Πυρετός

Vasiliss

Νεοφερμένο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!

Είμαι κανούριος στο My Cat!
Χθες το βράδυ είδα τον γάτο μου να μην αισθάνεται καλά, να είναι αδιάθετος και να μην έχει καθόλου δυνάμεις... Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα πολύ. Σήμερα το πρωί τον πήγα σε έναν κτηνίατρο του έκανε τρεις ενέσεις και του έβγαλε μια ακτινογραφία. Επίσης μας έδωσε κάτι χάπια που πρέπει να παίρνει για 10 μέρες.( πολύ μικρά στο μέγεθος σαν φακές). Αυτο που με ανησυχεί τώα είναι ότι δεν έχει φάει από χθες. Νερό όμως έχει πιει.

Πρέπει να ανησυχώ;

Ευχαριστώ!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και καλώς ορίσατε στο MyCat! Ο κτηνίατρος σου είπε πως ο γάτος έχει πυρετό; Τα χάπια αυτά τι χάπια είναι; Αντιβίωση; Τι σου είπε σχετικά με το φαγητό; Δοκίμασε να του δώσεις κονσέρβα αραιωμένη σε νερό, έτσι ώστε και υγρά να πάρει και να γεμίσει λίγο το στομαχάκι του. Αν δεις και συνεχίζει να μην τρώει, θα έλεγα να πάρεις ένα τηλέφωνο τον γιατρό σας. Πολλά περαστικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!

Μου είπε πως είχε πυρετό. Τα χάπια λέγονται Baytril flavour. (15mg) Σήμερα έφαγε λίγο κονσέρβα και ήπιε λίγο γάλα.

Το ότι έφαγε είναι πολύ ευχάριστο! :) Γάλα του δίνεις αγελάδας ή ειδικό για γατες;

Αγελάδας αν και ξερω ότι δεν κάνει γιατί δημιουργεί σκουλήκια. Του έδωσα λίγο γιατί δεν έπινε νερό.

Ναι, γενικά μην το προτιμάς. Μπορεί να του φέρει και διάρροιες και να το ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο, χώρια που αν συμβεί αυτό ίσως να μη μεταβολίζεται σωστά κι η δραστική ουσία της αγωγής που παίρνει. Μπορείς να πάρεις ειδικό γαλατάκι. Για νεράκι αραίωνέ του την κονσέρβα για να πίνει παραπάνω ή βράσε κοτοπουλάκι ανάλατο και δώσ' του το μαζί με ζουμάκι, τα δικά μου τρελαίνονται! :)

Περαστικουλια. Οντως το γαλα που πινουμε εμεις μπορει να του δημιουργησει προβλημα και να το ταλαιπωρησει.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Vassilis, περαστικά στον γάτο σου!Υπάρχει ένα ειδικό γάλα,φτιαγμένο για γάτες,που λέγεται Cat Milk και είναι από την Whiskas.Δεν είναι ακριβό και το βρίσκεις σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ αλλά και στα pet-shops.

Εχω ένα γάλα που λέγεται ORMILAK kitten αλλά έχει λήξει από το 1/2013 και φοβάμαι να του το δώσω. Κάνει να πιει λίγο μέχρι να πάω να του πάρω το Cat Milk;

Vassilis, το έχω ακουστά αλλά δεν έτυχε ποτέ να το δώσω στις γάτες μου. Όμως, αφού έχει λήξει, καλό θα ήταν να του πάρεις αύριο το cat milk - μην πάθει καμιά διάρροια με το ληγμένο, καλύτερα να μην πειραματιζόμαστε με αυτά τα πράγματα...

Vassilis, καλό θα ήταν,εν τω μεταξύ,να μας πεις νέα για τον γάτο σου...

καποιος να με βοηθησει,,,,,,που να ρωτσηω για γατρουλη που εχει πυρετο.?που γραφω παιδια?

Καλησπέρα... Έχει δει κτηνίατρος το γατάκι; Το πιο δόκιμο θα ήταν μια επίσκεψη στον γιατρό σας, να δείτε και πού οφείλεται ο πυρετός και να σας κατευθύνει κατάλληλα.

Καλησπέρα... Έχει δει κτηνίατρος το γατάκι; Το πιο δόκιμο θα ήταν μια επίσκεψη στον γιατρό σας, να δείτε και πού οφείλεται ο πυρετός και να σας κατευθύνει κατάλληλα.
Στον κτηνίατρο βρίσκεται αυτή την στιγμή ο γατούλης με ορό και αντιβίωση γιατί είναι αφυδατωμένος. Σύστησα αρκετούς γιατρούς στην κοπέλα αλλά είναι Σαλαμίνα και δυστυχώς δεν έχουμε κανέναν για Σαλαμίνα στην λίστα μας εδώ στο mycat. Περιμένουμε να δούμε πως θα πάει ως το πρωί γιατί δεν έχει πολλές επιλογές εκεί, δυό κτηνίατρους έχει όλους κι όλους το νησί.
Μετά βλέπουμε, μάλλον θα έρθει εδώ και θα πάει σε κάποιον από τους δικούς μας.

Περαστικά να είναι :flowers:

Περαστικά στον γατούλη, θα περιμένουμε νέα του:flowers:
Μπράβο σου κι εσένα Βάσω μας, που γι άλλη μια φορά βοήθησες πολύ
smiley-hug013.gif

Φιλοι το μωρο μου το κοιμησαν να του πάρουν αιμα,,εγωεπαθα σοκ... τον κτατησαν εκει με ορο ειχει υψηλα λευκα αιμοσφαιρια ζητησα να γινουν γισ ολα εξετασει,σ... Τι κανει το γατι μου μονο του στο κλουβι κ στο κτυο???????Αν παγωσει με τον χιονια?Εχω παθει σοκ,,απομσκεψεις,,κ υα ρου δινω aygmentin κ vibtamycin μαζι?????????????Δενε ειναι βαρια???????????

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Φιλοι το μωρο μου το κοιμησαν να του πάρουν αιμα,,εγωεπαθα σοκ... τον κτατησαν εκει με ορο ειχει υψηλα λευκα αιμοσφαιρια ζητησα να γινουν γισ ολα εξετασει,σ... Τι κανει το γατι μου μονο του στο κλουβι κ στο κτυο???????Αν παγωσει με τον χιονια?Εχω παθει σοκ,,απομσκεψεις,,κ υα ρου δινω aygmentin κ vibtamycin μαζι?????????????Δενε ειναι βαρια???????????
Αχ βρε Σόφη μου, δεν είπαμε θα κοιμηθείς απόψε για να έχεις δυνάμεις τώρα το πρωί;
Το bibramycin δεν είναι βαρύ φάρμακο, εγώ δίνω ακόμα και σε μωρά. ΄Οσο για το augmentin είναι βέβαια πιο βαρύ αλλά καμμιά φορά χρειάζεται συνδυασμός δύο ή περισσοτέρων φαρμάκων για να φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Πήγαινε τώρα το πρωί να δεις τι γίνεται και αν δεν μείνεις ευχαριστημένη, πάρτον και φέρτον σε κάποιον από τους κτηνίατρους που είπαμε.

Παιδιά του έπεσε πυρετός τον έφερα πολύ κακοδιάθετο σπίτι, κοιμάται μόνο με σκυμένο κεφαλάκι και το ένα μάτι είναι λίγο κλειστό... Του έδωσε μισό vibramycin μια φορά την ημέρα, κορτιζόνη τρεις φορές και baytril μια φορά... Δεν είναι πολλά;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back