Πόσα κιλά είναι;

Ε, ξεκίνησε εντατικό τάισμα από τώρα, για να έχει μπόλικη φύρα για το ταξίδι... :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ψηστιράκι ήταν 250 γρ όταν την πήρα 4 εβδομάδων και τώρα (10 μέρες μετά ) είναι 550 γρ.... μπορει και πιο πολύ... μμμ, κάτσε να την ζυγίσω σήμερα.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα η Κίρα μου είναι 3,400 αλλά μου φαίνετε αρκετά αδυνατούλα και προσπαθώ να την παχύνω... αν και δε νομίζω οτι θα δυσκολευτούμε και ιδιαίτερα:)

O Μολυβίξ μου την Παρασκευή που τον στειρώσαμε και τον ζύγισαν ήταν 8 κιλά θρεφταράκος... Αν δηλαδή παχύνει τώρα μετά τη στείρωση πόσα θα φτάσει; Φανταστείτε ότι ο φίλος μου ο Δημήτρης έχει ένα μήνυμα που του είχα κάποτε το οποίο λέει "Μπαμπάκα μόλις ζυγίστηκα και είμαι 200 γραμμάρια...":P

O Μολυβίξ μου την Παρασκευή που τον στειρώσαμε και τον ζύγισαν ήταν 8 κιλά θρεφταράκος... Αν δηλαδή παχύνει τώρα μετά τη στείρωση πόσα θα φτάσει; Φανταστείτε ότι ο φίλος μου ο Δημήτρης έχει ένα μήνυμα που του είχα κάποτε το οποίο λέει "Μπαμπάκα μόλις ζυγίστηκα και είμαι 200 γραμμάρια...":P

:lol: :lol: :lol: :lol: 8 κιλα ειναι οντως πολλα για αστειρωτο!!! δεν παιζει καθολου???

Παίζει, πως δεν παίζει! Ησυχία δεν έχει! Όταν όμως λείπουμε εμείς πρέπει να το ρίχνει στον ύπνο και λείπουμε πολλές ώρες! Πάντως για 8 κιλά δεν τον κόβω. Δεν δείχνει ιδιαίτερα χοντρός (γαμώτο έχει χαλάσει και ο κομπιούτερας και δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες). Στο σπίτι που προσπαθούμμε να τον ζυγίσουμε γύρω στα 6 κιλά βγαίνει (να το αφήσω καλέ κυρία;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back