Κείρα
Δραστήριο μέλος
Τα δύο μωρα της Κείρας εμβολιαστηκαν σήμερα το πρωί για πρώτη φορά. Η Πουνκι ειναι μια χαρα αλλα ο Ρου δεν μου φαινεται ενταξει. Φωναζει απελπισμενα οταν τον αγγιζω και ακομα κι οταν τον γλυφει η μαμα του. Κατα τ'αλλα δεν φαινεται να εχει πυρετο και ουτε ειναι νυσταλεος αλλα δεν ξερω τι εχει και διαμαρτυρεται ετσι. Σας εχει τυχει ποτε αυτό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπορεί να έχει κάνει κάποια τοπική φλεγμονή. Αφού κατά τα άλλα φαίνεται καλά (τρώει-παίζει κανονικά; ), δώστου λίγο χρόνο. Αλλιώς, τηλέφωνο στον κτηνίατρο, αν μη τι άλλο για να σε καθησυχάσει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αν κανει φλεγμονη ειναι επικινδυνο;
aretha
Περιβόητο μέλος
Δε νομίζω... όχι άμεσα τουλάχιστον. Αλλά συνήθως φλεγμονή και πυρετός πάνε μαζί...Αν κανει φλεγμονη ειναι επικινδυνο;
Συνέχισε να ελέγχεις τη θερμοκρασία του (όσο σου είναι δυνατόν) και, στη χειρότερη, αν δε βρίσκεις με τίποτα το δικό σου γιατρό, τηλεφώνησε στον Αίλουρο... Πάντως μια κάποια αντίδραση στον εμβολιασμό είναι φυσική. Αν τρώει και κινείται φυσιολογικά, δε νομίζω να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Παρεπιπτοντως φοβερος ανθρωπος. Ουτε που τον πειραξε που παω σε αλλο κτηνιατρο παροτι τον πηρα στο κινητο και ημουν και καταντροπιασμενη.
RedCat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχθες το απόγευμα πήγαμε το Ψηστιράκι και τον Darko για εμβόλιο....
Ο μικρός τσίριξε λίγο στην ένεση, η δικιά μου δεν αντέδρασε καθόλου.
Ο μικρός γουργούριζε τόσο πολύ στον γιατρο και του έκανε χαρούλες που ο γιατρος δεν μπορουσε να ακούσει την καρδούλα του απο το γουργουρητό

Η δικια μου σε γενικές γραμμές παρίστανε το κόκαλο σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης ..
Γυρίσαμε στο σπίτι κ το Ψηστιράκι δεν έφευγε με τίποτα απο την αγκαλιά μου, κ η αδερφή μου μου είπε για τον Darko ότι κοιμήθηκε κατευθείαν.
Σήμερα το πρωί έπαιξε λίγο με τον ονυχόδρομο αλλά σε γενικές γραμμές ειναι υποτονική πολύ. Δεν τρώει τίποτα και πίνει λίγο νερό.
Περιμένω να περάσει η ώρα να πάω στο σπίτι να δώ πως είναι το μικρουλίνι μου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum