Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
τι ωραίο θρεντ!χαχα
Λοιπόν, για τον Φοίβο το χαΪδευτικό του είναι Πίτσικου με τονισμό στο Πί! Δεν ξέρω πώς μου ήρθε, αλλά του αρέσει πολύ! Επίσης, όταν εξαφανίζεται τον φωνάζω καμιά φορά Βλαμένο, αλλά το μετανοιώνω μετά. Το "αγοράκι μου" είναι στάνταρ στην ημερήσια διάταξη
και όταν μας ξεσκίζει με τις νυχάρες έ, ακούει την εθνική μας βρισιά!
Για την Τερέζα μου, το Τερεζουλίνι, Τερεζούλα, Πιτσικούνα, κόρη μου
, κουκλίτσα μου, σκατούλα κλπκαταλαβαίνετε...λόγια αγάπης
Για τον εξωτερικό Μανώλη (είναι μαύρος και τον βάφτισαν έτσι από τον Ολιζαντέμπε
) το Μανωλάκης είναι πολύ-δεν τον βλέπω και συχνάΚαι ο εμβόλιμος πρόσφατος αρρωστούλης, βαφτίστηκε Κουτσάφτης-ναι σαν τον ιατροδικαστή
γιατί έχει ένα αυτακι μόνο
και είναι και αλοίθωρος
αλλά δεν πιάνεται ο άτιμος..μόνο για φαγητό έρχεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Το πιο κλασικό απ' 'ολα ειναι το "Παιδί μου!!", που του λέω εγώ ως χαζομανούλα ανάμεσα σε πολλά..πολλά φιλάκια! Όποτε το ακούει εξαφανίζεται..
Επίσης ακούει στο Darkoulini και στο Drakoulini, στο γατο-νυχτεριδάκι (έχει κάτι πεταχτά αυτάκια σκέτη γλύκα ), στο ζουζουνογατάκι, στο φατσάκι , στο τρελοπατουσίνι και γενικά σε ό,τι σκαρφιστώ όταν είμαστε αγκαλίτσα.. Καμιά φορά τον φωνάζω και μικρό μου σαδιστή γιατί παίρνει το ύφος της απόλυτης απόλαυσης όταν δαγκωνει το χέρι μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος
Γενικα ειναι το μικρο μου το παιδακι

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
διοτι αντι για λιλα τη λεμε λιλουκο,λιλιτσα,λιλινακι,αυτουνι(γιατι οταν ετοιμαζεται για επιθεση κατεβαζει τα αυτακια σαν γατοπαρδος),κορουλα μου,κουτσουνουλα μου και τελευταιο και καλυτερο ζυμαρακι γιατι ειναι τρομερα ευλυγιστη.οταν το παρακανουν με παρτσακλιες με το φιλο μου του λεω προσεξε μην το σπασεις το καημενο το ζυμαρακι

Lady
Δραστήριο μέλος
Kουκούνι,τσουτσούρι,πατατούλης,ψωρίλο,γουργουλίνο,χουρχουμέλ..
Δεν μου 'ρχονται άλλα..

Ετσι την λεω και εγω, και δεν περιμενα να υπαρχει και αλλος που επινοησε αυτη την λεξη!

Ismini
Διάσημο μέλος
Προς το παρον ειμαστε τρεις που χρησιμοποιουμε το "Κουκούνι". Εγω λέω και "Κουκουνιάδης". Ειναι πιο κυριλέ!Lady, κουκουνι απο που την λες?
Ετσι την λεω και εγω, και δεν περιμενα να υπαρχει και αλλος που επινοησε αυτη την λεξη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ismini
Διάσημο μέλος

Ειναι κουκουνουρα, οχι κουκουναρα.

mimikaki
Διάσημο μέλος
εγω καμια φορα τον λεω καφτουνι!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Για την Μπουμπου, πιο κλασικά πράγματα, Κουκλίτσα, Κοριτσάρα μου, Μπουμπούκα (ο πατέρας μου την φωνάζει έτσι), Πονπονίτσα (διότι έχει ουρά πον-πον)
Η Μπλάκυ, ειναι η Μαυρόγατα, η Κουκλάρα, Η πρασινομάτα, αγριόγατα, κουρελού , αγρίμι, σκατούλα...
...ειναι πιο τσαχπίνα !!!!!!.....χχμμμ, δεν θυμάμαι άλλα.......καλά...γιατί απο κακά, ακούνε μπόλικα όταν χοροπηδάνε απο πολυθρόνα σε πολυθρόνα και καναπέ...μόνο στο πολύφωτο δεν έχουν φτάσει!!!!! ακόμα .....εεε?

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Να προσθέσω στα προηγούμενα και το Πιρπιρίκο, Πιρπιρή ή Πίπη που τον φωνάζω τον τελευταίο καιρό!!!!Τον Χιόνη τον φωνάζω και Χιονόμπαλα ή Χοντρόμπαλα επειδή είναι χοντρούλης. Επίσης Ψίκο από το Ψιψίκο, Χουρχούρη ή Χουρχουρίτσο επειδή χουρχουρίζει όλη την ώρα, Πουρπούρη για το πρρρρρρρρ! νιάουαουαου που κάνει όταν γκρινιάζει. Αλλά την περισσότερη ώρα τον φωνάζω ματάκια μου, κούκλε μου, μωρό μου και ομορφιά μου.
Ο Κώστας τον φωνάζει Δρακουμέλ ή βαμπιράκι επειδή όταν τον πιάνει το τρελλό του, σε βουτάει από το πόδι ή το χέρι και δαγκώνει μέχρι τελικής πτώσεως!
Η μαμά μου τον φωνάζει παλιογατούλι αλλά πολύ τρυφερά και ακούγεται κάπως σαν παααλιοοογατούύύύλι![]()
![]()
![]()
![]()
Στο τέλος από τα πολλά που έχει ακούσει, δεν ακούει σε κάποιο συγκεκριμένο όνομα, απλά ακούει που φωνάζω και τρέχει! Χθες φώναζα "Κωστάάάκηηη" και σκοτώθηκε να έρθει να δει τι θέλω! Ο δε Κωστάκης είχε χαζέψει κι έβλεπε ποδόσφαιρο στο Supersport και δεν πήρε χαμπάρι...
Αντίθετα όταν φωνάζω μωράκι μου τρέχουν και οι δύο!!!

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
.μαλλον ειμαι χαζογατομαμα
Τον Νεμο "πασά μου" γιατι ειναι ο αντρας του σπιτιου!!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Π.χ ριλάκι από το αγόρι, αγορίλι, αγοριλάκι, γοριλάκι!
Καταλαβαίνετε!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
γυναικάρα μου, αραπίνα μου εσύ, τιγρούλα μου, μαυρούλα μου...δεσποινιδα μου εσύ το είπα;

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομπουνάκα μου, όμορφε μου, κούκλε μου, τρελόγατο, αγόρι μου, αγορίνι μου, ρε τρελέ, ματάρες μου, ρε παιχνιδιάρη, γλυκέ μου, γλυκουλίνι μου κ.α. που δεν μου'ρχονται τώρα. Μόνο όταν τον κοιτάω
.Και λίγα μέχρι στιγμής για τον Πάνθερ:
Χατζηχαδιάρη μου, πανθηράκο μου...
Και σύντομα έρχονται κι άλλα για τον Πάνθερ:greycat: !
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή παθαίνω παράκρουση με τα ζωάκια, λέω τόσα πολλά που δεν ξέρω τι να πρωτογράψω! Αφήστε που τα περισσότερα είναι λέξεις που δεν υπάρχουν (made by Χριστίνα)!
Π.χ ριλάκι από το αγόρι, αγορίλι, αγοριλάκι, γοριλάκι!
Καταλαβαίνετε!!
Αχ και γώ έτσι είμαι.. της λέω τόσα πολλά...
Τελευταια την λέω χοντλη.. (προσοχή! χοντλή..)
Γιατι μου φαίνεται ότι παρατρώει......
Αχ!!!!! Την αγαπώ, την αγαπω, την αγαπώώώώ!!!!

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Προσωρινά όμως γιατί θα αδυνατίσουμε ε, Νόμπου
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Προς το παρον ειμαστε τρεις που χρησιμοποιουμε το "Κουκούνι". Εγω λέω και "Κουκουνιάδης". Ειναι πιο κυριλέ!![]()
![]()
![]()
Είμαστε οι Coucouni team!!!
Η μαμά μου τον λέει έτσι και μας το κόλλησε..
Μετά το κουκούνι έρχετε το κοιλούνι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool