Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
08-01-08
09:05
καλά δηλ εγώ που δεν είμαι αίλουρος και είμαι άλογο δεν μπορώ να σας κάνω παρέα;;;ε!!!!
Τι να πω και εγώ που είμαι βόδι........ Πάω να βοσκήσω!

Και για να επανέλθω στο θέμα, δεν ξέρω αν εγώ έχω γατίσιες συμπεριφορές ή οι γάτες μου έχουν αρχίσει να αποκτούν ανθρώπινες... Είναι ένα ερώτημα που με απασχολεί εδώ και καιρό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
14-04-15
22:22
Αν και πολύ απέχω από τον χαρακτηρισμό "γατούλα" σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά, η δική μου "γατίσια" πλευρά, περιλαμβάνει την αγάπη μου για το σπίτι, την προσφιλή "ρουτίνα" και την αποστροφή σε ό,τι απειλεί να τη διαταράξει. Επίσης έχω δικές μου αγαπημένες γωνιές που και συγκεκριμένες θέσεις που κάθομαι και που δεν άλλάζω.
Και τελευταίο, αλλά όχι λιγώτερο σημαντικό, τα χάδια που απολαμβάνω ιδιαίτερα με δικά μου... "χουρχουρητά".

Και τελευταίο, αλλά όχι λιγώτερο σημαντικό, τα χάδια που απολαμβάνω ιδιαίτερα με δικά μου... "χουρχουρητά".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool