christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Το θέμα είναι οτι τα δεδομένα αυτά δεν έχουν αλλάξει.Λείπουμε απο το σπίτι για δουλεια, και αυτό είναι μόνο του
.Φυσικά όταν γυρίζουμε έχει όλη την προσοχή μας.Χαδάκια, κρυφτό, μπάλα...Αλλά πρέπει και να φάμε, να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε.Τελικά (εκτός απο το χάιδεμα στον καναπέ και το κρεβάτι)άντε να περνάμε κανα δύωρο την ήμέρα δινοντάς του αρκετά ερεθίσματα να κινηθεί και να βγάλει τα ενστικτά του. Ετσι καταλήγει μερικές φορές εκνευρισμένος να γλύφεται και να μην μας αφήνει να τον αγγιξουμε παρα μόνο αν δεχθούμε το παιχνίδι "ξεσκίζω με τα δοντάκια βελόνες μου το χέρι της μαμας και του μπαμπα".Είμαι υπερβολική; Μήπως όλες οι γάτες περνάνε τις τσαντίλες τους έτσι κι αλλιώς; Εσείς πόσες ώρες ασχολείστε πραγματικά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Βέβαια είχα πάντα την τηλεόραση και τα φώτα αναμμένα, αλλά δεν υποκαθιστούν την ζωντανή παρουσία. Εγώ τότε πήρα και δεύτερο γατάκι. Το βρήκα ταλαίπωρο κι εκείνο και το κράτησα. Νομίζω πως έκανα καλά και τουλάχιστον είχανε παρέα..... Το δάγκωμα που αναφέρεις σε κάποιο ποσοστό είναι αναμενόμενο, σε όλα τα γατάκια που μεγαλώνουν. Κάποια στιγμή σταματάνε. Ενδιάμεσα, όταν δαγκώνει απομάκρυνε το χέρι, να παίζετε ήρεμα κι αν επιμενει να σταματάς να του δίνεις σημασία.
Έγώ σήμερα (αν εξαιρέσω την περίοδο των εγγραφών γιατί λείπω πάρα πολύ) είμαι με τα γατάκια τα πρωινά. Βέβαια συνήθως κάνω δουλίτσες...Εννοείται πως μεσημερι και βράδυ που είμαι πιο χαλαρή, περνάμε περισσότερο "ποιοτικό" χρόνο μαζί

Δεν παίζω και πάρα πολύ μαζί τους, αλλά παίζουν μεταξύ τους (είναι 3 τώρα). Περισσότερο περνάω το χρόνο μου μαζί τους με χαδάκια κι αγκαλίτσεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

) αλλά με τον Νίκο μένουμε και οι δύο μόνοι μας και περνάμε λίγες μέρες στο σπίτι του ενός και λίγες στου άλλου και μη έχοντας αυτοκίνητο τώρα κάποιοι ταξιτζήδες ήδη δεν μας παιρνουν με τον γατούλι κι ας είναι μέσα στο κλουβάκι του
.Φαντάζεσαι με 2 κλουβιά στα χέρια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Αυτό είναι ενα θεματάκι.... Ε, μα μείνετε κι εσείς μαζί, θυσιαστείτε για τα γατάκια...

Εντάξει πλάκα κανω. Μπορεί να πάρεις δεύτερο κάποια άλλη στιγμή της ζωής σου. Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο για την επιβίωση του πρώτου. Απλά θα είχε παρεούλα.

