evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ξυπνάει για να φάει και να πάει τουαλέτα να πάει στο ονειχοδρόμιο να τριφτεί στο πόδι μου και ξανά ύπνο..μετα βίας μια ώρα την ημέρα..να παίξει ούτε λόγος!!!με τίποτα..ύπνος και μόνο ύπνος!!και επειδή γενικά αγχώνομαι είπα να ρωτήσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
έχω την απορία πόσο κοιμούντε οι ενήλικες γάτες..η δικιά μου με τα βίας μένει ξύπνια 1-2 ώρες την ημέρα και είναι 2 χρονών. είναι φυσικό?
για 2 ετων γατουλα κοιμαται παρα πολυ
Συνηθως κοιμουνται 16 ωρες τη μερα. Ισως να ειναι ξυπνια το βραδυ και τα χαραματα γιατι οι γατες ειναι νυκτοβια ζωα. Εισαι απολυτα σιγουρη οτι κοιμαται τα βραδια; Παντως παρατηρησε την καλυτερα γιατι αν δεν παιζει και κοιμαται οσο λες πρεπει να την δει κτηνιατρος για να εισαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει προβλημα.Ο δικος μου που ειναι 1 ετους και 3 μηνων ειναι σχεδον ξυπνιος ολη μερα.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αναλύσεις κάναμε και είμαστε μια χαρά..υπάρχει περίπτωση να είναι επειδή ήταν πολλές ώρες μόνη πριν( σχεδον συνέχεια μόνη) και να συνήθισε? ή απο την αλλαγή περιβάλλοντος?
ναι, μπορει απλα να βαριεται και γι'αυτο να κοιμαται. Ξυπνα την καπου καπου για να παιζετε και εχε τον νου σου αν ειναι ξυπνια το βραδυ. Πολλες γατες κανουν βολτες τα βραδια!!! Μπορει να παιζει ρολο και η αλλαγη περιβαλλοντος. Αφου οι εξετασεις ειναι καθαρες τοτε δε νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις προς το παρον.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
της πήρα ένα ποντικάκι..αλλά μόλις το είδε φοβήθηκε και κρύφτηκε..μόνο με το ονειχοδρόμιο της ασχολείται όταν το αποφασίσει..παντος σήμερα που ξύπνησα ήταν ξύπνια, οπότε παίζει την ώρα που κοιμάμαι εγώ αυτή να αλωνίζει!αρχισε να παιζεις περισσοτερο μαζι της. αν δηλ της πας ενα παιχνιδι να παιξετε δεν αντιδρα? ξανακοιμαται?![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αναλύσεις κάναμε και είμαστε μια χαρά..υπάρχει περίπτωση να είναι επειδή ήταν πολλές ώρες μόνη πριν( σχεδον συνέχεια μόνη) και να συνήθισε? ή απο την αλλαγή περιβάλλοντος?
Εβελυν εγώ προσωπικά νομίζω ότι ισχύει το δεύτερο.

Επειδή είναι ενήλικη πιά, θα της πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να εγκλιματιστεί εντελώς στο νέο της περιβάλλον.

Μην ξεχνάς για την γάτα η αλλαγή του πειβάλλοντος που ζεί είναι πιό σημαντική από την αλλάγη του αφεντικού.
Σίγουρα κάποα στιγμή θα βρεί τις ισορροπίες της.
Επίσης μπορεί να "παίζει" και αυτό που είπε πιό πάνω η sakura, ότι δηλαδή ήταν μαθημένη σε πιό νυχτόβιο τρόπο ζωής.
Δώσε της λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στα δικά σου ωράρια.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σήμερα πήγαμε καλύτερα..σίγουρα ενα τρίωρο τα καταφέραμε να εχουμε ανοικτα τα μάτια μας..![]()
νομιζω........οτι θα ταιριαζανε ΑΠΟΛΥΤΑ με τον μπουκακο μου..........ασε που δεν θα τσακωνοντουσαν ποτε...για τον απλουστατο λογο οτι θα συναντιωντουσαν μονο................στα ονειρα τους!!!!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω........οτι θα ταιριαζανε ΑΠΟΛΥΤΑ με τον μπουκακο μου..........ασε που δεν θα τσακωνοντουσαν ποτε...για τον απλουστατο λογο οτι θα συναντιωντουσαν μονο................στα ονειρα τους!!!!!!!!!![]()
Και με την Μυρτούλα μου...τώρα πιά που είναι 6 χρονών κοιμάται στην κυριολεξία 20 ώρες την ημέρα!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
σήμερα πήγαμε καλύτερα..σίγουρα ενα τρίωρο τα καταφέραμε να εχουμε ανοικτα τα μάτια μας..![]()
αρχισε να στρωνει η ομαδα
Κατι μου λεει οτι ειναι πολυ σουρτουκω τα βραδια για να ειναι τοσο κουρασμενη τη μερα 
Με τον δικο μου τι θα γινει που ειναι το ακριβως αντιθετο και δεν κλεινει ματι ουτε τη μερα ουτε τη νυχτα; Αν κοιμαται και ριξεις κανενα μπαλακι μπροστα του θα σηκωθει και τα αρχισει να παιζει. Νομιζα πως θα ηρεμισει οταν μεγαλωσει, αλλα τιποτα. Οταν ηταν μικρουλης κοιμοταν πιο πολυ

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
η κοπελιά μου έπαιξε για πρώτη φορά το βραδυ..βασικά πρώτη φορα παίζει απο την μέρα που ήρθε εδώ..ωραία γιατί νόμιζα είναι σε κατάθλιψη! αλλά αυτό ήταν..ύπνος μετά![]()

οπως και να το κανουμε οι γατες ειναι νυκτοβια ζωα και τους αρεσει να κυκλοφορουν τη νυχτα. Η δικη σου ειναι μαλλον η τυπικη νυκτοβια γατουλα
Δοκιμασε μια μερα να την εχεις ξυπνια για αρκετες ωρες την ημερα ωστε να κοιμηθει το βραδυ για να δεις τι παιζει την επομενη μεραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Παίζει ρόλο και η θερμοκρασία.Οι δικές μου που είναι αρκετά ξύπνιες μέσα στη μέρα γιατί είναι μικρούλες ακόμη, μια μέρα με καύσωνα δεν σηκώθηκαν επι 24ώρου ούτε για φαγητό ούτε για νερό ούτε για άμμο! Ηταν σ/κ και είχα σκάσει.Εψαχνα να δω μήπως έφαγαν τίποτα που δεν είδα, έψαχνα κτηνίατρο να της τρέξω,αφού της πλησίαζα να δω αν αναπνέουν!! Μόλις δρόσισε λίγο γύρισαν στο πρόγραμμα.
σωστο και αυτο!!! Και ο δικος μου κοιμοταν περισσοτερο οταν επιασε καυσωνας!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Να πριν από λίγο το έγραψα κάπου αλλού, οι γάτες είναι βάρος της γης
αλλά έχουν τέτοιο ταμπεραμέντο και ομορφιά που μας κάνουν ότι θέλουν! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool