Πυρετός..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kaitikati

Νεοφερμένο μέλος

Ο kaitikati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
καλημέρα σε όλους - ες!

θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας ή έστω αν έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία που περνάω εγώ τον τελευταίο καιρό με τον Λευτεράκη μου.

λοιπόν, εδώ και περίπου 4 μήνες έχει ανεβάσει πυρετό περίπου 4 φορές, φαινομενικά χωρίς κανένα λόγο.

κάθε φορά τρέχουμε στην κτηνίατρο, του κάνει αντιπυρετική ένεση και τις 4 φορές πήραμε αντιβίωση.
στο ιστορικό του έχει μια ευαισθησία με το αυτί, δηλαδή και είχε και έχει προφανώς ωτίτιδα γιατί παρόλο που είχαμε πάρει και πάλι αντιβίωση για το συγκεκριμένο, δεν λέει να περάσει.

εν τω μεταξύ το είχα περισσότερο ρίξει στο γεγονός ότι, επειδή γενικώς του αρέσει να παίζει με τα νερά και κάποιες φορές παρουσιάστηκε μετά από πλατσουρίσματα στο μπάνιο..

εν πάση περιπτώση, σήμερα τον πήγα ξανά για εξετάσεις.
θα του κάνει εξετάσεις αίματος και θα εξετάσει το αυτί του σε περίπτωση, όπως μου είπε, μήπως έχει σπάσει το τύμπανο, αλλά παιδιά δεν ξέρω επειδή διάφορα λέγονται και φοβάμαι για τα χειρότερα...

μήπως κανείς από σας έχει παρόμοια εμπειρία (χωρίς να το εύχομαι βεβαίως)??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm::hmm:
Η ωτίτιδα μπορεί να δικαιολογήσει τον πυρετό. Αυτό που με ανησυχεί ειναι το γιατί ενω εντοπίστηκε η ωτίτιδα και δόθηκε αγωγή, τίθεται θέμα ρίξης τυμπάνου.... Βελτίωση έπρεπε να δει κάνεις.... Εμπιστεύεσι το γιατρό; Γιατί δεν ανταποκρίθηκε στη θεραπευτική αγωγή; Τι λέει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια εμπειρία και ουτε μπορώ να σου απαντήσω, για να έχει σπάσει το τύμπανο, λογικα δεν θα έπρεπε να πονάει???:hmm: Νομόζω ότι αρμόδιος για να σου δώσει απαντήσεις είναι ο κτηνίατρος!
ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!

Το κακόμοιρο ταλαιπωρείται...Δοκίμασες να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη κτηνιάτρου;Δεν λέω βέβαια ότι η δική σου η κτηνίατρος δεν είναι καλή αλλά γενικώς δύο γνώμες είναι καλύτερες από μία. Πάντως όταν ήταν άρρωστη η Ζιζού είχα αλλάξει - και κατά παραίνεση των μελών εδώ- 3 κτηνιάτρους - πάλι καλά δηλαδή !Τελικά βρήκε ο τελευταίος ότι έπασχε από ρινοτραχειίτιδα. Ο πρώτος να φανταστείς της είχε δώσει απλά σταγόνες για τη μύτη λές και είχε ένα απλό ...συναχάκι !

kaitikati ειπες οτι εδω κ 4 μηνες εχει ανεβασει πυρετο 4 φορες. Ηθελα να σε ρωτησω, πως καταλαβαινεις οτι ανεβαζει πυρετο? Του βαζεις θερμομετρο συχνα ή υπαρχει καποιος πιο ευκολος και πρακτικος τροπος να το καταλαβεις?

ναι μπορεί να δικαιολογήσει τον πυρετό η ωτίτιδα.
από την άλλη είναι αλήθεια ότι έχω πάει 4 φορές και τις 4 φορές παρότι δόθηκε αγωγή, δεν υπήρξε τελικώς αποτέλεσμα. όμως έχω εμπιστοσύνη στη γιατρό και εκείνη ήταν που έκανε λόγο για ρήξη τυμπάνου, μεταξύ άλλων βεβαίως (πχ. θα το πω λευχαιμία) και εκείνη είπε να κάνουμε τις εξετάσεις αίματος γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα..

τελευταία φορά που είχε πυρετό ήταν τον ιούλιο, εν μέσω καύσωνα!, και είχε πάλι χορηγηθεί αντιπυρετική και αντιβίωση.
ξαναπέρασε και χθεσ που γύρισα σπίτι πάλι το ίδιο σκηνικό: ο λευτέρης απομονωμένος, ακίνητος, να σιγοψήνεται, να μην τρώει, να μην πίνει...

μόνο οι εξετάσεις αίματος μάλλον θα δείξουν, τι να πω..
κιτσούλα ευχαριστώ! και γω ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Μην φαντάζεσαι τα χειρότερα πάντως.... Περίμενε τις εξετάσεις και να δούμε... Αλλά γιατί λευχαιμία;;; :hmm::hmm:

kaitikati ειπες οτι εδω κ 4 μηνες εχει ανεβασει πυρετο 4 φορες. Ηθελα να σε ρωτησω, πως καταλαβαινεις οτι ανεβαζει πυρετο? Του βαζεις θερμομετρο συχνα ή υπαρχει καποιος πιο ευκολος και πρακτικος τροπος να το καταλαβεις?

ιοκάστη το καταλαβαίνεισ γιατί δεν κινείται, δεν θέλει χάδια, σα να βαριανασαίνει, και αν τον πιάσεις στην κοιλίτσα είναι ζεστός.
έχει σχεδόν ίδια συμπτώματα όπως ο άνθρωπος. το βλέπεις δεν χρειάζεται καν θερμόμετρο.

Όταν πήγατε στη γιατρό, είχε όντως πυρετό;

χριστίνα, δεν ξέρω ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
μάλλον επειδή επιμένει κατά διαστήματα ο πυρετός.
και ζιζούκα θα δούμε τι θα πουν οι εξετάσεις και βλέπουμε.

άσχετο να σας πω και ένα άλλο που με έκανε έξαλλη πάλι, μάλλον μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε. θα το πω κι ας είναι κατινιά, θα σκάσω.

ενώ είχα πάει τον λευτεράκο μου στη γιατρό, μιλάω με τον φίλο μου στο τηλέφωνο, του τα λέω (ο οποίος ναι μεν τα συμπαθεί και τα 2 τα γατάκια μου αλλά είναι της άποψης ότι τα γατιά δεν είναι για το σπίτι) γυρνάει και τι με ρωτάει: η λευχαιμία κολλάει από γάτα σε άνθρωπο?!
ΔΕΝ έχω ξανακούσει πιο ηλίθια ερώτηση, θεέ μου.......... τούρκος έγινα.

ναι. είχε πέσει λίγο σε σχέση με χθες, αλλά ήταν ακόμη ζεστός.

Και πότε θα ξέρεις ; τα αποτελέσματα των εξετάσεων πότε θα βγούν ; Πάντως δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Ακόμη κι αν σου πει η γιατρός το χειρότερο μη νομίζεις ότι πέφτουν πάντα μέσα. Μία φίλη της μάνας μου είχε έναν γάτο τον Νουνου ο οποίος από τα 12 χρόνια του έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια - σοβαρής μορφής παρακαλώ- και έζησε μέχρι 17 ετών !!! - έφυγε από γεράματα !! ΕΛπίζω πάντως να είναι κάτι εντελώς περαστικό

Δεν είναι καθόλου κατινιά αυτό που λές ! Άσε κγιατί κι εγώ είχα ακούσει παρόμοια κουλά ΄΄οταν ήταν άρρωση η Ζιζού

τα αποτελέσματα μάλλον σήμερα θα τα έχω.
θα πάω το απόγευμα κατά τις 7-8 να τον πάρω οπότε λογικά θα έχουν βγει.
και ο θεός βοηθός.! ευχαριστώ παιδάκια για την συμπαράσταση.. :)

Αυτό το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ πολλές φορές. Να με ρωτάνε διάφορα τέτοια ή να αναρωτούνται πώς είναι δυνατόν μια γάτα να πάθει πχ καρκίνο. Αλλά εντάξει, αν κανείς δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με ζωάκια, κάποια πράγματα είναι ίσως δυσνόητα. Μην θυμώνεις :)
Πάντως κάνε τις εξετάσεις και να δούμε. Πολλά μπορεί να είναι πολύ πιο απλά απ' όσα θα σκεφτείς

Ευχομαι περαστικά ! Πες μας όταν μάθεις τι γίνεται !

έχει δίκιο η χριστίνα, συνήθως σκεφτόμαστε τα χειρότερα αλλά τις περισσότερες φορές όντωσ, ειναι πιο απλά τα πράγματα!

περιμένουμε νέα σου!

Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό! Περαστικά στον Λευτεράκη!:)

έχετε δίκιο. να μην θυμώνω. οκ! :cool:
σημασία έχει να είναι το γατούνι μου καλά, μακάρι να είναι όντως πολύ απλά χριστίνα :)

Ναι, εμημέρωσέ μας όταν έχεις νέα. Εύχομαι τα καλύτερα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back