Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μπράβο βρε Μαρία, αυτό το είχα ξεχάσει! Βάλια, βλέπεις υγρό στον κόλπο της; Αν ναι, βουρ για στείρωση!Επίσης ένα σημάδι που δεν αναφέρθηκε είναι και το υγρό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχθες είχα δει λίγο υγρό που άφησε στην φόρμα μου αλλά δεν πήγε εκεί το μυαλό μου.. μια σταγονίτσα ήταν...
Πάντως σήμερα δεν είναι τόσο περίεργη.. Το πρωί μόνο νιαούριζε αρκετά..
Του γιατρού δεν του τηλεφώνησα..
(δίνω μάθημα αύριο).Αύριο το απόγευμα όμως σίγουρα θα τηλεφωνήσω!
aretha
Περιβόητο μέλος
Την πρώτη φορά κρατάει γύρω στις 4-5 μέρες ο οίστρος. Ίσως αρχίζει να της περνάει...Πάντως σήμερα δεν είναι τόσο περίεργη..

Μην το καθυστερήσεις πάντως πολύ το ραντεβού, για να ανακουφιστεί η γατούλα, αλλά να έχεις κι εσύ το κεφάλι σου ήσυχο.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα προσπαθήσω να την πάω όσο πιο νωρίς γίνεται! Απλά προσπαθώ αν πάρω το πτυχίο μου και έχω τόσο άγχος που όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται πιο μικρά...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα.. άρχισε πάλι... Ίσως είναι βραδυνό το θέμα της..!!!Ποιος ξέρει...
Οι γάτες είναι νυχτόβια ζώα, οπότε είναι φυσιολογικότατο να την πιάνει το βράδυ
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Υγρό βγάζει σίγουρα τελικά...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Την λυπάμαι πολύ την καημένη, νιαουρίζει και θέλει να βγει έξω... Δεν φαίνεται να νιώθει ωραία.. Και άμα πάω να την χαιδέψω νομίζω νιώθει ακόμα πιο πολύ σε οίστρο. Καλύτερα να μην την χαιδεύω καθόλου?
(Υγρό βγάζει σίγουρα τελικά...)
Εμείς θυμάμε δεν την ενοχλούσαμε καθόλου, λέγαμε ότι είναι εύφλεκτη

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση..
Την πείνα την γιάνω, την δίψα την γιάνω, τουαλέτες παιχνίδια... οκ!
Αλλά εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαι υπερβολική που την λυπάμαι τόσο???????????????????????

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι υπερβολική που την λυπάμαι τόσο???????????????????????![]()
Ναι, όπως κι όλοι εδώ

aretha
Περιβόητο μέλος
Όχι βέβαια! Είναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία αυτό που περνάει.Είμαι υπερβολική που την λυπάμαι τόσο???????????????????????![]()
Κι εγώ τότε με την Αρήθα είχα σκάσει απ' τη στενοχώρια (είχα και τύψεις που δεν την πρόλαβα, παρ' όλο που είχε φτάσει 8 μηνών...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την τσίμπησε και μέλισσα στην μυτούλα! Το ταλαίπωρο... Γατοπανσέληνο έχει???
Και την ψιψι την τσίμπησε. Είχε μια μέλισσα κολλημένη στην τέντα και πήγα να τη σηκώσω και μάλλον την κούνησα λιγάκι
Μέχρι να ανεβάσω τέρμα την τέντα άκουσα ένα ουρλιαχτό μου τρύπησε τα αυτιά! Την τσίμπησε στην πλάτη η άτιμη, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, απλά πονάει λιγάκι και δεν μ' αφήνει ακόμα να την ακουμπήσω εκείΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool