Πτώση γάτας από μπαλκόνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμένα μου είχε πέσει στο παρελθόν ο γατούλης μου από τον 5ο (τότε δεν ήξερα) και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Όμως αυτό έγινε αμέσως δεν πέρασε μία ώρα από την πτώση. Η δικιά σου μάλλον σοκαρισμένη είναι. Αύριο θα δεις όλα θα είναι καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ανησυχεις...απλα εχει τρομα3ει το μωρουλι και γι' αυτο αντιδρα ετσι...κι εμενα η πρωτη μου γατουλα ειχε πεσει (χαρη σε μια πολυ γλυκεια γειτονισσα μας:mad::mad::sick::sick:) απο τον 4ο και δεν επα8ε τιποτα....απλα λιγο κουτσαινε και αυτο μονο τις πρωτες δυο μερες...μετα αρχισε παλι τις τανζανιες!!:)
(παρεπιπτοοντως της ειχες κοψει τα νυχακια? η κτηνιατρος μας ειχε πει οτι οταν πεφτουν οι γατες απο μεγαλο υψος βγαζουν τα νυχια τους στην προσγειωση και ετσι αποροφουνται οι κραδασμοι της πτωσης...)

σ ευχαριστω για αυτην την πληροφορια με τα νυχακια, δεν το ξερα. Δεν τα ειχα κόψει. Τελευταια ειχα σταματησει να τα κοβω γιαι σκεφτομουν οτι κατι χρειαζονται τα νυχια για να ναι εκει..........ισως ηταν σωτηρια αποφαση....

Σημερα ειναι το ιδιο σοκαρισμενη, κουτσαινει, εχει μεγαλες πληγες κατω απ τα ποδια αλλα δεν εχει χειροτερεψει. Εφαγε ελαχιστα, ηπιε λιγο νερο αλλα δεν εχει συνελθει ακομη...περπατησε παντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγα σιγα θα συνελθει εντελως,μαλλον τρανταχτηκε λιγο παραπανω και ποναει.

Περαστικα στη ριψοκινδυνη γατουλα.:happy:
Ακομα ειναι σοκαρισμενη,συν οτι μπορει να την πονανε τα πατουσακια και για αυτο να μην θελει να βολταρει και ιδιαιτερα.

Από ένα παρόμοιο περιστατικό που είχα αντιμετωπίσει, θυμάμαι πως ο γιατρός μου είχε πει να έχω το νου μου αν το γατί μπόρεσε να πάει στην τουαλέτα. Καλό είναι να το αναφέρεις στο γιατρό σου εάν δεν πάει καθόλου, εκείνος θα ξέρει τι να προσέξει ή να σου πει τι να προσέξεις.

μια φορα μπηκε στην αμμο αλλα δεν ξερω εαν εκανε την αναγκη της.

Σημερα ειναι στα ιδια αλλα κουτσαινειε φανερα πια στα δυο δεξια πόδια μπρος πίσω.

καλημερα....δεν ξερω,μπορει και να το εχεις κανει ηδη,αλλα καλο θα ηταν να δεις τα κακακια της,αν εκανε κακακια....:):)

Μηπως να πηγαινατε για ακτινογραφιες;

Μηπως να πηγαινατε για ακτινογραφιες;

και εγω της ιδιας αποψεως ειμαι.....και καλο θα ηταν σημερα....γιατι αυριο κυριακη,αν επιδεινωθει πολυ...δυσκολα τα πραγματα...:hmm:

καλώς την και πάλι. Θα σε συμβουλευα να την πάρεις να την πας για ακτινογραφίες. Συμφωνω βεβαια ότι δεν θελεις να την ταλαιπωρησεις παλι...αλλά...ερχεται Κυριακή αύριο και θα ειναι δύσκολα τα πράγματα, αν χρειαστείς γιατρό. εύχομαι περαστικά. Εχεις ΠΜ

Ναι βέβαια πέρασε μέσα σε κάποιες ώρες.Δεν ήταν πτώση τότε, η Μυρτούλα είχε εισπνεύσει τότε αέριο ελεύθερο χλώριο (CL-) ,που ελευθερώθηκε από αλληλεπίδραση χλωρίνης με ένα άλλο απορυπαντικό.
Καμιά φορά την πατάς και σε αυτονόητα...:hmm: Ξαφνικά είδα την Μυρτούλα να φωνάζει και να σέρει το ένα της πίσω ποδαράκι.Στην αρχή νόμιζα ότι το χτύπησε αλλά μετά είδα ότι δεν μπορεί να κουνήσει και το άλλο.Ούτε στο κρεβάτι δεν μπορούσε να ανέβει.Και ήταν παραμονή δεκαπενταύγουστου να είμαι στο κτήμα και να έχω ξεχάσει και το κινητό τηλέφωνο του κτηνίατρου.Δεν ήξερα τι να κάνω να γυρίσω Θεσσαλονίκη ή να προτιμήσω να μην την μετακινήσω.:(Επέλεξα το δεύτερο και ξενύχτησα δίπλα της, τις πρώτες πρωινές ώρες άρχισε να συνέρχεται και το πρωί περπατούσε εντελώς, απλά δεν είχε ακόμη την κανονική της ζωηράδα.Όταν αργότερα επικοινώνησα με τον κτηνίατρο μου είπε ότι ήταν νευρικό σοκ από τοξική δηλτηρίαση και ήθελε ένεση ατροπίνης.
Οσες φορές το θυμάμαι νιώθω τρομερές τύψεις που στάθηκα τόσο απρόσεχτη και συνδύασα χλωρίνη με άλλο απορυπαντικό(νομίζω ότι ήταν αυτό για τα άλατα) ενώ ξέρω ότι είναι επικίνδυνο. :(
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την Μυρτούλα μου.:D
Ελπίζω μόνο να μην σε άγχωσα περισσότερο με την δική μας περιπέτεια.:hmm:
Μη στεναχωριέσαι για την γατούλα σου, αύριο σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα.:D
:blink::blink::blink: Τι λες τωρα βρε Νικη? Και να σκεφτεις τις προαλες το σκεφτομουν παρολιγο να κανω το λαθος να ριξω στην τουαλετα χλωρινη και το αλλο για τα αλατα αλλα μετα διαβασα απο πισω και λεω αστο μην παθουνε τιποτα..γιατι κοιμουνται και στο μπανιο ενιοτε!Πω πω ποσο προσοχη θελει ακομη και στα παραμικρα λαθη!

