Πόσο κάνει η επίσκεψη στα επείγοντα;

Οι ενδεικτικές τιμές ξέρουμε ποιες είναι; Ειναι κάπου αυτά διαθέσιμα; Στο λινκ στο σύλλογο δεν το είδα. Αλλα μπορούμε να θέσουμε το θέμα εκεί φυσικά

σε καθε κτηνιατρειο που εχω παει (νομιμο) υπαρχει πινακιδα με τις προτεινομενες ενδεικτικες τιμες .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο τιμοκαταλογος που εχι ανακοινωσει ο Πανελληνιος Κτηνιατρικος Συλλογος ειναι οι ενδεικτικες κατωτατες τιμες στις οποιες υπαρχει μια επιβαρυνση 30% για επισκεψεις κατοικον και εκπτωση 15% για μελη φιλοζωικων σωματειων και ιδιωτες που υιοθετουν αδεσποτα απο σωματεια:). για επειγοντα περιστατικα αργα την νυχτα δεν υπαρχει συγκεκριμενη χρεωση απλως να θυμισω οτι ενας εργαζομενος που δουλευει Σαββατα , κυριακες και αργιες απο το νομο δικαιουτε διπλασιο μεροκαματο:hmm:

σαββατο διακιουται 20 τις εκατο επιπλεον κυριακες και αργιες ειναι 50 τις εκατο επιπλεον υπερωριακο ειναι 20 τις εκατο επι πλεον... εκτος και αν εχει ανακοινωθει κατι διαφορετικο απο το συνδικατο...
τα εργατικα δικαια και τις νομιμες προσαυξησεις στα εκαστοτε μεροκαματα ειναι το φορτε μου.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα παντως οποτε ανοιγω το ιατρειο για εκτακτα, αργα νυχτα η αργιες παντα μου αφηνουν παραπανω απο οσα τους ζηταω:hmm:συνηθως αυτοι που διαμαρτυρονται ειναι οσοι ερχονται τελευταια στιγμη ενω το ζωο ειναι αρρωστο κανα μηνα και περιμενουν να το κανεις καλα και τσαμπα:down::blink:

αν είσαι καλός γιατρός καλα κανουν και σου αφήνουν παραπάνω απο όσα ζητάς. Αλλα οταν καταλαβαίνεις οτι γιατρός δεν κανει καλα την δουλεία του και ζηταει παραπανω απο αυτά που αξίζει, εκει τι κανουμε.
Είπε στην τυχη οτι εχουν οξεια γαστρεντεριτιδα (και την επομενη μερα οτι φάγαν ποντικοφάρμακο )και εκανε μια ενεση και μετα την ενεση ενω το ενα γατακι ηταν καλα τωρα δεν μπορει να παρει τα ποδια του. Ειναι μισοπεθαμενα και σημερα θα τρεξω σε αλλον γιατρο.

www.ailouros.gr Αξίζει να πάρεις τη γνώμη του...

στον αιλουρο θα παω αν βρω το γατακια μου στον κήπο γιατι η γατα τους τα πήρε γιατι φοβήθηκε μαλλον μην πεθανουν

αν είσαι καλός γιατρός καλα κανουν και σου αφήνουν παραπάνω απο όσα ζητάς. Αλλα οταν καταλαβαίνεις οτι γιατρός δεν κανει καλα την δουλεία του και ζηταει παραπανω απο αυτά που αξίζει, εκει τι κανουμε.
Είπε στην τυχη οτι εχουν οξεια γαστρεντεριτιδα (και την επομενη μερα οτι φάγαν ποντικοφάρμακο )και εκανε μια ενεση και μετα την ενεση ενω το ενα γατακι ηταν καλα τωρα δεν μπορει να παρει τα ποδια του. Ειναι μισοπεθαμενα και σημερα θα τρεξω σε αλλον γιατρο.

Στο λέμε και παραπάνω Μαρία... ΕΜΕΙΣ έχουμε την δύναμη στα χέρια μας...
Εγώ άλλαξα 3...μέχρι να κατασταλάξω!!:):)

Μακάρι να πετύχεις τον καλό... στην αρχή σου βάλαμε ολόκληρη ΛΙΣΤΑ να κατεβάσεις, με προτεινόμενους από τα μέλη Κτηνιάτρους.. ελπίζω να σου φάνηκε χρήσιμη!:happy:

ευχαριστώ πολύ για την λίστα! Απο εδω και περα ελπίζω να μην κανω λαθος σε επιλογή γιατρού

εγω εχω τρεις γιατι ο καθενας εχει ακνει διαφορετικο μετα πτυχιακο. εναν χειρουργο-ορθοπαιδικο, εναν που ειναι θεος στα αιματολογικα --λοιμωδη καρκινους και αρρωστιες του αιματος και εναν για οφθαλομολιγικα.
και οι τρεις ειναι σε διαφορετικα ιατρεια αλλα επειδη εχουν μπλεξει μαζι μου εχουν συνεργασια και επικοινωνια...;)

καλα αμα βρεις γατακια στο δρομο και επειδη τα λυπασαι και θες να τα σωσεις εισαι υποχρεωμενος να δωσεις τοσα λεφτα στο γιατρο?για απορα γατακια γιατρος δεν υπαρχει αυτα δεν εχουν ψυχουλα?

xexe αμα θες να τα σωσεις ναι εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις..
αλλα δεν σε υποχρεωνει κανεις να τα σωσεις.
αν ηταν ολα τσαμπα , ολοι θα καναμε τους ηρωες!
θα μαγειρευες τσαμπα για 20 ατομα που πεινανε και εχουν αναγκη καθε μερα???
ο κτηνιατρος γιατι να γιατροπορευει και να στειρωνει τσαμπα οταν μονο το καθε ενα ραμμα κοστιζει 7 ευρω...

Υπαρχει και ρολο με ραμα που κοβεις οσο θες και ειναι πιο φτηνο;)

Εγω προτεινω δημιουργια ταμειου για απορα ζωα!

υπαρχει ταμειο αλλα ειναι αδειο.:)

Όπως ειπε και η Αβανα τα υλικά στοιχίζουν και στοιχίζουν και πολύ. Ειδικα για δύσκολες εγχειρισεις ορθοπεδικες το κόστος μπορεί να φτάσει και 300-400 ευρω μονο για τα υλικα.
Υπάρχουν κάποιοι που τα πληρώνουν για ένα αδέσποτο, και κτηνίατροι ακόμα, αλλά πόσοι είναι αυτοι και πόσα ειναι τα πατημένα αδέσποτα καθημερινά;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back