Πωλείται γατοφόρος,τσαντάκι μεταφοράς για γατούλη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Gianduia7

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
Oταν αποκτήσαμε τον Elvis αγοράσαμε γατοφόρο αλλά δεν την χρειαζόμαστε τελικά.Την αγοράσαμε από επώνυμο μαγαζί με είδη για ζώα.
Η τιμή είναι 20 ευρώ

DSC03251.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις και άλλες φώτο να φαίνεται ποιο καλά? Υφασμάτινη είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο πιο καλά?η φωτο είναι τεράστια και φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες!!!:)
Υφασμάτινη είναι αλλά σκληρή με χοντρό πάτο.
Το εσωτερικό όπως και το φιλέ είναι μάυρο και καμία άλλη φωτό δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτή που ανέβασα!!:)
Και έβγαλα 6-7..

Εκτός αν θες να σου τραβήξω ένα βιντεάκι γύρω γύρω να την δείς
είσαι και μακριά βρε παιδί μου για να την έβλεπες από κοντά..

Αυτή που έβαλες τώρα του κούκλου σου με τα δίχρωμα πατουσάκια είναι μεγάλη την άλλη δεν ξέρω πως τη βλέπεις εσύ πάντως εγώ τη βλέπω πολύ μικρούλα :redface::redface:

Η ίδια είναι, μάλλον την έχεις μικρύνει πολύ για να μπορείς να την ανεβάσεις και έχει γίνει πολύ μικρούλα θέλω να τη δω καλύτερα να τη πάρω στη μικρή μου, τί λες θα μπορέσεις να μου τη βάλεις στο καράβι για Χανιά?

ναι αμέ,κάτσε να σου στείλω τη φωτό σε ποιο μεγάλη πρώτα!

Αν μπορείς στείλε μου τώρα το email σου σε pm και θα σου στείλω τη φωτό πιο μεγάλη δεν έχω χρόνο τώρα να τη ξανανεβάσω!Σε καμιά ώρα θα σου στείλω απαντητικό email με μεγάλη φωτό!!

οκ κουκλίτσα μου σε χαιρετώ για την ώρα τα λέμε σε καμιά ώρα περίπου!!:P

μπορεισ να βαλεισ διαστασεισ?
με ενδιαφερει

και εμενα με ενδιαφερει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αμα τελικα δεν την δωσεις στη μαρια η στο στελιο η σε καποιον αλλον εδω ειμαι να ξερεις!!!!!!!!1;)

Μαλλον ειναι λιγο αργα τωρα αλλα και εγω ενδιαφερομαι! Οποτε αμα δεν εχει δωθει σε καποιον απο τους παραπανω ενημερωστε με!! Βρισκομαι Πατρα!:D

Ευτυχία, ενδιαφέρομαι κι εγώ μπας και επιστρέψω την γατοφόρο της Μαρίνας κάποια στιγμή! :)

πωπω,ζήτηση!Ακόμα δεν σας έχω απάντηση αγόρια και κορίτσια που ενδιαφέρεστε,θα σας απαντήσω όμως αύριο το απόγευμα γιατί είμαι και εγώ σε αναμονή!:)

θα περιμενουμε!!!;)

Η γατοφόρος πουλήθηκε τελικά,ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

Μπορεί να κλείδώσει το θέμα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back