Οσο για την Οπρα εχει ξεπερασει τον μεγαλο κινδυνο,εγω αυτο που φοβομουν ειναι η εσωτερικη αιμορραγια.Συμφωνω για την ακτινογραφια γιατι μπορει να εχει σπασει κατι και να χειροτερεψει...και θελει παρακολουθηση και στην τουαλετα της.:/: Προσπαθηστε να κανετε καποια πατεντα στο μπαλκονι ωστε να μην μπορει να πηδαει πανω απο το πλεγμα..

εντάξει, πηγαίνει κανονικά τουαλέτα και τρωει και πινει νερακι, ολα αυτα οκ. Λιγο κουτσαινει απ τα δυο ποδαρακια τα δεξια αλλα τα παταει που και που αρα σπασμενα δεν ειναι αλλα θα παμε απο Δευτερα για μια προληπτικη εξεταση. Η κτηνιατρος ειπε οτι ειναι τραυματισμενα αλλα οχι σπασμενα.

Καλα μιλαμε πολυ τυχερο γατι....... ηταν πραγματικα πολυ ψηλα και επεσε σε τσιμεντο!!

εντάξει, πηγαίνει κανονικά τουαλέτα και τρωει και πινει νερακι, ολα αυτα οκ. Λιγο κουτσαινει απ τα δυο ποδαρακια τα δεξια αλλα τα παταει που και που αρα σπασμενα δεν ειναι αλλα θα παμε απο Δευτερα για μια προληπτικη εξεταση. Η κτηνιατρος ειπε οτι ειναι τραυματισμενα αλλα οχι σπασμενα.

Καλα μιλαμε πολυ τυχερο γατι....... ηταν πραγματικα πολυ ψηλα και επεσε σε τσιμεντο!!

Αφού η κτηνίατρος δεν ανησυχεί για κάταγμα, λογικά σιγά-σιγά θα βελτιωθεί το βάδισμά της.Παρακολουθείς την πορεία της κάθε μέρα και βλέπετε.
Εξ'άλλου αφού θα την πάς την δευτέρα πάλι στην κτηνίατρο, θα δεί και αυτή πώς εξελίσετε η ανάρρωσή της.:hmm::)
Πάντος στα αλήθεια,πολύ τυχερή η Όπρα.:D

καλημερα Έλενα μου
τα περαστικά μου στην όμορφη μας Όπρα που εγινε η αιτια να πάρω τον Έκτορα:)

καποιου γνωστου μου η γατα του επεσε απο τον εκτο ..απο το παραθυρο της κουζινας στο φωταγωγο..αυτο το γατι κι αν ειχε αγιο..μονο την μασελα του εσπασε και 1 βδομαδα σε σοκ...7ψυχο ηταν.

'Ελενα κάθε περίπτωση διαφέρει μην ανησυχεις
Γραψε μας όταν μπορέσεις πως ειναι η Όπρα μας και δώσε της απο μένα και τον Έκτορα δυο φιλιά

καλημερα Έλενα μου
τα περαστικά μου στην όμορφη μας Όπρα που εγινε η αιτια να πάρω τον Έκτορα:)

χαχαχα και ποσο πολυ μοιαζουν!!! ειναι ολοιδια!!:P
Η Οπρα ειναι καθε μερα και καλυτερα. Ακομη κουτσαινει αλλα την παρατηρω και της δινω λιγο χρονο ακομη γιατι βλεπω οτι το παταει που και που. Η κτηνιατρος μου ειχε πει να μην ανησυχω και ετσι δινω λιγες μερες μεχρι να παμε ξανα στην κτηνιατρο. Εαν αποφυγουμε την ακτινογραφια καλο θα ηταν γιατι η Οπρα χωρις ενεση δεν καθεται ουτε με σφαιρες.. και την λυπαμαι να φαει ενεση μετα ολο αυτο το σοκ.Ακιμη ειναι πολυ μαζεμενη και λυπημενη

Ποσο τυχερη ηταν η ατιμη..ευτυχως.....

παιδια σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, ειλικρινα:)

ωραια.......χαιρομαι παρα πολυ...:D:D:D.......σιδερενια και παλι!!!:):):)

Μπραβο σας ,καθε μερα και καλυτερα :D
ναι μοιαζουν αρκετα με το Εκτορι ;)
Φιλιά !
Νάνσυ

Περαστικά και από μένα στην γατούλα σου...πραγματικά είναι εφτάψυχα τα άτιμα..μου είχε πέσει και εμένα από τον δεύτερο όροφο στον ακάλυπτο παλιά ένα γατάκι που είχα,και μου το έφερε ο διαχειριστής...γιατί ήμουν στη δουλειά την ώρα που έπεσε..δεν είχε πάθει τίποτα αλλά από την τρομάρα του δεν ξαναβγήκε στο μπαλκόνι...:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back