Πως καταλαβαίνεις...;

valia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο valia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει πως καταλαβαίνουμε τον οίστρο σε μία θυληκή γάτα??:confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κάθε γάτα αντιδρά διαφορετικά. Ένα ενδεικτικό σημάδι είναι όταν σηκώνει τον πωπώ της όταν την ακουμπάς στη βάση της ουράς, όταν τρίβεται και νιαουρίζει χαρακτηριστικά, όταν κουτρουβαλά στο πάτωμα και γενικα όταν δεν έχει ησυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμμ η γάτα μου συμπεριφέρεται κάπως! σαν να ξαπλώνει την κοιίτσα της κάτω και βγάζει ένα περίεργο νια-α-α-α..
Δεν ξέρω αν είναι το έντερο της ή θέλει γαμπρό..
Είναι 5 μηνών τώρα... περίπου

Πιάστην στη βάση της ουράς! Τουρλώνει τον πωπώ της?

Κι όμως ναι, λίγο τον τουρλώνει! Το μωρό μου μεγάλωσε και θέλει γαμπρό???? :blink::blink:

Κι όμως ναι, λίγο τον τουρλώνει! Το μωρό μου μεγάλωσε και θέλει γαμπρό???? :blink::blink:
Μάγος είσαι;;)

Νιώθω πολύ περίεργα...

Κι εγώ νόμιζα πως είναι άρρωστη... Ουφ!
Και το χαζο θέλει σεξ! (Καλά κι άλλοι θέλουν, δεν κάνουν έτσι!!!)

Πωπω.. νιώθω περίεργα, το είπα?
Σε κανένα μήνα υπολόγιζα την στείρωση...

(Χίλια ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!)

φοβάμαι πως ναι!

Νιώθω πολύ περίεργα...

Κι εγώ νόμιζα πως είναι άρρωστη... Ουφ!
Και το χαζο θέλει σεξ! (Καλά κι άλλοι θέλουν, δεν κάνουν έτσι!!!)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό δεν είναι απαραίτητα ένδειξη οίστρου. Η δικιά μου γάτα (και οι περισσότερες που ξέρω) σηκώνουν τον πωπό τους όταν τις χαϊδεύεις εκεί. Είναι γιατί στο σημείο αυτό βρίσκονται αδένες που αφήνουν τη μυρωδιά τους, γι' αυτό θέλουν να τριφτούν στο χέρι σου (είναι το ίδιο που κάνουν και με το μάγουλό τους).
Τα σίγουρα σημάδια του οίστρου στις θηλυκές (τα πέρασα πρόσφατα με την Αρήθα και δυστυχώς τα ξέρω από πρώτο χέρι) είναι:
  • επίμονο "κλάμα"
  • όταν κάθεται αφήνει τον πωπό της σηκωμένο ψηλά (όχι όταν τη χαϊδεύεις)
  • "βαρελάκια" στο πάτωμα ή έντονο τρίψιμο στις γωνίες (για να αφήσει τη μυρωδιά της)
  • δευτερεύουσες ενδείξεις είναι επίσης οι λιγότερες ώρες ύπνου και η μειωμένη όρεξη
Όπως και να 'χει, αν έχεις υποψία για οίστρο (καμιά φορά συμβαίνει ακόμα και τόσο νωρίς), ο κτηνίατρος θα μπορέσει να σου πει πιο σίγουρα.

Ποτέ όμως η Λουκία μου δεν ήθελε να την χαιδεύεις κοντά στον πωπουδάκι της... Δάγκωνε άμα πλησιάζες και η ουρά σε προειδοποιολυσε για χειρότερα!

Και τώρα άμα πας να την χαιδέψεις έμαθε και τουρλώνεται! Πολύ καινούριο!!

Επιπλέον κάθεται στην μπαλκονόπορτα και κλαίει να βγει. Αυτό το κα΄νει μόνο άμα είναι πρωί και έχει ήλιο ή θέλει πολύ τσίσα.
Δεν συμβαίνει σίγουρα τίποτα από τα 2!!

Μακάρι να μην έχει οίστρο.. αλλά είναι απότομα περίεργη...

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ.... Ε Χ Ε Ι οίστρο.

Και να ρωτήσω, επειδή τρελαίνεται για βόλτες στο μπαλκόνι (από κοντά κι εγώ φυσικά!), υπάρχει περίπτωση να θελήσει να μου την κάνει προς αναζήτησιν ;)? Ή αυτό το κάνουν μόνο τα αρσενικά??

Υπάρχει... θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τον γιατρό σου ώστε να κανονιστεί στείρωση...

Ποτέ όμως η Λουκία μου δεν ήθελε να την χαιδεύεις κοντά στον πωπουδάκι της... Δάγκωνε άμα πλησιάζες και η ουρά σε προειδοποιολυσε για χειρότερα!
Α, αν υπάρχει τέτοια αλλαγή... τότε ναι, το πιθανότερο είναι να έγινε γυναίκα.:P
Κανόνισε ραντεβού για τη στείρωση και μέχρι τότε έχε το νου σου σε ανοιχτές πόρτες, παράθυρα, μπαλκόνια.:/:

Η αγάπη ήρθε ένα μήνα νωρίτερα από τα σχέδια μας...

Κάνει όμως να έχει οίστρο και να κάνει στείρωση..?

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Ωραία, αύριο πρωί θα τηλεφωνήσω στον γιατρό..

Και τώρα το χρυσό μου πως νιώθει άραγε? Καλά τώρα κοιμάαααται πάλι, αλλά σίγουρα θα νιώθει άβολα ε??

Πάνω κάτω όπως νιώθεις κι εσύ όταν έχεις περίοδο: νευρική, ζοχαδιασμένη και με "ενοχλησούλες"...

Τότε να της δώσω mesulid και depon!! (πλάκα κάνω!)
Να της βάλω και κάλτσες και μακρυά μπλούζα για την κοιλίτσα της!

Το καλό μου.... Μεγάλωσε... :cry::cry::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back