Πως αλλιώς φωνάζετε το γατούνι σας εκτός από το όνομά του;

-Κόρη μου....(έτσι απλά)

Και'γω την προηγούμενη γατούλα μου (βλ. άβαταρ) πολλές φορές την έλεγα "κορούλα μου". Όταν έμπαινα σπίτι της έλεγα "ήρθε η μανούλα" :) Στο γατουλίνι που έχω τώρα (βλ. υπογραφή), φαντασματάκι, killer, vampire, τέρας, :devil: (είναι πολύ άτακτο το άτιμο)μικρουλάκι, κουφετάκι με πόδια, alien :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
εγω τον φωναζω
fatso (λογω της κοιλουμπας του που μεχρι προσφατα κρεμοταν και πηγαινε δεξια αριστερα καθε φορα που ετρεχε)
ναρουτο-κουν
ναρουτο-σαν
ναρουτο-τσαν
ναρουτο-τσουαν (παραλλαγη του τσαν που συνηθως το λεει ο sanji στην nami-chan στο one piece)
ναρουτακο
πανθηρα
λιονταρακι
κουραμπιε
γατουλη
γατακι
αγριογατο
υπουλο γατι
εξυπνουλι
λιχουδη

με παρόμοιο κόλλημα για την ιαπωνία, φώναζα το γατσούνι μου arashi (storm) χιχι! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κανονικό του όνομα είναι Marc.
Όμως τι συμβαίνει όταν το Marc δε μας καλύπτει; :whistle:

• Μάρσι
  • Μάρσις
  • Μαρσουλίνιο (το :P)
  • φουντίνης
  • τσυχή μου
  • βλακάκος
  • τσώνιο :pfff:
  • ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! :eek: (όταν με σοκάρει)
Δε θυμάμαι άλλα, αν και λογικά υπάρχουν.

Απάντηση: Πως αλλιώς φωνάζετε το γατούνι σας εκτός από το όνομά του!

Άβη
Αβανίτο
Αβάνι
Ταβάνι,
λουλουδάκι του μπαξέ
Αβά
Βαβά
ἀσπρο γκρί το χρώμα του κακούυυυυ
νυφούλα
μπουμπουνιέρα
μπεμπιστρούμφ
τούρτιτσα

Το Τσώνιο και το Ταβάνι με πέθαναν! αχαχαχαχαχαχαχα!

τη φωναζω κουναβικα (και της εμεινε)γιατι οταν ηρθε για πρωτη φορα εξω απο τη πορτα μου την περασα για κουναβι.

Συνημμένα

• vvvvvvvv 001.jpg
    vvvvvvvv 001.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 42
βασικά ήταν τρία τα γατάκια που μας έκανε το χνουδόμπαλο (για το όλο γεναιολογικό δέντρο θα σας πω άλλη φορά) και είχαμε ένα κόλλημα εκείνη την εποχή με ενα γιαπωνέζικο ανιμ που οι χαρακτήρες έιχαν τα ονόματα ριουζακι , μέλο και νίαρ. ο ριουζάκι ήταν φτυστός ο χαρακτήρας σε κάποιες εκφράσεις του κι ετσι βαφτίστηκε άμεσα!ο μέλο ήταν ο ξανθός οπότε πήρε το όνομα και τέλος ο νίαρ ηταν ασπρομάλης κι ετσι έδεσε το γλυκό με το ολολευκο 3ο γατάκι.
τωρα.... ο ρίου ειναι μεγάλος αλήτης οπότε αναλόγως τι κάνει ετσι και τον φωνάζω:
οταν ανεβαίνει στο ψυγείο ή πάει να κλέψει φαί απ το πιάτο μας "αλήτη" "αλητάμπουρα" "κλεφτρόνι"
όταν απλώνετε στο χαλί "χυμένο" κτλ
στα ναζιάρικα του ανεβάζουμε ζαχαρο... "μωρο μου, ψυχή μου, άντρακλα , σκατοφατσουλίνι, "

τον μέλο τον φωνάζαμε μελίνι, χουρχουριτουλι, ζυμαράκι, και οταν ανέβαινε στην ντουλάπα (2.80 υψος παρακαλώ με κενο απ το ταβάνι 7εκατοστα) τον φωνάζαμε χουντινι μαγκάιβερ, ταβανόβουρτσα, πολυέλαιο, κτλ)

τη νίαρ την δώσαμε πολυ νωρίς για να προλάβει υποκοριστικά

043p.jpg

ο ρίου μικρός

και ο μέλο στο ταβάνι...

https://www.facebook.com/editphoto.php?aid=237564#!/photo.php?fbid=442451982303&set=a.442451977303.237564.753362303&theater

