Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
11-06-14
14:43
Επίσης θα σου έλεγα να σκεφτείς την περίπτωση, όταν βρίσκεις κάποιο γατάκι που νοιώθεις πως θέλει φροντίδα και θα ήταν ιδανικά γι' αυτό μέσα σε σπίτι, να το μαζεύεις, να το φροντίζεις όσο μπορείς και να βάζεις μια αγγελία για να υιοθετηθεί.
Ξέρω πως οι υιοθεσίες δεν είναι εύκολες πια στην εποχή μας, πίστεψέ με το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα, όμως έτσι του δίνεις μια ευκαιρία να μην ζήσει την υπόλοιπη ζωή του έξω στον δρόμο.
Ξέρω πως οι υιοθεσίες δεν είναι εύκολες πια στην εποχή μας, πίστεψέ με το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα, όμως έτσι του δίνεις μια ευκαιρία να μην ζήσει την υπόλοιπη ζωή του έξω στον δρόμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
11-06-14
15:06
Δεν είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί, ακόμη και για τον Κρούμελ, αυτόν το γατούλη που σας λέω σκέφτηκα να τον προωθήσω για υιοθεσία, αφού είναι τόσο ήρεμος και δε πρέπει να είναι πάνω από ενάμιση έτους..αλλά μου φαίνεται όπως λες τόσο δύσκολο να βρει σπιτι..και πόσο μάλλον εμπιστοσύνης, τόσο που είπα να μην μπω καν στη διαδικασία, αλλά δεν έχεις άδικο, δεν έχω να χάσω κάτι..Μπορεί να ακολουθήσω αυτή την τακτική με τον συγκεκριμένο, είναι και τόσο όμορφος, που δεν ξέρεις καμιά φορά...ίσως να σταθεί τυχερός!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool