Πόσο ανεγκέφαλοι μπορεί να είναι κάποιοι...

Kalliastar

Διάσημο μέλος

Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
Τα ζωάκια μας - Page 62

Αν δεν βαριέστε διαβάστε τα ποστς που αναφέρονται στον γατούλη Άκη.

Παιδιά εγώ είμαι έτοιμη να σπάσω την οθόνη από τα νεύρα μου.

Και δεν είναι μόνο ο ιδιοκτήτης του Άκη άκυρος, διαβάστε ΤΙ τον συμβουλεύει να κάνει η Αννίτα.:wall::wall::wall::wall::wall:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλλια μου δεν καταλαβαινω ποια ειναι η καταγγελια, απο αυτα που διαβασα ο Ακης ειναι ενας γατουλης με καρκινο
που δε θεραπευεται και η Αννιτα μια κοπελα που προτινει την ευθανασια ωστε να μην ταλαιπωρειται αλλο ο γατουλης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν διάβαζες και τις επόμενες σελίδες θα έβλεπες την έκβαση:
με λίγα λόγια αυτός που έχει το γατούλη δεν του έχει κανει κανένα εμβόλιο ούτε αποπαρασίτωση, (δεν αναφερω καν τη λέξη στειρωση) θεωρεί ότι ολοκληρωσε το χρέος του σώζοντας το γατούλη απο τα σκουπίδια και ταϊζοντάς το αποφάγια. Η διάγνωση του καρκίνου μάλλον είναι λανθασμένη, αφού δεν έγιναν εξετάσεις αλλά ψηλάφηση, και ζητάει γνώμες τί να κάνει μέσα σε ένα ποδηλατικό φόρουμ, από τον κουρέα του κτλ. κτλ. Υπήρξαν εικασίες ότι ο όγκος είναι κακάκια ή τριχόμπαλα και η Αννίτα τον συμβούλεψε να δώσει σπιρίνη στον γάτο ακομα και να του κάνει κλύσμα μόνος του!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετά από όλα αυτά και ενώ εγώ επέμενα αν γίνουν εξετάσεις να γνωστοποιηθεί από τι πάσχει ο γατούλης τελικά, ο ιδιοκτήτης κάπου διάβασε για την λοιμώδη περιτονίτιδα και έβγαλε το συμπέρασμα ότι έχει αυτό τελικά ο γάτος. Χωρίς εξετάσεις φυσικά.... Του ζήτησα να μου στείλει τον γάτο να τον αναλάβω, μιας και αυτός έχει αδυναμία κάλυψης των εξόδων όπως μας είπε και ότι θα τον χωρίσει η γυναίκα του, με δικά μου έξοδα, και μου απαντησε με πμ ότι οι φιλοζωικές μας αντιλήψεις διαφέρουν!!!

Τέλος πάντων λυπάμαι τον γατούλη και λυπάμαι που είναι στη Χίο και δεν μου είναι εύκολο να πάω να τον δώ ή να τον πάρω να τον πάω για εξετάσεις...

Ουπς! Διαβασα ολη τη σελιδα 62, δεν καταλαβα οτι συνεχιζεται, ουτε φυσικα οτι εσυ ησουν η Καλλια που απαντουσε.
Τι να πω οτι ειναι οι πρωτοι ή οι τελευταιοι με αυτες τις αντιληψεις?
Δυστυχως ειμαστε παρα μα παρα πολυ πισω οσον αφορα την παιδεια και την ενημερωση γυρω απο τα ζωα:/:

Νικόλ μου έχω σκάσει απο τη στενοχώρια μου για το συγκεκριμένο γατούλη και έχω σκάσει πιό πολύ που "ανήκει" σε αυτό το βλήμα και είναι και μακριά μου...

πώς κλαίγανε το γάτο πριν του κάνουν ευθανασία και αφού γίνεται και εγχείρηση; :confused:

εδιτ: τώρα διάβασα τα άλλα
τελικά δεν είχε καρκίνο;

Τελευταία επεξεργασία:
έλα μου ντε... έχει καρκίνο? έχει περιτονίτιδα? έχει τριχόμπαλα? μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back