Πόσο άνθρωπος είναι η... γάτα σας;;;

Michelle, το φλυτζάνι με τον καφέ του λείπει!!!:up:
Παντως και ο δικος μου καθεται ετσι συχνα στον καναπέ. Εμενα επισης οταν μιλαω στο τηλεφωνο δυνατα ή εντονα, ερχετι γαντζωνεται πανω μου και νιαουριζει λυπημενα σα να μου λεει "σταματα, μη φωναζεις". Επισης τρελαινεται για τσουρεκι!:hmm:ασχετο!
Τσουρέκι; Λολ, πρώτη φορά το ακούω! :lol:
Η Ζαν παλιά έτρωγε αγγούρι, δεν ξέρω αν της αρέσει ακόμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα η δικη μου γατουλα ειναι λατρης του σκαι ....ωρες ατελειωτες ντοκιμαντερ και επισεις αν τυχει και το ασυρματο τηλεφωνο να ειναι εκτος βασης και χτυπησει .....παταει με τα αδιακριτα πατουσακια τα κουμπια ......εχω παρεξηγηθει με πολυ κοσμο ομως που σηκωνο το τηλεφωνο και δεν μιλαω..... που να ξερανε.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε αυτό που μοιάζει με άνθρωπο είναι ότι δε μπορεί να κοιμηθεί όταν έχω φως ανοιχτό ή παίζει η τηλεόραση:hmm:Α, και τρελαίνεται για τσουρέκι:)

εμενα η δικη μου γατουλα ειναι λατρης του σκαι ....ωρες ατελειωτες ντοκιμαντερ και επισεις αν τυχει και το ασυρματο τηλεφωνο να ειναι εκτος βασης και χτυπησει .....παταει με τα αδιακριτα πατουσακια τα κουμπια ......εχω παρεξηγηθει με πολυ κοσμο ομως που σηκωνο το τηλεφωνο και δεν μιλαω..... που να ξερανε.....

Και εμείς είμαστε γάτες με επίπεδο!!!! :up::up: ΣΚΑΙ.....

Αντε και κανένα ποδόσφαιρο γιατί είμαστε και Άνδρες!!!! :):)

Τα "πέρνει" δε, άγρια με τις πολιτικές συζητήσεις, τα παράθυρα και γενικά όταν πλακώνετε ο κόσμος!!!! :blink::lol::lol:

Αρχίζει και τρέχει βζιιιν!!!!! πέρα δώθε!!!!!! και μου φέρνει την κάλτσα για να παίξουμε "Την πετάω και την φέρνεις" !!!!!!:lol::lol::lol:

Εμάς μας αρέσει να πίνουμε τρεχούμενο νερό από τη βρύση και να βλέπουμε τηλεόραση (φυσικά στεκόμαστε ακριβώς μπροστά την οθόνη και δεν αφήνουμε κανέναν άλλο να δει...)
Η Νούμπι όμως είναι πολύ ... κοκέτα!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσω μπροστά τον καθρέφτη να βαφτώ, να φτιάξω μαλλιά ή νύχια και... τσουπ! έρχεται και παρακολουθεί όλο προσήλωση! Θέλει να μάθει τα μυστικά της ομορφιάς μου!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας! Μολις έγινα μέλος του My cat. Ωραίο πάρτυ έχετε στήσει εδώ! Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι χαζο-γατο-γονείς σαν κι εμένα!
Δεν ξέρω πόσο άνθρωπος είναι ο Σμίθ, σίγουρα είναι πολύ...σκύλος!
Όταν παίζουμε τρέχει γύρω γύρω στο δωμάτιο και "γαβγίζει"! Αλήθεια! Πρώτη φορά ακούω γατί να βγάζει τέτοιους ήχους!
Του πετάω τα παιχνίδια του και τα φέρνει πίσω για να τα ξαναπετάξω, δαγκώνει τις παντόφλες μου, δαγκώνει εμένα και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.
Σε γενικές γραμμές πάντως, η συμπεριφορά του μου θυμίζει σκύλο.
Μεγάλωσε χωρίς γατο-πρότυπα (εμεινε ορφανός μικρούλης) και είχε επαφή με σκύλο.
Ίσως αυτό να τον έχει επιρρεάσει.
Απο ανθρώπινες συνήθειες ...δεν μου έρχεται κάτι.
Μόνο το οτι του αρέσει το παγωτό.
Α,ναι! Δεν τρώει τροφή που έχει πέσει στο πάτωμα (μπλιάξ, βρωμιά)! Μόνο στο πιάτο του(εξαιρούνται τα έντομα-εκλεκτός μεζές)!
Σύντομα θα βάλω φωτογραφία να δείτε το καθαρμά μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες!Να σου ζήσει ο Σμιθ,ακούγεται πολυ μουρη!Περιμένουμε φωτό του να κάνουμε οφθαλμόλουτρο!

Michelle, το φλυτζάνι με τον καφέ του λείπει!!!:up:
Παντως και ο δικος μου καθεται ετσι συχνα στον καναπέ. Εμενα επισης οταν μιλαω στο τηλεφωνο δυνατα ή εντονα, ερχετι γαντζωνεται πανω μου και νιαουριζει λυπημενα σα να μου λεει "σταματα, μη φωναζεις". Επισης τρελαινεται για τσουρεκι!:hmm:ασχετο!
η ασπασούλα μου (όταν την είχαμε) δεν άντεχε να μιλάμε δυνατά και μου δάγκωνε το μανίκι μετά την έντονη παρατήρηση που μου έκανε,,επίσης μη μας έβλεπε να τρώμε σοκολάτα,ανέβαινε πάνω μας και έκανε σαν τρελή μιαουμιαουουου:)

Εμένα πάντως ο Vector ενίοτε ...κάθεται κανονικά.
Το κάνει αυτό καμία δική σας γάτα;
Δεν είναι πολύ περίεργο; :blink:
Μήπως έχει παραπαχύνει; :/:
Νομίζω ότι μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις κ σαν τραπεζάκι να ακουμπάς τα ποτά , και όπως έχουμε ξαναπει δεν είναι χοντρός απλά χαμηλοστήθης:P Φοβερή στάση θυμίζει άντρα χυμένο σε καναπέ σε περίοδο μουντιαλ:up::up::up:

Γειά σας! Μολις έγινα μέλος του My cat. Ωραίο πάρτυ έχετε στήσει εδώ! Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι χαζο-γατο-γονείς σαν κι εμένα!
Όταν παίζουμε τρέχει γύρω γύρω στο δωμάτιο και "γαβγίζει"! Αλήθεια! Πρώτη φορά ακούω γατί να βγάζει τέτοιους ήχους!

Καλησπέρα στον Σμίθ και τη γατομαμά του! :)
Εγώ πολύ θα ήθελα ένα βιντεάκι γιά ν΄ακούσω το "γαύγισμα".

Εμένα αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Σωτήρης τρώει το φαγητό μέ το χέρι του. Το στρώνει κιόλας, το ξεχωρίζει και κλέβει κι απ΄τα μπωλάκια των άλλων. Έχουν περάσει πολλές γάτες απ΄τη ζωή μου, αυτό δε το χω ξαναδεί... Εσάς σας έχει τύχει;

Ο Νάλα θέλει να το τρώει απ' το κουτάλι (κυριλέ) διαφορετικά τρώει μόνο κροκέτες.

Ο Σίμπα κάνει σαν υστερικός για κρουασάν βουτύρου, τσουρέκι και οτιδήποτε πικάντικο (δεν του δίνω φυσικά) και όταν τον μαλώνω, γυρίζει το κεφάλι και κοιτάζει αλλού... όπως ο άντρας μου! :mad:

Η Μπομπίτσα παλι που έχασα λες και καταλάβαινε τα πάντα χωρίς καν να υψώσω τον τονο της φωνής μου ...:confused:

Καλησπέρα στον Σμίθ και τη γατομαμά του! :)
Εγώ πολύ θα ήθελα ένα βιντεάκι γιά ν΄ακούσω το "γαύγισμα".

Εμένα αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Σωτήρης τρώει το φαγητό μέ το χέρι του. Το στρώνει κιόλας, το ξεχωρίζει και κλέβει κι απ΄τα μπωλάκια των άλλων. Έχουν περάσει πολλές γάτες απ΄τη ζωή μου, αυτό δε το χω ξαναδεί... Εσάς σας έχει τύχει;

Ο Νάλα θέλει να το τρώει απ' το κουτάλι (κυριλέ) διαφορετικά τρώει μόνο κροκέτες.

Ο Σίμπα κάνει σαν υστερικός για κρουασάν βουτύρου, τσουρέκι και οτιδήποτε πικάντικο (δεν του δίνω φυσικά) και όταν τον μαλώνω, γυρίζει το κεφάλι και κοιτάζει αλλού... όπως ο άντρας μου! :mad:

Η Μπομπίτσα παλι που έχασα λες και καταλάβαινε τα πάντα χωρίς καν να υψώσω τον τονο της φωνής μου ...:confused:
Ο Έκτοράς μου έτρωγε με το χεράκι...:(

Ο Έκτοράς μου έτρωγε με το χεράκι...:(

... Κατάλαβα! Τον είδα στο άλμπουμ σου τον κούκλο.
Γειά σου Εκτοράκο μου :bye:

... Κατάλαβα! Τον είδα στο άλμπουμ σου τον κούκλο.
Γειά σου Εκτοράκο μου :bye:
Σ'ευχαριστώ καλή μου για την ευχούλα,πέρσι τον Νοέμβρη μας έφυγε,μπορείς να δεις την ιστορία του εδώ.:bye:

έχονας αρκετό καιρό μέσα στο mycat έχω διαβάσει πάρα πολλές ιστορίες.... και θέλω και εγώ να σας πω πόσο δίκαιο έχετε..... Δέν θα άλλαζα όλα αυτά που έχω μοιραστεί με τις γατούλες μου για τον πόνο που περνάω όταν χάνω μία από αυτές.... Θα το έκανα ξανά και ξανά και ξανά..... δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω χωρίς την αγάπη τους!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back