ΛΟΓΑ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΛΟΓΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
23-03-13
14:46
Πωλείται τροφή Hill's Sterilised Cat Mature Adult 7+, 1,5 kg.
Είναι για στειρωμένες γατούλες άνω των 7 χρονών. Την αγόρασα κατά λάθος, δεν πρόσεξα την ηλικία και ο δικός μου ο γατούλης είναι μικρός ακόμα οπότε δε θέλω να του τη δώσω. Δεν την έχω ανοίξει.
Την αγόρασα 16,70 ευρώ και την δίνω στα 13 ευρώ.
Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη αλλά ίσως μπορώ να τη φέρω και Αθήνα, καθώς βρίσκομαι γενικώς εν κινήσει!:Ρ
Είναι για στειρωμένες γατούλες άνω των 7 χρονών. Την αγόρασα κατά λάθος, δεν πρόσεξα την ηλικία και ο δικός μου ο γατούλης είναι μικρός ακόμα οπότε δε θέλω να του τη δώσω. Δεν την έχω ανοίξει.
Την αγόρασα 16,70 ευρώ και την δίνω στα 13 ευρώ.
Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη αλλά ίσως μπορώ να τη φέρω και Αθήνα, καθώς βρίσκομαι γενικώς εν κινήσει!:Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
26-03-13
06:14
γιατι δεν την επιστρεφεις στο μαγαζι που την αγορασες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΟΓΑ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΛΟΓΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
26-03-13
10:22
Δε μου τη δέχονται πίσω επειδή δεν έχω την απόδειξη. Και εκτός των άλλων αυτή λήγει βασικά τον Αύγουστο, και μου είπαν ότι επδ δε φεύγουν εύκολα αυτές, δε την θέλουν πίσω.. Τι να πω.. λες και δε θα βρούνε έστω κι έναν όλο αυτό το διάστημα να την αγοράσει.. Ολόκληρο μαγαζί είναι! :/
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
27-03-13
06:39
κριμα
και ο δικος μου μικρος ειναι 3χρονων αν ηταν μεγαλυτερος θα την επερνα
μην ανησυχεις καποις θα την παρει.
και ο δικος μου μικρος ειναι 3χρονων αν ηταν μεγαλυτερος θα την επερνα
μην ανησυχεις καποις θα την παρει.
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Backdrop είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα.
27-03-13
11:00
Καλημέρα!!
Να σου πω , γιατί δεν τους κάνεις ψιλοφασαρία?
Κανονικά θα έπρεπε να στη δεχτουν πίσω, εάν τους απειλήσεις με δυσφήμιση και ότι δεν θα ξαναγοράσεις από εκεί κάτι θα γίνει. Και ζήτα τον υπέυθυνο του μαγαζιού.
Ειδάλλως κάνε ανaρτηση και στο fb, ή βάλε και αλλού αγγελία
Να σου πω , γιατί δεν τους κάνεις ψιλοφασαρία?
Κανονικά θα έπρεπε να στη δεχτουν πίσω, εάν τους απειλήσεις με δυσφήμιση και ότι δεν θα ξαναγοράσεις από εκεί κάτι θα γίνει. Και ζήτα τον υπέυθυνο του μαγαζιού.
Ειδάλλως κάνε ανaρτηση και στο fb, ή βάλε και αλλού αγγελία
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum