FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχισαν να το χρησιμοποιουνε μετα τους 2 μηνες, και τωρα ξυνουνε εκει τα νυχια τους, κοιμουνται και το χρησιμοποιουνε
και ως παιχνιδι. Μηπως να περιμενες λιγο καιρο ακομα?
Να την βαζεις και πανω στο γατοδεντρο εσυ, να την παροτρυνεις να ξυνει εκει τα νυχια της κι επισης μπορεις να κρεμασεις
πανω και καποιο παιχνιδι που της αρεσει.
Myrtle
Διάσημο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
πρεπει να ζητισω απο τον αντρα μου να το κανει. και αυτος ειναι πολλες ωρες στην δουλεια του. ακομα και στα ελληνικα δυσκολευομαι να γραψω (ειμαι απο την Ρωσια), γαι αυτο σας ζητω συγνομη για τα ορφογραφικα μου λαθοι. πολλες φορες θελω να γραψω κατι η να μπω στη σηζητιση και ντρεπομαι
οσο για το φωτο ελπιζω να το καταφερω σημερα. ευχαριστω σε ολους για το ενδιαφερον και για τις συμβουλες.

fockos
Επιφανές μέλος
Είναι πάρα πολλοί Ελληνάρες που όταν βλέπουν ορθογραφικά λάθη κάνουνε αμέσως παράπονα και διορθώνουν τον συμφουρίτη τους (με εκνευριστικό και χυδαίο τρόπο). Αυτό συμβαίνει κυρίως στο ischool εδώ επειδή είναι πιο ώριμος ο κόσμος δε νομίζω να το συναντήσες.θελω και εγω να βαλω φωτο, αλλα δεν ξερω καθολου να χρησιμοπιω το PC.πρεπει να ζητισω απο τον αντρα μου να το κανει. και αυτος ειναι πολλες ωρες στην δουλεια του. ακομα και στα ελληνικα δυσκολευομαι να γραψω (ειμαι απο την Ρωσια), γαι αυτο σας ζητω συγνομη για τα ορφογραφικα μου λαθοι. πολλες φορες θελω να γραψω κατι η να μπω στη σηζητιση και ντρεπομαι
οσο για το φωτο ελπιζω να το καταφερω σημερα. ευχαριστω σε ολους για το ενδιαφερον και για τις συμβουλες.
![]()
Υπάρχει ένα κόλπο σε αυτο το θέμα. Κατέβασε τον google chrome που έχει ενσωματώσει ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο και κάθε λέξη που γράφεις λάθος στην υπογραμίζει και όταν πατάς πάνω σου βγάζει την σωστή. Αυτό δεν είναι για να μην ενοχλεις τους άλλους συμφορίτες (Αφού ετσι και αλλιως δεν ενοχλείς) αλλά για σένα (είναι πολύ καλός τρόπος για να μάθεις ορθογραφία εμπειρικά γιατί αλλιώς δε μαθαίνεται) Άλλος τρόπος είναι να γράφεις τα μηνύματα σου στο word αλλά αυτό είναι πολύ εκνευριστικό.
Για την φωτογραφία μπορείς να πεις το μοντέλο του (συνήθως το γραφουν στην συσκευασία ή σε αναγλυφα) σίγουρα θα υπάρχει στο google και να το ποστάρει άλλος χρήστης.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Αγαπητή Frolli. μη νοιάζεσαι καθόλου για τα ορθογραφικά. Κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει, ούτε να σε κοροϊδέψει... Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα!

Όσο για να ανεβάσεις φωτογραφίες υπάρχουν πολλοί τρόποι. Θα σου πω έναν κι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν τα καταφέρεις, μου λες να σε βοηθήσω Πήγαινε εδώ, πάτα browse και και βρες την φωτογραφία σου από το αρχείο που την έχεις. Μετά πάτα upload now και στην συνέχεια πάτα πάνω στην εικόνα σου. Κάνε copy στην url της εικόνας και paste sto koyτάκι που θα σου βγάλει αφού πατήσεις αυτό το κουμπί:
Αυτό είναι όλο! Προσπάθησε και ενημέρωσέ μας για ό, τι χρειαστείς!

υγ: Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το ονυχοδρόμειο!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Δεν φαίνεται η εικόνα... πως το έκανες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
πωλειται ονιχοδρομιο καινουριο. πολυ μεγαλο, 3-οροφων δυπλο με κουνια. το πηρα 160εωρο πριν ενα μηνα και η γατουλα μου δεν παει καθολου να παιξει και να ξισει τα νυχια της εκει. και το πουλαω 90. συζυτισυμη
marina289
Περιβόητο μέλος
Και σε άψογη κατάσταση... (εντελώς άθικτο!!)
Γνώμη μου είναι -αν δεν έχεις απόλυτη ανάγκη αυτά τα χρήματα- να δώσεις λίγο χρόνο στη γατούλα σου μπας και το εκτιμήσει....
Σπάνια δεν εκτιμάνε τέτοιου είδους αγορές...
Σημειωτέον δε, είναι πολύ σημαντική και η θέση που θα το βάλεις....
Πχ, εγώ όποτε το έχω βάλει σε πολύ απομονωμένο χώρο από τους υπόλοιπους του σπιτιού, αυτά δεν πολυπάνε... Θέλουν να βρίσκονται κοντά στα ¨δρώμενα¨...
Επίσης, αν έχεις παράθυρο ή μπαλκονόπορτα βάλτο εκεί, ώστε να ρεμβάζει έξω , κάτι που επίσης τους αρέσει πολύ...
Ίσως ο χωρος που το έχεις να μην της φαίνεται τόσο ελκυστικός...
Γνώμη μου -επαναλαμβάνω, αν δεν έχεις απολυτη ανάγκη αυτά τα χρήματα- να δώσεις χρόνο στη γατούλα σου να εκτιμήσει αυτή την υπέροχη αγορά...

Myrtle
Διάσημο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Οπως και να χει είναι τέλειο και σε πολύ καλή τιμή το δίνεις

FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
μηπως μπορεις να μου πεις τισ διαστασεις της βασης?
και αν μπορει να χωριστει σε κομματια?
σε ευχαριστω
FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool