myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
15-09-08
22:13
Το ξέρω...στο Ίντερνετ βρίσκεις τόσα ωραία! Αλλά έλα που 1) δεν έχω πιστωτική 2) και να είχα,θα δίσταζα να κάνω αγορές.![]()
to amazon μην το φοβασαι με τιποτα.Εχω παρει πολλες φορες.

Στο ebay εχω paypal ( ακομα το δουλευω αυτο -δεν το κατεχω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas221
Νεοφερμένο μέλος
Ο kostas221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
15-09-08
22:36
συμφωνω απολυτα οτι το αμαζον ειναι ασφαλες αφου το εχω χρησιμοποιησει παρα πολλες φορες συν οτι οσοι δεν εχουν πιστωτικη μπορουν να χρησιμοποιησουν χρεωστικη καρτα στην οποια βαζεις οποιο ποσο θελεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
15-09-08
22:36
τελικα θα παρω το ονιχοδρομιο για να κοιματε εκει περα το γατουλινι μου τον χειμωνα και να μην τον κλειδωνω μεσα(2 σε 1 και σπιτακι και ονιχοδρομειο,τελειο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
15-09-08
22:39
τελικα θα παρω το ονιχοδρομιο για να κοιματε εκει περα το γατουλινι μου τον χειμωνα και να μην τον κλειδωνω μεσα(2 σε 1 και σπιτακι και ονιχοδρομειο,τελειο)![]()
Θα τραβάω τις κοτσίδες μου έτσι και το πίσεις να κοιμάται εκεί... συνήθως κοιμούνται στη θεση που θελεις εσύ να κοιμηθείς...
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
15-09-08
22:44
μπορει να κοιματε και στα ποδια μου εγω δεν θα τον μαλοσω ολο το σπιτι ειναι δικο του (εκτος απο το μπανιο ενοειτε γιατι δεν κανει να μπενει στην τουαλετα)
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
15-09-08
22:49
Θα τραβάω τις κοτσίδες μου έτσι και το πίσεις να κοιμάται εκεί... συνήθως κοιμούνται στη θεση που θελεις εσύ να κοιμηθείς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki