ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
04-09-10
19:37
λογω ελλειψης χωρου δινω μια 2πλη ζευγαρωστρα με ολα τα αξεσουαρ ταιστρες ,κλαδακια κτλ ελαχιστα χρησιμοποιημενη
διαστασεις 57x32x40 την ειχα παρει 25 ευρω και την δινω 15 ευρω !!!!!οποιος ενδιαφερεται μου στελνει πμ ή μαιλ sinefaki12@yahoo.gr
διαστασεις 57x32x40 την ειχα παρει 25 ευρω και την δινω 15 ευρω !!!!!οποιος ενδιαφερεται μου στελνει πμ ή μαιλ sinefaki12@yahoo.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
17-12-10
18:25
Απάντηση: πωλειται 2πλη ζευγαρωστρα(κλουβακι) για πουλακια
Ειναι ακομα διαθεσιμη? Βαλε φωτογραφιες, Βοηθουν παρα πολυ!
Ειναι ακομα διαθεσιμη? Βαλε φωτογραφιες, Βοηθουν παρα πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
18-12-10
19:56
η ζευγαρωστρα εχει δωθει ξεχασα απλα να το κλειδωσω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum