Πόσα κιλά είναι;

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Σήμερα γυρίσαμε από τον Αίλουρο. Τελειώσαμε με τα εμβόλιά μας. Σκέφτηκα λοιπόν να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με το πόσο ζυγίζουν τα γατούνια μας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Χουζούρης 6,800
Τελίας 6,650
Παύλας 6,000
Ruby 5,800
Μπεζ 3,000

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχαχ και νομιζα οτι ο δικος μου ειναι τροφαντουλης :lol: :lol: :lol:
να σου ζησουν τα καμαρια σου :D
Ο Νεμο μου ειναι περιπου 5 και η Ντορις μου 3,5.. :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχουμε κ λεμε
πατουνα 4.300
γκρινιαρης 9800
πισσας 10
λαμπης 7
ζυλιτο 6600

Η σαρδελα ειναι 4,4!
Βικτωρια, ολα μαζι τα πηγες?
Χαρα στο κουραγιο σου!:)

εχουμε κ λεμε
πατουνα 4.300
γκρινιαρης 9800
πισσας 10
λαμπης 7
ζυλιτο 6600

Βρε Φροσω, τι τους ταιζεις?
Ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο βαρια?

κανονικη τροφη για στειρωμενους γατους καλε μια χαρα ειναι τα κιλα τους τρωνε κ μαγειρεμενο φαγητο κοτοπουλο με ρυζι οταν δεν εχουμε λεφτα για τροφη απο την αλλη

10 κιλα:blink: :blink: ???εμενα η Τσικι ειναι 3,600.

Εγώ δηλαδή τί πρέπει να πω που η Ρόουζ μου φτάνει τα 110;:P

Εγώ δηλαδή τί πρέπει να πω που η Ρόουζ μου φτάνει τα 110;:P

Ουτε κινητο να ηταν!:lol: :lol: θα μεγαλωσει και αυτη και θα σου φευγει η μεση και σενα:P

Η Σταλιτσα ειναι 2,9κιλα
ο Κανελος ειναι 4,5κιλα.

Ουτε κινητο να ηταν!:lol: :lol: θα μεγαλωσει και αυτη και θα σου φευγει η μεση και σενα:P

:P :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

Η Αρήθα την τελευταία φορά που ζυγίστηκε ήταν 1.450, αλλά πάνε δυο βδομάδες τώρα οπότε βάλτε λίγο παραπάνω (είμαστε στην ανάπτυξη!) :redface:
Όταν τη βρήκαμε, 4 Φεβρουαρίου, ήταν 800 γραμμάρια μόνο... :baby: Τοσοδούλα! :inlove:

Εγώ δεν έχω ζυγίσει κανένα απο τα γατουλίνια μου ποτέ?????
όσες φορές πηγαίνω στο γιατρό μας , ποτέ δεν τα έχει ζυγίσει???
Λέτε επειδή νομίζει οτι δεν χρειάζεται, ή επειδή το παραλείπει?????:hmm:

Ο Χιόνης την τελευταία φορά που πήγαμε πριν 2 εβδομάδες περίπου ήταν 5,200. Τώρα σα να μου φαίνεται ότι πήρε λίγο....
Μάλλον πρέπει ν'αρχίσουμε δίαιτα....:hmm: :hmm: :hmm:

Σαρδελα, 10 κιλά!!!!;;;;;;
Μου δίνεις κουράγιο γιατί κανω διαιτα στο Πιου Μιου....
:) :) :)
Ο Πιου Μιου ειναι τωρα 5.850 (ηταν 6.200)
Η ψιψινα 5.500 και ο μικρος 4
Μου ειπαν πως τα παχύσαρκα γατια εχουν μεγαλύτερες πιθανότητες εμφανισης διαβήτη (και γι' αυτο η διαιτα). Ισχύει;

Φρόσω τι είναι αυτά που διάβασα?:confused: 10 κιλά ο Πίσσας????!!!!!!:blink: :blink: Δεν φαίνεται όμως χοντρός στη φώτο, άρα θα είναι πολύ μεγαλόσωμος και βαρυκόκαλος.
Ασπασία αυτά να βλέπεις που θέλεις να κάνεις δίαιτα στο Χιόνη!
Ο Σίβα είναι 3,5 κιλά αλλά είναι πολύ ελαφρυά τα κόκκαλα του, δεν έχει σχέση όταν τον πιάνεις με τα κεραμιδόγατα. Το καλοκαίρι θα χάσει και 1 κιλό περίπου, γιατί δεν τρώει λόγω ζέστης και θα εξαφανιστεί.
Ο Βαλεντίνο πάλι θα γίνει τερατάκι! Είναι 5 κιλά τώρα.

Vanna ζύγισε τα και μόνη σου. Πάρε το καθε ένα αγκαλιά και ζυγίσου και μετά ζυγίσου μόνη σου για να δεις τη διαφορά.

Φρόσω τι είναι αυτά που διάβασα?:confused: 10 κιλά ο Πίσσας????!!!!!!:blink: :blink: Δεν φαίνεται όμως χοντρός στη φώτο, άρα θα είναι πολύ μεγαλόσωμος και βαρυκόκαλος.
Ασπασία αυτά να βλέπεις που θέλεις να κάνεις δίαιτα στο Χιόνη!
Ο Σίβα είναι 3,5 κιλά αλλά είναι πολύ ελαφρυά τα κόκκαλα του, δεν έχει σχέση όταν τον πιάνεις με τα κεραμιδόγατα. Το καλοκαίρι θα χάσει και 1 κιλό περίπου, γιατί δεν τρώει λόγω ζέστης και θα εξαφανιστεί.
Ο Βαλεντίνο πάλι θα γίνει τερατάκι! Είναι 5 κιλά τώρα.

Vanna ζύγισε τα και μόνη σου. Πάρε το καθε ένα αγκαλιά και ζυγίσου και μετά ζυγίσου μόνη σου για να δεις τη διαφορά.

τι κάνει ο Βαλεντίνος????

Παιδιά ζυγισα πάλι τη μπέμπα! Έχει πάρει γύρω στα 11 γραμμάρια!!!:D :up: :rolleyes:
Είμαι πολύ χαρούμενη και χαζογατομαμά (όπως λέει και η Βάνα!:P )

εχουμε κ λεμε
πατουνα 4.300
γκρινιαρης 9800
πισσας 10
λαμπης 7
ζυλιτο 6600
Kαλά πότε πρόλαβε η πατούνα βρε να γίνει τέτοιο θεριό?Ακου 4300:blink: και πίστευα ότι η μαυρούλα που είναι 3850 είναι παχιό.

Παιδιά ζυγισα πάλι τη μπέμπα! Έχει πάρει γύρω στα 11 γραμμάρια!!!:D :up: :rolleyes:

11 γραμμάρια..???? :lol: :lol: :lol: καλά τι ζυγαριά έχετε παιδι μου εσεις????????:lol:

Μου θυμίζεις εμάς όταν βρήκαμε την μαυρούλα 1 μηνός περίπου που την ζύγιζα στην ζυγαριά ακριβίας που έχω στην κουζίνα.Την βρήκαμε 450 γρ.και κάθε βδομάδα έπερνε γύρω στα 300 , καθώς την κυνήγαγα με το φαί για να την μπουκώσω.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back