Προς το παρόν έχει τη μαμά και το μπαμπά του κι άφθονη αγάπη. Απλά άφηνε αναμμένα φώτα και τηλεόρασηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
. δεν εχω συγκεκριμενο προγραμμα οποτε μπορει μια μερα να ειμαι ολη μερα σπιτι και να ειμαστε παρεα, μπορει να μην παιζουμε συνεχεια ή να χαιδευομαστε αλλα ειμαστε μαζι, μπορει ομως και να λειπω ολη μερα. εχει υπαρξει φορα που να εχει μεινει μονη της 30 ωρες. ειχε φαγητο νερο και αναμενο φως οταν μπηκε στο σπιτι η μανα μου δεν την αφησε σε ησυχια . τριβοταν στα ποδια για καμια ωρα ακομα και την ωρα που πηγε η μαμα στην τουαλετα
. ξερω οτι νοιωθει μοναξια πολλες φορες αλλα νομιζω πως νοιωθει και την αγαπη μας οποτε μαλλον καπως ισοσταθμιζονται τα πραγματα.
οταν βγαινω ακομα και για δυο ωρες και την κλεινω μεσα νοιωθω πολλες τυψεις και στεναχωριεμαι πολυ. προχθες κανονισα την εξοδο μου ωστε να μεινει οσο γινεται λιγοτερο μονη της!
christianapulp ευκαιρια να πεισεις τον νικο να περνατε πιο πολυ ωρα σπιτι σου

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχεις, σιγα σιγα θα μεγαλώσει και δεν θα ειναι τοσο απαιτητικό, δεν θα έχει τοση ανάγκη.
Φαντάσου κι εγώ λείπω όλη μέρα σχεδόν. Με το Ραούλ (7 ετών περίπου) παίζουμε λίγο το πρωί και λίγο το βράδυ. Κατα τα άλλα ασχολείται μόνος του στο μπαλκόνι και κοιμόμαστε το βράδυ μαζί ή μου κάνει παρέα όταν είμαι στον υπολογιστή. Ούτε πολλά-πολλά χάδια θέλει.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Υστερα συνήθησε τόσο πολύ αυτό το ωράριο που όποτε πάω για ύπνο έρχεται κατευθείαν μαζί μου και μένει όλη νύχτα μέχρι να σηκωθώ δίπλα μου...συνηθησμένος ο καημένος να είναι μαζί μου μόνο τότε

Η καλύτερη λύση για το δικό σου τώρα που είναι μικρό πάντως(και θα μπορέσει να προσαρμοστεί), είναι πραγματικά μια παρέα ενός άλλου γατουλίνου, σκέψου το, θα ησυχάσεις και εσύ στην ιδέα πώς δεν είναι μόνο του

ladycat
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος

Εκτος αυτου, το να μετακινεις το γατακι δεν ειναι πολυ ευκολο για εκεινο. Πρεπει να προσαρμοζεται στο καινουργιο περιβαλλον συνεχεια. Εχω ακουσει, πως οι γατες δενονται με τον χωρο που ζουν, και οχι με το "αφεντικο" τους. Και το εχω διαπιστωσει με την σαρδελα, που οταν την πηρα φετος στη χιο για διακοπες, εκανε συνεχεια εμετους και ολο κοιμοταν.
Μπορεις να παρεις δευτερο γατακι, και να τα αφηνεις μονα τους οταν εσυ μενεις στο αγορι σου.
Το μονο που εχεις να κανεις, ειναι να πηγαινεις μια φορα τη μερα για να τους βαζεις φαι, αμμο, νερο κτλ...Απο τη στιγμη που θα εχουν παρεα το ενα το αλλο, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα μοναξιας οταν λειπεις.

anabou
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

καμια φορα τον περνω αγκαλιτσα και βλεπουμε τηλεωραση
εγω δηλαδη γιατι αυτος κοιμαται..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

moira
Νεοφερμένο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα οταν ειμαι στο χωριο οσο περισσοτερο μπορω, τον ταιζω, τον χαιδευω, τον χτενιζω, και κοιμομαστε μαζι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Με τον Σπύρο τον φίλο μου καθόμαστε όλη μέρα στο σπίτι με τη μικρούλα Μίτσι τώρα που τέλειωσε η εξεταστική.Δεν μπορούμε να την αφήσουμε στιγμή μόνη της..είναι ακόμα πολύ μικρούλα![]()
τετοιο γλυκουλινι δεν μπορεις να το αφησεις!!!!

κουκλι!!! να σας ζησει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool