Πόσο συχνά εμβολιάζετε τις γάτες σας;

Πόσο συχνά εμβολιάζετε τις γάτες σας;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 5)
  • Κάθε χρόνο

Ψήφοι: 4 80,0%
  • Κάθε 2 χρόνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κάθε 3 χρόνια

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Κάθε 5 χρόνια

• Δεν θυμάμαι

• Δεν εμβολιάζω την γάτα μου

• Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

• Total voters
    5

Ceres Victoria

Διακεκριμένο μέλος

Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
Πόσο συχνά εμβολιάζετε τις γάτες σας και γιατί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το Purevax το τριπλό το έκανα σε δύο δόσεις τον πρώτο χρόνο, όπως προβλέπεται, και μία φορά το δεύτερο χρόνο. Της λευχαιμίας μία φορά τον πρώτο χρόνο και της λύσσας (μόνο στη Μπιζού, λόγω άγνοιας). Επειδή ζουν αποκλειστικά μέσα σκοπεύω να επαναλάβω το μεθεπόμενο χρόνο το purevax το τριπλό και της λύσσας και λευχαιμίας να μην τα επαναλάβω, αφού πρώτα τους κάνω εξετάσεις. Αν βγουν αρνητικοί, δεν πρόκειται να τους εμβολιάσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχουμε κάνει ολα τα βασικά εμβόλια (χλαμύδια, ρίνο, λευχαιμία, λύσσα, κτλ) και τα έχουμε επαναλάβει μετά από ένα χρόνο. Επειδή ζεί μόνιμα μέσα, δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες και δεν πρόκειται ποτέ να τον αφήσουμε σε πανσιόν όταν θα λείπουμε για διακοπές, αποφασίσαμε να μη τον εμβολιάσουμε ξανά. Το μόνο εμβόλιο που θα κάνει είναι αυτό κατά της λύσσας κάθε 3 χρόνια. Στο (πολύ πολύ μακρινό) μέλλον ίσως επαναλάβουμε και τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν δεν θέλουμε να τον φορτώσουμε.

Λένε πως τα εμβόλια ενοχοποιούνται για πρόκληση αλλεργιών. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο;

εμείς, επειδή είμαστε μέσα έξω, θα κάνουμε εμβόλια κάθε χρόνο (όχι ολα, λευχαιμίας και λύσσας). Τα άλλα δεν χρειάζεται να τα κάνουμε κάθε χρόνο (φυσικά φέτος τα κάναμε).

για τις αλλεργίες δεν ξέρω :hmm:

Εμένα της έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η κτηνίατρος το τριπλό, αφού προηγουμένως με ρώτησε εάν η γάτα θα μένει μόνο μέσα στο σπίτι ή και έξω.
Όταν της είπα ότι θα μένει αποκλειστικά μέσα, της έκανε το τριπλό και 1η Σεπτέμβρη πρέπει να γίνει η επαναληπτική δόση.
Σκέφτομαι όμως να κάνουμε και μια εξέταση αίματος ώστε να μην το έχω έννοια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back