aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
24-04-07
13:41
Ε, ξεκίνησε εντατικό τάισμα από τώρα, για να έχει μπόλικη φύρα για το ταξίδι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
24-04-07
15:25
Το ψηστιράκι ήταν 250 γρ όταν την πήρα 4 εβδομάδων και τώρα (10 μέρες μετά ) είναι 550 γρ.... μπορει και πιο πολύ... μμμ, κάτσε να την ζυγίσω σήμερα.. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα.
24-04-07
17:38
Εμένα η Κίρα μου είναι 3,400 αλλά μου φαίνετε αρκετά αδυνατούλα και προσπαθώ να την παχύνω... αν και δε νομίζω οτι θα δυσκολευτούμε και ιδιαίτερα

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
30-04-07
12:17
O Μολυβίξ μου την Παρασκευή που τον στειρώσαμε και τον ζύγισαν ήταν 8 κιλά θρεφταράκος... Αν δηλαδή παχύνει τώρα μετά τη στείρωση πόσα θα φτάσει; Φανταστείτε ότι ο φίλος μου ο Δημήτρης έχει ένα μήνυμα που του είχα κάποτε το οποίο λέει "Μπαμπάκα μόλις ζυγίστηκα και είμαι 200 γραμμάρια..."

mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
30-04-07
12:45
O Μολυβίξ μου την Παρασκευή που τον στειρώσαμε και τον ζύγισαν ήταν 8 κιλά θρεφταράκος... Αν δηλαδή παχύνει τώρα μετά τη στείρωση πόσα θα φτάσει; Φανταστείτε ότι ο φίλος μου ο Δημήτρης έχει ένα μήνυμα που του είχα κάποτε το οποίο λέει "Μπαμπάκα μόλις ζυγίστηκα και είμαι 200 γραμμάρια..."![]()
8 κιλα ειναι οντως πολλα για αστειρωτο!!! δεν παιζει καθολου???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
03-05-07
09:37
Παίζει, πως δεν παίζει! Ησυχία δεν έχει! Όταν όμως λείπουμε εμείς πρέπει να το ρίχνει στον ύπνο και λείπουμε πολλές ώρες! Πάντως για 8 κιλά δεν τον κόβω. Δεν δείχνει ιδιαίτερα χοντρός (γαμώτο έχει χαλάσει και ο κομπιούτερας και δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες). Στο σπίτι που προσπαθούμμε να τον ζυγίσουμε γύρω στα 6 κιλά βγαίνει (να το αφήσω καλέ κυρία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum