Πχίπχι..

Δε πας και σε κανενα αλλο γιατρο εμεις εμπιστευομαστε πολυ τον αιλουρο να σου πει με σιγουρια αν οντως εχουν σχηματιστει τα μωρακια τησ η οχι για να παρεις την αποφαση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..
Ήθελα να πάω την πέμπτη να κάνω την επέμβαση, έχω ρεπό εκείνη τη μέρα και δεν προλαβαίνω να πάω σε άλλους γιατρούς. Άσε που όσο το καθυστερώ τόσο το χειρότερο. Εσύ τί θα έκανες στη θέση μου? Έχω απίστευτες τύψεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν μπορείς να κρατήσεις τα μικρά, τότε καλύτερα να της κάνεις έκτρωση και μετά στείρωση.

Δυστιχως στηρωση επειδη δε θα μπορουσα να κρατησω τα μικρα.
Ισως δε πρεπει να νοιωθεις τοσες πολεσ τυψεις αλωστε εχει κανει ποσες γενιεσ γατακια?1 η 2 φορεσ την ειχεσ αφησει να γενησει δε θυμαμαι.Οποτε και απογονους εκανε και την υγεια τησ θα βρει και θα ηρεμησει μετα.

Ουφ...δύσκολα τα πράγματα..Έχει γεννήσει ήδη 2 φορές, αλλά το θέμα είναι ότι λυπάμαι τα καινούργια γατάκια τα οποία δε φταίνε σε τιποτά..Ευχαριστώ πάντως για τη συμπαράσταση..Θα το κάνω μάλλον.. Αχ..

:D λοιπον οσο αναφορα αυτο που ακουσα οτι χανουν την αμυνα τους σε εμενα τουλαχιστο δεν συνεβει. ειναι μια χαρα αμυντικος με τις ξενες γατες. και οσο αναφορα την εγκυμοσυνη αν δεν μπορεις να τα κρατησεις πιστεψεμε θα ειναι πολυ χειροτερα αν τα γεννησει και δεν ξερεις τι να τα κανεις τουλαχιστον τωρα δεν τα εχεις δει καν..:|
φροντισε να τα σκεφτεσε οσο το δυνατον λιγοτερο και μην ακουμπας την κοιλια της για να μην δεθεις με την ιδεα των μωρων:( ;)
ελπιζω να βοηθησα. καλη δυναμη!:up:

Όντως δύσκολη απόφαση, τι να σου πω... Καλύτερα να τη πας στον αιλουρο που σου λένε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Όταν στείρωσα τη γατούλα μου την πρώτη μέρα το είχα μετανιώσει, την λυπόμουν γιατί φαινόταν εξαντλειμένη. Άσε που από μια βλακεία τον γονιών μου την έβγαλαν έξω και σηκώθηκε και έφυγε, ευτυχώς για 12 ώρες μόνο, αλλά όσο να 'ναι με είχε φάει η αγωνία. Τα παιδιά της για δυο τρεις μέρες δεν τη αγνωρίζανε κι αυτή κοιμόταν συνέχεια... Τώρα βέβαια είναι όπως πριν: παιχνιδιάρα και χαδιάρα, αν και δεν κηνυγάει τις άλλες γάτες σε μεγάλο βαθμό.
Να ρωτήσω κι εγώ τώρα κάτι που με καίει??? Έχω πλέον στο σπίτι 3 αρσενικά γατάκια έχουν κλείσει τους τρεις μήνες τα πάνε μια χαρά με τη μαμά τους και βυζαίνουν ακόμα, είναι φυσιολογικό αυτό???

Εμενα αν καταλαθος εμενε εγκυος δεν θα χα καρδια να της κανω εκτρωση απλα θα φροντιζα μετα αμεσως να την στειρωσω και να χαρισω τα μικρα οταν θα μεγαλωναν.

Να ρωτήσω κι εγώ τώρα κάτι που με καίει??? Έχω πλέον στο σπίτι 3 αρσενικά γατάκια έχουν κλείσει τους τρεις μήνες τα πάνε μια χαρά με τη μαμά τους και βυζαίνουν ακόμα, είναι φυσιολογικό αυτό???

ναι αν η γάτα δεν τα διώχνει... Εχω δει περίπτωση γατούλας να έχει γατιά από προηγούμενη γέννα 3ών μηνών και να γεννάει καινούργιο ένα μόνο και να τα έχει όλα μαζί να βυζαίνουν, παλιά και καινουργιο!:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back