Πως αντιμετωπίζει τη στείρωση μια γάτα;

Απάντηση: Πως αντιμετωπίζουν την στείρωση οι γατούλες ;

Καλησπερα.Ναι...σαφεστατα και δεν το αντιλαμβανονται...,καμια επιγνωση δεν εχουν,οσον αφορα τη στειρωση.Τωρα,για το οτι θα ξυπνησει και θα ειναι μονη της στο ιατρειο,μεσα σε ενα κλουβι χωρις εσενα,αυτο σιγουρα θα το αντιληφθει.
Κοιτα κατι....εγω βασικα...την δικια μου δεν την αφησα στο ιατρειο.Δεν το ηθελα ακριβως για αυτον τον λογο...για να μην δυσανασχετει στο κλουβι καταρχην και να ειναι σε ενα αγνωστο περιβαλλον.Σαφεστατα βεβαια θα το εκανα αν το θεωρουσε ο γιατρος απαραιτητο.Εξαρταται και απο την προσωπικοτητα του γατιου.
Παντως για το πρωτο,μην εχεις καμια αμφιβολια και τυψεις.Κανεις το καλυτερο για την υγεια του..και να ξερεις οτι τα ζωα δεν εχουν επιγνωση της στειρωσης.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ Έφη για την απάντηση :) Σίγουρα δεν θα μπορέσω να σταματήσω το άγχος τουλάχιστον όμως θέλω να κάνω το καλύτερο για την γατούλα . Υπάρχει κάποιος που άφησε το γατάκι του στην κλινική και θέλει να μοιραστεί την δικιά του εμπειρία ; (μήπως και καταλήξω στο τι είναι καλύτερο ) Να την αφήσω το βράδυ στην κλινική για να είμαι σίγουρη πως εαν υπάρξει οποιαδήποτε επιπλοκή θα είναι σε καλά χέρια ή να την πάρω μαζί μου για να μην δυσανασχετήσει οταν συνέλθει στο κλουβί ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ετυχε να αφησω 2-3 γατουλες για μια νυχτα(οχι και τις 3 την ιδια μερα,ανα μηνα) και την επομενη που με ειδανε ηταν λες και δεν ετρεχε τιποτα;).την περισσοτερη ωρα την περασαν στα κλουβακια με το να κοιμουνται γιατι μολις ειχε τελειωσει η στειρωση και πονουσαν...αλλα μολις τις πηρα πισω ηταν μεσα στη χαρα που επεστρεψαν στο γνωριμο για αυτες περιβαλλον και ξεχασαν κ πονους και ολα!!!!!!μια χαρα θα ειναι η γατουλα σου!:)

Σε ευχαριστώ πολύ κζ8:) θα ρωτήσω και την γνώμη του κτηνίατρου και θα πράξω ανάλογα ! Μάλλον έτσι όπως το σκέφτομαι θα την αφήσω για ενα βράδυ για να είμαι σίγουρη πως εαν υπάρξει επιπλοκή θα αντιμετωπιστεί .Όταν φτάσει εκείνη η μέρα σίγουρα θα σας χρειαστώ για εμψύχωση :)

Η δικιά μου δεν έμεινε στον κτηνίατρο, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αν την πάρεις σπίτι, να την προσέχεις πολύ τις πρώτες ώρες και μέρα, μη τυχόν και κάνει κάποια απότομη κίνηση και σπάσουν τα ράμματα (τα εσωτερικά). Προσοχή θέλει και μέχρι να περάσει η επίδραση της νάρκωσης, μη τυχόν και ζαλιστεί και χτυπήσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back