Πόσες αναπνοές παίρνει η γατούλα σας ανά λεπτό;

rodirdi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η τόνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 381 μηνύματα.
κάποιες φορές τις μετράω και είναι 28 άλλες 32 , να ανησυχώ;:worry: κάπου-κάπου έχει και λίγο βήχα, 1 φορά την ημέρα ή μέρα παρα μέρα... θα παμε γιατρό την δευτέρα :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρτάται ο ρυθμός και από το πόσο κινούνται, αν είναι ξύπνια, αν κοιμούνται, κτλ. Να υποθέσω ότι μετράς τον ρυθμό αναπνοής όταν κοιμάται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, εννοώ σε κατάσταση ηρεμίας- ύπνου.

Μόλις μέτρησα του δικού μου (μισοκοιμόταν) και ήταν 21. Το φυσιολογικό πόσο είναι; 20-40;

Το 32 από το 28 δεν έχει διαφορά. Θα ανησυχούσα αν πήγαινε 40+

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
το βιβλιάριό μας λέει περίπου εκεί (20-40) στις χρήσιμες πληροφορίες

Νομίζω κι εγώ ότι ο φυσιολογικός αριθμός κυμαίνεται από 20 έως 40.
Ο δικός σου είναι μέσα σε αυτό το όριο οπότε δεν θα το έβρισκα ανησυχητικό. :)

οκ μάλλον είμαι υπερβολική.....

αναπνέει και κάποιες φορές ακούγεται σαν να είναι μπουκωμένη η μυτούλα της, υπάρχει περίπτωση να είναι απο τα πνευμόνια της;

Χμμμ!
Έχεις ρωτήσει τον κτηνίατρο για αυτό;

πήγαμε στον γιατρό και μας είπε οτι είμαστε "υγιέστατοι", απλά θα πρέπει να κάνουμε και μια ακτινογραφία για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχει κάνει μετάσταση το ινοσάρκωμα. ελπίζω να είναι όλα καλά....

Ειλικρινά, το εύχομαι από καρδιάς!

πήγαμε στον γιατρό και μας είπε οτι είμαστε "υγιέστατοι", απλά θα πρέπει να κάνουμε και μια ακτινογραφία για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχει κάνει μετάσταση το ινοσάρκωμα. ελπίζω να είναι όλα καλά....
Αυτα ειναι πολυ καλα νεα..:D
Δεν μου λες..η μετασταση μονο με ακτινογραφια φαινεται;Με υπερηχο δηλαδη δεν φαινεται;Στο λεω,μπας και γλυτωσει ακτινοβολια.Οπως και να το κανουμε οι ακτινογραφιες εχουν αρκετα μεγαλη δοση ακτινοβολιας.:worry:
Παντως σου ευχομια πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα.Να μου την φιλησεις.:kissing:

δεν μου ανέφερε τον υπέρηχο. την ακροάστηκε και μου είπε ότι είναι όλα καλά. απλά επειδή βήχει 2-3 φορές την εβδομάδα 1 φορά την ημέρα για πολύ λίγο είπε να της κάνω 1 ακτηνογραφία γιατί οι μεταστατικοί όγκοι δεν "ακούγοναται" με την ακρόαση επειδή είναι μικροί αλλά φαίνονται με την ακτινογραφία, δεν είχε και πολύ όρεξη τις τελευταίες μέρες( αν και μου είπε οτι μπορεί να είναι η αλλαγή καιρού), ανησύχησα γιαυτό και την πήγα να τη δεί. ευχαριστούμε για τις ευχές! θα τις δώσω πολλά πολλά φιλιά -όπως κάθε μέρα άλλωστε!- :inlove:

Εφοσον στο ειπε ο γιατρος,σαφεστατα και να το κανεις.Αχ το μαναρακι μου..μακαρι να πανε ολα καλα.Πολυ σας σκεφτομαι..:)

ακτινογραφία για να διαγνωστει μετάσταση από ινοσάρκωμα (αχρείαστη εξέταση). Θα φανεί στην ακτινογραφία μόνο αν το ινοσάρκωμα κάνει απόφραξη στα τελικά βροχιόλια και δημιουργηθεί πύκνωση από βλέννη στο σημείο ακόμα και αν γίνει όμως με μια επίκρουση μπορεί να καταλάβει ο κτηνίατρος αν ο πνεύμονας έχει απόφραξη ή όχι.

. Οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν είναι μια γενική μια βιοχημική και μια ιστολογική.

ακτινογραφία για να διαγνωστει μετάσταση από ινοσάρκωμα (αχρείαστη εξέταση). Θα φανεί στην ακτινογραφία μόνο αν το ινοσάρκωμα κάνει απόφραξη στα τελικά βροχιόλια και δημιουργηθεί πύκνωση από βλέννη στο σημείο ακόμα και αν γίνει όμως με μια επίκρουση μπορεί να καταλάβει ο κτηνίατρος αν ο πνεύμονας έχει απόφραξη ή όχι.

. Οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν είναι μια γενική μια βιοχημική και μια ιστολογική.
συμφωνώ για τα αρχικά που είπες αλλά επειδή οι μεταστατικοί όγκοι είναι μικροί δεν δίνουν σημάδια με την επίκρουση εαν είναι λίγοι και σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο με την ακτινογραφία μπορεί να φανεί εαν έχει κάτι.- εαν και μου είπε οτι η κληνική της κατάσταση είναι καλή-.
η βιοχημική και όγκο που είχε δεν έδειχνε τίποτα, όλα ήταν φυσιολογικά επομένως είναι λίγο αχρείαστη! όσο για την ιστολογική, τι εννοείς; να πάρουν δείγμα; να κάνει εγχείρηση; έχει ήδη κάνει 2 για την αφαίρεση των ινοσαρκωμάτων στην πλατούλα της σε διάστημα 5 μηνών, δεν θα την έβαζα σε διαδικασία απλά και μόνο για να δω εάν υπάρχει μετάσταση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back