Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Με τι το στέγνωσες? Πετσέτα? Τώρα που έχει καλό καιρό νομίζω είναι ευκαιρία να της κάνω ένα μπανάκι. Σε κτηνίατρο ακόμη δεν την πήγα!!Την έχω μια εβδομάδα και η επόμενη συνάντηση είναι 2-12 (έτσι γράφει στο βιβλιάριο) οπότε λέω να μην την ταλαιπωρήσω πιο νωρίς.
Ναι με πετσετα αλλα παρα πολυ καλα και ειχα και αναμενη την σομπα για να ειναι ζεστο το σπιτι...(αν και ηταν ακομη σεπτεμβριος)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δηλαδή με το μπάνιο φεύγουν τα αλλεργιογόνα? Ρωτάω γιατί ο φίλος μου έχει αλλεργία στα γατιά. Το γατάκι είναι ημιμακρύτριχο αλλά φοβάμαι να το κάνω μπάνιο γιατί έχω ακούσει ότι μετά μπορεί να αρρωστήσουν!
φευγουν (γυρω στο 90%). Αν εχει αλλεργια βοηθαει πολυ να κανεις μπανιο την γατα με σκετο νερο για να μην επηρεαζεται η λιπαροτητα του δερματος της. Με αυτο τον τροπο μειωνονται τα αλλεργιογονα και απο το περιβαλλον. Μπορει ο φιλος σου να συνηθισει σιγα σιγα οπως εγω και να την κανεις αργοτερα μπανιο 2-3 φορες τον χρονο. Υπαρχουν και ειδικα μαντηλακια γι' αυτο τον σκοπο για να μη παιδευεται πολυ η γατα με το μπανιο (στον δικο μου του αρεσει ομως και καθεται, με τα μαντηλακια μου ειναι πιο δυσκολο να τον καθαρισω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπότε την έβγαλα και την σκούπισα, όσο μπόρεσα γιατί προτιμά να στεγνώνει το τρίχωμά της με τη γλώσσα. Αν δεν ήταν η αλλεργία δεν θα την έκανα καθόλου μπάνιο. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έδειξε να φοβάται τόσο το νερό, ίσως πιο πολύ τον χώρο, δεν ξέρω ίσως και το νερό. Περίμενα να φοβηθέι πιο πολύ το νερό. να ξαναπροσπαθήσω λέτε σε λίγες μέρες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
) δεν εχω ιδεα που το βρισκεις αυτο αλλα ειπα να το αναφερω...απλα καθαριζεις το γατακι με αυτο χωρις να χρειαζεται νερο μετα για ξεβγαλμα..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κοριτσια εμενα καποιος δεν θυμαμαι τωρα ποιος μου ειχε πει για εναν αφρο ο οποιος δεν χρειαζεται νερο για ξεβγαλμα...αλλα δεν θυμαμαι και καλα(κενα μνημης) δεν εχω ιδεα που το βρισκεις αυτο αλλα ειπα να το αναφερω...απλα καθαριζεις το γατακι με αυτο χωρις να χρειαζεται νερο μετα για ξεβγαλμα..
![]()
ναι υπαρχει οντως...μου το ειχε δωσει εμενα ο 1ος κτηνιατρος...το τι χημικα εχει ομως δεν γνωριζω...

..οσο λιγοτερα τα φορτωνουμε..τοσο το καλυτερο..
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
ναι υπαρχει οντως...μου το ειχε δωσει εμενα ο 1ος κτηνιατρος...το τι χημικα εχει ομως δεν γνωριζω.....οσο λιγοτερα τα φορτωνουμε..τοσο το καλυτερο..
![]()
ααα εχει χημικα εε;;;

οκ παω πασο τοτε...δεν το ηξερα 

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο που χρησιμοποιω εχει τα εξης:
INGREDIENTS
Purified water, sucrose-derived cleansers, meadowfoam seed oil, shea butter, colloidal oatmeal, vitamin E, aloe vera, olive oil squalene (natural preservative)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool