purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky12195
Νεοφερμένο μέλος
Ήθελα να πάω την πέμπτη να κάνω την επέμβαση, έχω ρεπό εκείνη τη μέρα και δεν προλαβαίνω να πάω σε άλλους γιατρούς. Άσε που όσο το καθυστερώ τόσο το χειρότερο. Εσύ τί θα έκανες στη θέση μου? Έχω απίστευτες τύψεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισως δε πρεπει να νοιωθεις τοσες πολεσ τυψεις αλωστε εχει κανει ποσες γενιεσ γατακια?1 η 2 φορεσ την ειχεσ αφησει να γενησει δε θυμαμαι.Οποτε και απογονους εκανε και την υγεια τησ θα βρει και θα ηρεμησει μετα.
Vicky12195
Νεοφερμένο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον οσο αναφορα αυτο που ακουσα οτι χανουν την αμυνα τους σε εμενα τουλαχιστο δεν συνεβει. ειναι μια χαρα αμυντικος με τις ξενες γατες. και οσο αναφορα την εγκυμοσυνη αν δεν μπορεις να τα κρατησεις πιστεψεμε θα ειναι πολυ χειροτερα αν τα γεννησει και δεν ξερεις τι να τα κανεις τουλαχιστον τωρα δεν τα εχεις δει καν..
φροντισε να τα σκεφτεσε οσο το δυνατον λιγοτερο και μην ακουμπας την κοιλια της για να μην δεθεις με την ιδεα των μωρων
ελπιζω να βοηθησα. καλη δυναμη!

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ρωτήσω κι εγώ τώρα κάτι που με καίει??? Έχω πλέον στο σπίτι 3 αρσενικά γατάκια έχουν κλείσει τους τρεις μήνες τα πάνε μια χαρά με τη μαμά τους και βυζαίνουν ακόμα, είναι φυσιολογικό αυτό???
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσω κι εγώ τώρα κάτι που με καίει??? Έχω πλέον στο σπίτι 3 αρσενικά γατάκια έχουν κλείσει τους τρεις μήνες τα πάνε μια χαρά με τη μαμά τους και βυζαίνουν ακόμα, είναι φυσιολογικό αυτό???
ναι αν η γάτα δεν τα διώχνει... Εχω δει περίπτωση γατούλας να έχει γατιά από προηγούμενη γέννα 3ών μηνών και να γεννάει καινούργιο ένα μόνο και να τα έχει όλα μαζί να βυζαίνουν, παλιά και καινουργιο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool