xritaki
Νεοφερμένο μέλος
Η xritaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
03-08-08
19:54
Θέλω τη βοηθειά σας. Ενας συναδελφός μου στη γερμανία που είμαι έχει ένα γατάκι 3 μηνών. Το γατάκι εμφάνισε υψηλό πυρετό και ο γιατρός που το πήγε του είπε 50% να ζήσει. Εχουν πεθάνει και αλλα γατάκια του πριν. Μπορώ καπως να τον βοηθήσω? Αν ζει το καημενουλι αυριο που θα τον δω
. Μου φαινεται περιεργο που ο γιατρός του είπε κατι τέτοιο απλα.
. Μου φαινεται περιεργο που ο γιατρός του είπε κατι τέτοιο απλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
03-08-08
20:00
Γεια!
Του είπε ακριβώς τι έχει; Έχει και άλλα συμπτώματα;
Μήπως να έπαιρνε και μια δεύτερη άποψη από κάποιον άλλο γιατρό;
Του είπε ακριβώς τι έχει; Έχει και άλλα συμπτώματα;
Μήπως να έπαιρνε και μια δεύτερη άποψη από κάποιον άλλο γιατρό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
03-08-08
20:07
Ξέρετε από τι προκλήθηκε ο πυρετός; Συνήθως η άνοδος της θερμοκρασίας είναι σύμπτωμα κάποιας άλλη πάθησης, ιού κ.λπ. Οπότε ο κτηνίατρος πρέπει να εντοπίσει την αιτία που προκαλεί τον πυρετό και να χορηγήσει την ανάλογη θεραπεία.
Αν ο γιατρός δεν έχει κάνει τίποτα απ' όλα αυτά, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το φίλο σου είναι να του πεις να αλλάξει κτηνίατρο.
Περαστικά στο μικρούλι.
Αν ο γιατρός δεν έχει κάνει τίποτα απ' όλα αυτά, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το φίλο σου είναι να του πεις να αλλάξει κτηνίατρο.

Περαστικά στο μικρούλι.
xritaki
Νεοφερμένο μέλος
Η xritaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
03-08-08
21:28
Δυστυχως δεν μπορεσα να του μιλησω περισσοτερο. Το κακο ειναι οτι εδω στη γερμανια δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι οι καλοι κτηνιατροι. Επιζω τη Δευτερα το μικρουλι να ειναι καλυτερα και να μαθω περισσοτερα. Δε θελω να ακουσω κανα ασχημο νεο

Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος
Η Vaso kitten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
12-08-08
23:02
Αυτός ο γιατρός δεν του είπε και πολλά!Ζητήστε μια 2η γνώμη από άλλον κτηνίατρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum