Πως μπορώ να εκπαιδεύσω δύο νεογέννητα γατάκια;

Πας στο Gallery,πατάς "ανεβασμα" και ακολουθεις τις οδηγίες.Μόνο μην είναι πολύ μεγάλες.Έχεις γατάκι που το λένε Μούκιο;;;;;;Ε αυτο πρεπει να το δω!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πας στο Gallery,πατάς "ανεβασμα" και ακολουθεις τις οδηγίες.Μόνο μην είναι πολύ μεγάλες.Έχεις γατάκι που το λένε Μούκιο;;;;;;Ε αυτο πρεπει να το δω!:lol:
Kαι εγω θελω να το δω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγκινηθηκα πολυ με το γατο μαρκο γιατι πρινδυο μηνες πεθανε το πρωτο μου γατακι 15 χρονων και το λεγαμε μαρκο.εγω το βρηκα σε κατι χωματα
και εγω το εθαψα.δενεσαι τοσο πολυ με αυτα τα υπεροχα πλασματα!:/:
τουλαχιστον πιστευω οτι εζησε ομορφα με αγαπη φροντιδα και απο φυσικο θανατο.
προσπαθησα να ανεβασω φωτο των μουρ και μουκιο..των παιδογατιων μου αλλα ελεγε οτι ηταν μικρη και μετα εγραψε οτι θα εμφανιστει.δεν ξερω ..θα δειξει!

Παιδιά ΔΕΝ γίνεται.Έρχεταο η Ήλια πάνω μου, ζηλεύει ο Μάπας, τον ανεβάζω κι αυτόν, φεύγει η Ήλια με νεύρα και μετά παίζει με κάτι για να τραβήξει την προσοχή του Μάπα και φεύγει και ο Μάπας!!!!!!!!!!!:confused:Δηλαδή...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ??Χθες άφησα την Ήλια και κοιμήθηκε πάνω μου ενώ ο Μάπας κοιμόταν στο κρεββάτι.Μόνο έτσι δέχτηκε η Ήλια μετά να τα χαιδεύω και τα δύο!!!!:confused:Μα τι γάτες έχω?????:confused:

2 γατακια

κατερινα μου τα γατακια σου ειναι πολυ μωρα ακομα.εμενα σ΄αυτη την ηλικια που λες παιζανε πανω στο κεφαλι μου 3 η ωρα τη νυχτα !!ξυπνουσα με εμφραγμα καθε βραδυ και οταν τα επαιρνα αγκαλια στο κρεβατι κατεληγαν να πλακωνονται μετα απο λιγα δευτερολεπτα.ειναι ακριβως σαν τα μωρα εχουν τρελλη ενεργεια και διεκδικουν συνεχεια!ολα αυτα οσο μεγαλωνουν θα ηρεμησουν.εξαρταται βεβαια και απο τα φυλα τους.αν ειναι αρσενικα και οχι στειρωμενα θα γινεται χαμος αν ειναι αγορι κοριτσι θα αγαπηθουν.αν στειρωθουν παλι ηρεμουν.παντως τα μωρα σου ειναι πανεμορφα και αυτη η ηλικια ειναι απο τις καλυτερες :up:

κατερινα μου τα γατακια σου ειναι πολυ μωρα ακομα.εμενα σ΄αυτη την ηλικια που λες παιζανε πανω στο κεφαλι μου 3 η ωρα τη νυχτα !!ξυπνουσα με εμφραγμα καθε βραδυ και οταν τα επαιρνα αγκαλια στο κρεβατι κατεληγαν να πλακωνονται μετα απο λιγα δευτερολεπτα.ειναι ακριβως σαν τα μωρα εχουν τρελλη ενεργεια και διεκδικουν συνεχεια!ολα αυτα οσο μεγαλωνουν θα ηρεμησουν.εξαρταται βεβαια και απο τα φυλα τους.αν ειναι αρσενικα και οχι στειρωμενα θα γινεται χαμος αν ειναι αγορι κοριτσι θα αγαπηθουν.αν στειρωθουν παλι ηρεμουν.παντως τα μωρα σου ειναι πανεμορφα και αυτη η ηλικια ειναι απο τις καλυτερες :up:

Κάθε μέρα το ζώ αυτό που λες..Όσο ταλαιπωρία τρώω τώρα τόσο τρελαίνομαι που τα βλέπω να μου διαλύουν το δωμάτιο!!Δεν με πειράζει γιατί μετά το χάδι τους ακόμα και από μία πολύ μεγάλη ζημιά με ανταμοίβει για έναν ολόκληρο μήνα...Δεν θα άλλαζα ποτέ τα γατάκια μου..Το είχα πει από την πρώτη μέρα που τα πήρα!!!:DΣε ευχαριστώ Χριστιάννα μου!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back