Πόσο άνθρωπος είναι η... γάτα σας;;;

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Και αφού έχουμε απαντήσει στο θέμα πόσο γάτες είμαστε εμείς τώρα ας βρούμε τα κοινά που έχει η γάτα σας με την ανθρώπινη συμπεριφορά δηλ κάνοντας παρέα μαζι σας ποια κοινά χαρακτηριστικά έχει με εσάς;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμμ, η δικιά μου όταν κοιμάτε μου θυμίζει εμένα, πάντα σε ζεστό μέρος,ανάσκελα ή στο πλάι και καμιά φορά χτυπιέται στον ύπνο της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ, δύσκολο ερώτημα...
Γιατι τι ορίζουμε σαν ανθρώπινη και σαν γατίσια συμπεριφορά;;
Αυτό που μοιραζόμαστε με τον Ραούλ ειναι η περιέργεια και η φυσιολατρεία. (Βέβαια η φυσιολατρεία μας δεν εκδηλώνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και με τις ίδιες προθέσεις, αλλά ας μην το αναλύσουμε...:))

Επίσης προσπαθούμε και οι δύο να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και είμαστε ενεργητικοί.

Εμένα πάντως ο Vector ενίοτε ...κάθεται κανονικά.
Το κάνει αυτό καμία δική σας γάτα;
Δεν είναι πολύ περίεργο; :blink:
Μήπως έχει παραπαχύνει; :/:

Συνημμένα

• ka8istos_vector.gif
    ka8istos_vector.gif
    147,9 KB · Εμφανίσεις: 91
:lol: :lol: :lol: Τέλειος είναι!! Πολλή πλάκα! :lol:
(Επί του θέματος, κανένα απ' τα δικά μου δεν κάθεται έτσι, έχω ξαναδεί όμως φωτογραφίες γατιών σε παρόμοια πόζα. Δεν νομίζω να 'ναι θέμα πάχους, πιο πολύ χαλάρωσης θα έλεγα).

:lol: :lol: :lol: Τέλειος είναι!! Πολλή πλάκα! :lol:
(Επί του θέματος, κανένα απ' τα δικά μου δεν κάθεται έτσι, έχω ξαναδεί όμως φωτογραφίες γατιών σε παρόμοια πόζα. Δεν νομίζω να 'ναι θέμα πάχους, πιο πολύ χαλάρωσης θα έλεγα).
Εμένα πάντως καμία απο τις γάτες που είχα στο παρελθόν δεν έκαναν κάτι τέτοιο oύτε η Ζαν το έκανε ποτέ, οπότε ψιλοανησύχησα λίγο!
Κυρίως το κάνει όταν πάει να καθαρίσει τα ...γεννητικά του όργανα :P

Κυρίως το κάνει όταν πάει να καθαρίσει τα ...γεννητικά του όργανα :P
...οπότε και επέρχεται η χαλάρωση που λέγαμε! ;) :lol:

:lol::lol:Ναι... Είναι λίγο.... ανθρώπινο!!!!
Και πράγματι απο όσο θυμαμαι και έχουν περάσει απο τα χέρια μου αρκετές γάτες....Δεν το έχω ξαναδει!!!!:lol:

Κάτι ανθρώπινο στον Κίκη......????
Πίνει νερό απο την βρύση..... και
Κοιμάτε το ιδιο πολύ με τον Βαγγέλη!!!!!! :cool::lol:
Ολη την Κυριακή οι 2 άνδρες της ζωής μου την έβγαλαν δίπλα-δίπλα στον καναπέ!!!! :|
(και φυσικά η δουλάρα να μαγειρέυει, να πλένει, να σιδερώνει, κλπ. κλπ) :mad:.......

Και εμένα ο Ντομένικο , πίνει νερό από την βρύση:lol::lol: ανεβαίνει στον νιπτήρα και νιαουρίζει (χαλάει τον κόσμο) μέχρι να πάω να του ανοίξω την βρίση και μετά κάθεται εκεί γύρω στα 10 λεπτά και πίνει νερό:lol::lol:

...οπότε και επέρχεται η χαλάρωση που λέγαμε! ;) :lol:

Έτσι νομίζω και όλα για την χαλάρωση ότι γίνονται :up::up:
Αν και η δική μου η γάτα κάθεται έτσι και η σύπτωση η μεγάλη τώρα που γράφω την απάντηση γυρνάω να την δω και καθόταν έτσι και ήταν επί το έτγο της κθαριότητας:up::up::up::up::up:

Πίνει νερό απο την βρύση.....

Και εμένα ο Ντομένικο , πίνει νερό από την βρύση:lol::lol:
Και η Αρήθα επίσης!!

Εμένα πάντως τη φοβάται τη βρύση... Ακόμα και σε τάπερ μέσα να στάζει (όχι να τρέχει) νερό, πάλι θα φοβάται να πιεί...

Να και εμεις!!!
Κρύβετε κιόλας γιατί του φωνάζω!!!

Να και εμεις!!!

αααα, δεν παίζω...:lol::lol: θα βγάλω και εγώ φωτογραφία σήμερα τον Ντομενικούλη μου....

Βλέπει τηλεόραση με προσήλωση, μου κάνει γλύκες όταν έχει κάνει ζημιά και ως προς τον ύπνο παρακαλώ κοιτάξτε το avatar... Ανάσκελα και με το πατούνι κάτω απ΄το κεφάλι... :lol:

Βλέπει τηλεόραση με προσήλωση, μου κάνει γλύκες όταν έχει κάνει ζημιά και ως προς τον ύπνο παρακαλώ κοιτάξτε το avatar... Ανάσκελα και με το πατούνι κάτω απ΄το κεφάλι... :lol:
Είναι απίθανος!!!!!!!:up::up::up::up::up::up:

Τι γλύκας!!!

Το κάνει αυτό καμία δική σας γάτα;
Δεν είναι πολύ περίεργο; :blink:
Μήπως έχει παραπαχύνει; :/:

Το τέρας μου κάθεται έτσι πολλές φορές! Συνήθως τα καλοκαίρια,δροσίζει την κοιλιά της έτσι,αφού την έχει καραγλύψει πρώτα:lol::lol::lol:

Michelle, το φλυτζάνι με τον καφέ του λείπει!!!:up:
Παντως και ο δικος μου καθεται ετσι συχνα στον καναπέ. Εμενα επισης οταν μιλαω στο τηλεφωνο δυνατα ή εντονα, ερχετι γαντζωνεται πανω μου και νιαουριζει λυπημενα σα να μου λεει "σταματα, μη φωναζεις". Επισης τρελαινεται για τσουρεκι!:hmm:ασχετο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back