εμένα με φωνάζουν:
φαγανίκο
μίου
μαυρουλάν
γατουλάν
μαυρούκο
μαυρουλόγατο
μαυρούλη μαυρόπουλο
μαυρουλάκη φαγανάκη
κουναβόγατο (έχω πολλά αέρια)
σκυλόγατο (όταν τους ακολουθώ)
τρυφερούλη
α,α(έτσι νιαουρίζω καμιά φορά)
μαυρούλιο
μαυρίκιο
μαυρίνο
μουστακαλή
μαυροπρίγκηπα
μυξιάρικο
(και άλλα που δε θυμάμαι)

Εγώ την Αλέκα μου τη φωνάζω
Μπούλα και
Μπουμπούλα
Εξού και το nickname Μπουλαλεκούλα ;)

Τσυχούλες μωλέ μου που έχουν και χαϊδευτικά!
Να τα χαιρόμαστε!!!!

α, πολύ ωραία παρατσούκλια έχετε για τις γάτες σας...
βέβαια τα δικά μου είναι καλύτερα!(πλάκα κάνω!)

τον ευρυπιδη χουρχουρη,επειδη χουρχουριζει μολις τον παρεις αγκαλια,μα αμεσως!την φοιβη κουκλα μου και την εμμα,εμμουλα μου,κουκλαρα μου

Οι γάτοι μου δεν ακούν τα υποκοριστικά τους . Λέω τον Νααμάν : Νααμανάκι , Νααμανάκο , Γατούλη μου , Ματάρες μου . Το Ναραμπόθ : Γλύκα μου . Παρόλα αυτά , όποτε απευθυνόμαστε σε αυτούς μας κοιτάζουν κατάματα .

Το αξιοπερίεργο?
Εχω τρεις γατες και ακούνε όχι μόνο στα ονόματα αλλά και στα υποκοριστικά τους!
Οταν είναι όλες μαζί αν φωνάξω ένα χαϊδευτικό θα νιαουρίσει μόνο η γάτα που της ανήκει
Αν πετύχω μία σ ενα δωμάτιο και της μιλήσω χρησιμοποιώντας το υποκοριστικό της άλλης δε θ απαντήσει καν ούτε που θα κοιτάξει!
Ο Σιλβέστρος ακούει και στα "γατούλη" "γατί" "χοντρέ" "κούκλε"
Η Μουντζουρίτσα ακούει και στο Σκατουλίτσα αλλά και σε άλλα (όχι και τόσο κόσμια δε θα τα γράψω) Μιλάμε, όχι απλά ακούει αλλά κουνάει και την ουρά, όχι νευριασμένα και αργά αλλά την έχει όρθια και την κουνάει ζωηρά και χαρούμενα όπως τα σκυλάκια! Απίστευτο!
Η Σταχτοπούτα ακούει στο "κοριτσάκι" στο "μικρή μου" αλλα και στο '"σκατούλα"
Αν λοιπόν βγω μπαλκόνι, δω τη Μουντζουρίτσα ξαπλωμένη φαρδιά-πλατιά στον καναπέ και πω "σκατούλα" ουτε που θα σηκώσει κεφάλι, αν πω όμως "Σκατουλίτσα" θα απαντήσει με νιαούρισμα και κούνημα ουράς-κι ας μοιαζουν τόσο οι δυο λέξεις μεταξύ τους! :clapup:ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ??:clapup:

Πόσο σας ζηλεύω όλους και όλες. Εγώ τι να την φωνάξω την Χιονάτη?? :hmm:Αφού δεν ακούει.
Όταν θέλω να της προκαλέσω την προσοχή χοροπηδάω σαν Ινδιάνος μπας και με πάρει χαμπάρι.:bounce:

εχω σπουδάσει νοηματική
η λέξη για το " ασπρο" είναι απλή
η λέξη για το "χιονι" είναι πιο σύνθετη και ..απλά υπέροχη
θα μπορούσες να τη μάθεις και να την κανεις σαν κίνηση- αρχικά αμέσως πριν την ταΪσεις- για να μάθει πως αυτό είναι το όνομά της και αργότερα ίσως το κάνεις και σε συνδυασμό με κάτι άλλο
πχ αν θελω να φωνάξω το γατο μου να ρθει στο κρεβάτι χτυπώ την παλάμη στο στρώμα και του φωνάζω έλα
θα μποριούσες -αφού μαθει τ όνομά της σε πρωτη φαση-
να της μάθεις μια κίνηση για το έλα
και μετά ίσως αλλη μια για το όχι !

λοιπον το ονομα του ειναι μπαρτ ταιριαζει απολυτα γιατι ειναι σκανταλιαρης αλλα ολοι τον αγαπανε!

τα υποκοριστικα του ειναι μπαρτουλης και τουλης απο το σκατουλης.επισης οταν κανει βλακειες η ακυροτητες τον φωναζουμε ουφο.
τα ακουει ολα (οχι θα τα αφηνε)!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back