erika
Νεοφερμένο μέλος
Μεταλλικο για να μην μπορουν να το μασησουν ή να σπασει, μαυρο,με στρογγυλοποιημενες γωνιες, δυο πορτακια ενα μπροστα κι ενα στο πλαι, και μεταλλικο πατο* που βγαινει και καθαριζεται!
Μαζευει ευκολα και εχει και χερουλι για τη μεταφορα!
Το πηρα 110 ευρω και το δινω 90 γιατι εχει χρησιμοποιηθει πολυ λιγο!
Εγω το πηρα για τον σκυλο μου που ειναι 13 κιλα και ηταν πολυ μεγαλο!
Βρισκεται Θεσσαλονικη και προτιμοτερο να δωθει εντος Θεσσαλονικης λογω μεγεθους και βαρους γιατι τα εξοδα αποστολης θα ειναι πολλα!Εκτος αν το παραλαβει καποιος απο εδω!
*Ο πατος του απο την αρχη ηταν ελαττωματικος. Δεν ειναι εντελως ισιος με αποτελεσμα οταν ειναι γυμνος να ακουγεται πολυ οταν παταει πανω το ζωο.Εγω ειχα βαλει μεσα ενα χαλακι που μειωνε πολυ τον ηχο. (ειναι ευκολο να φτιαχτει αν το χτυπησει καποιος με ενα σφυρι για να ισιωσει. Απλα εγω το χρησιμοποιησα πολυ λιγο και δε μπηκα στη διαδικασια!)
email firefromsky2008@hotmail.com
τηλ επικοινωνιας 6979 795841
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
erika
Νεοφερμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
erika
Νεοφερμένο μέλος
Ουτε ακομα ξερω ακριβως για την ακριβεια!
Μολις μαθω θα το γραψω!
fockos
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
) Καλυτερο δεν είναι το σκυλόσπιτο; αλλά λογικά θα είναι για ανθρώπους που πάνε ταξίδια.
erika
Νεοφερμένο μέλος
Βοηθαει στην εκμαθηση της τουαλετας, και στον περιορισμο του σκυλου οταν χρειαζεται!
Αυτο βεβαια γινετε μετα απο εκπαιδευση ωστε ο σκυλος να το θεωρει "σπιτι" του και να νιωθει ανετα μεσα σε αυτο.
erika
Νεοφερμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool