aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο σας ,καθε μερα και καλυτερα
ναι μοιαζουν αρκετα με το Εκτορι
Φιλιά !
Νάνσυ
στην φωτο που εχω εδω δεν φαινεται. Πρεπει να βαλω μια αλλη να δεις!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά και από μένα στην γατούλα σου...πραγματικά είναι εφτάψυχα τα άτιμα..μου είχε πέσει και εμένα από τον δεύτερο όροφο στον ακάλυπτο παλιά ένα γατάκι που είχα,και μου το έφερε ο διαχειριστής...γιατί ήμουν στη δουλειά την ώρα που έπεσε..δεν είχε πάθει τίποτα αλλά από την τρομάρα του δεν ξαναβγήκε στο μπαλκόνι...![]()
Πω...πω! Φοβερη ιστορια! ΕΠΤΑΨΥΧΑ !!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Άντε, και λιγότερες ταρζανιές εύχομαι από εδώ και εμπρός, γιατί, τη μια ζωή της ήδη την ξόδεψε!!
Άσε, που ξοδεύει και από τη ζωή της μάνας της
Πιστεύω, ότι την επόμενη φορά, που θα πάτε στη γιατρό, θα μπορέσει με την ψηλάφιση, να βεβαιωθεί ότι δεν έχει γίνει κάποια εξάρθρωση (γιατί, τα άτιμα τα γατόνια, καταφέρνουν να περπατάνε ακόμη και με βγαλμένα πόδια)!!
Και πάλι, σιδερένια!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή ανάρρωση στην Όμορφη Όπρα!!!Άντε, και λιγότερες ταρζανιές εύχομαι από εδώ και εμπρός, γιατί, τη μια ζωή της ήδη την ξόδεψε!!
Άσε, που ξοδεύει και από τη ζωή της μάνας της
Πιστεύω, ότι την επόμενη φορά, που θα πάτε στη γιατρό, θα μπορέσει με την ψηλάφιση, να βεβαιωθεί ότι δεν έχει γίνει κάποια εξάρθρωση (γιατί, τα άτιμα τα γατόνια, καταφέρνουν να περπατάνε ακόμη και με βγαλμένα πόδια)!!
Και πάλι, σιδερένια!!
![]()
ευτυχως που μου το πες αυτο γιατι δεν το ηξερα οτι περπατανε και ετσι!!!!!!!
Ακομη κουτσαινει, ναι...

tim569
Νεοφερμένο μέλος
[χτυπα ξυλο] και πατε να την μαζεψετε μην τη σηκωσετε
αγκαλια και γενικως μην τη σηκωσετε μετακινησετε!προσε
χτικα χωρις να της αλλαξετε σταση περαστε απο κατω της
ενα χαρτονι και τοτε σηκωστε την ,προσεχτηκα γιατι αν εχει
χτυπησει εσωτερικα υπαρχει μεγαλος κινδυνος να μετακινη
θει κατι μεσα της [γι αυτο αν εχετε προσεξει αμα γινετε κανε
να ατυχημα με ανθρωπο δεν τον μετακινουν μεχρι να ερθει ασ
θενοφορο εκτος και αν ειναι αναγκη π.χ ειναι στην μεση του δρο
μου]τωρα αν η γατα μπορει απο μονη της να κινηθει προσπαθηστε
να την εμποδισετε.Χαιδεψτε την μιληστε της μαλακα προσπαθηστε
να την καθισηχασετε απο το σοκ και μην της μεταδωσετε την δικη
σας ανυσιχια.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω να σας πω οτι οταν η γατουλα σας πεσει απο υψος
[χτυπα ξυλο] και πατε να την μαζεψετε μην τη σηκωσετε
αγκαλια και γενικως μην τη σηκωσετε μετακινησετε!προσε
χτικα χωρις να της αλλαξετε σταση περαστε απο κατω της
ενα χαρτονι και τοτε σηκωστε την ,προσεχτηκα γιατι αν εχει
χτυπησει εσωτερικα υπαρχει μεγαλος κινδυνος να μετακινη
θει κατι μεσα της [γι αυτο αν εχετε προσεξει αμα γινετε κανε
να ατυχημα με ανθρωπο δεν τον μετακινουν μεχρι να ερθει ασ
θενοφορο εκτος και αν ειναι αναγκη π.χ ειναι στην μεση του δρο
μου]τωρα αν η γατα μπορει απο μονη της να κινηθει προσπαθηστε
να την εμποδισετε.Χαιδεψτε την μιληστε της μαλακα προσπαθηστε
να την καθισηχασετε απο το σοκ και μην της μεταδωσετε την δικη
σας ανυσιχια.
Εμεις την πηραμε αγκαλια αναγκαστικα γιατι επεσε μεσα σε μια αυλη περιφραγμενη και ο μονος τροπος να βγει ηταν να σκαρφαλωσει ενας απο μεσα και ο αλλος απο εξω να ανεβει πανω ψηλα στον τοιχο και να περιμενει τον αλλον απο μεσα να βγαλει το σωμα του μεχρι την μεση στον τοιχο και απο κατω εγω την επιασα. Ασε ...επικινδυνες αποστολες.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετα την πτωση της (χωρις αλεξιπτωτο) ειναι πιο ησυχη και λιγοτερο τσαμπουκαλου!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι καθε μερα και καλυτερα. Ακομη κουτσαινει απ το ποδαρακι αλλα το παταει που και που. Αυρι οθα παρω τηλ την κτηνιατρο να δουμε. Νομιζω οτι ειναι καλα απλα θελει χρονο.
Μετα την πτωση της (χωρις αλεξιπτωτο) ειναι πιο ησυχη και λιγοτερο τσαμπουκαλου!!![]()
Μάλλον πήρε το μάθημά της.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για την σιαμεζούλα σου.

Πόσο χρονών είναι τώρα;

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον πήρε το μάθημά της.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά για την σιαμεζούλα σου.
Πόσο χρονών είναι τώρα;![]()
Ειναι 3 και κατι!!!! Ειναι μικρουλα!
ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ!χαχαχαχ
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ειπαν ποτε θα γινει εντελως καλα;
Απανταω μετα απο καιρο γιατι δεν ειχα μπει ξανα μεσα.
Η Οπρα ειναι μια χαρ. ζει και βασιλεύει. Εχασε μια ζωη απο αυτη τη τρελη βουτια περισυ αλλα τωρα είναι μια χαρα. Το μονο που ¨πληρωσε¨ ως μονιμό, ήταν ενα κένακι στο τρίχωμα στο ποδαρακι που είχε χτυπήσει. Μικρο το κακό!
Τυχερη! Δεν νομιζετε;
Ενα ένα μήνα κούτσαινε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μπράβο μωρέ το γατάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Καρδουλα μου...Μολις διαβασα την ιστορια σας...Ελπιζω να μην ξανασυμβει και να ειναι καλα για παντα!!!!!

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα ξανασυμβει γιατί δεν την βλέπω πια να παλευει να βγει εξω απ τις καλαμιές!!!!!
Ηρέμησε!χαχαχαχα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool