Πόσο συχνά ξαναερωτεύεστε τη γάτα σας;

Ποσο συχνα ξαναερωτευεστε την/τον γατα/ο σας
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Καθε μέρα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οταν κάνει τσαχπινιές

• Κάθε τόσο

• Οταν λείπετε

• Total voters
    0

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Θεωρω δεδομενο οτι την ερωτευτηκατε μολις την εδατε η αωτε μετα σαν " ωριμη αγαπη".
Ποσο συχνα σας συμβαινει να συνειδητοποιειτε ποσο θα σας λειψει και ποσο την/τον αγαπατε και ποσο χαριτωμενη/ος ειναι? Ποσο τρελλαινεστε και με τα ελλατώματα του/της? Με τα δικα μας το παθαινω πολύ συχνα για να δουμε εσεις? Αν δε "γρυλισσει" λιγο η αγρια Καλυψουλαρα πχ νομιζω οτι κατι μου λειπει ...αν ειναι μονο καλη πια;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω την ξαναερωτευομαι καθε μερα!!!:D
Αν δεν την χαιδεψω μια μερα εχω τυψεις και νιωθω εντελως αδεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα κάθε μέρα φυσικά...και τις δύο!;)

:):Dωραια ειμαστε πολλοι

Είναι μέλη της οικογένειάς μας. Πιστεύω ότι αυτή η πρόταση, τα λέει όλα.
Η ζωή μας βαδίζει ανάλογα με τις δικές τους και κάθε επιθυμία τους, διαταγή:)
Το συναίσθημα, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο δυνατό και η σχέση μας όλο και πιο δυνατή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι και αμφίδρομη:hmm:
Αν αυτό είναι ο έρωτας, ερωτεύομαι συνέχεια και ακούραστα......

θα ειμαι υπερβολικη αν πω καθε λεπτο που περναει?ειναι απιστευτο πως μπορουν και μας κανουν να τα ερωτευομαστε καθε λεπτο ολο και πιο πολυ..και το πιο περιεργο ειναι πως μας κανουν και υποκειπτουμε συνεχεια στις επιθυμιες τους..ειδικα στο θεμα ποιος θα παρει την καλυτερη θεση στο κρεβατι:P

:):) Ολημερις και ολονυχτις ξαναερωτευμενη:)

Συνεχώς,όπου κι'αν είμαι,οτι κι'αν κάνω σκέφτομαι το παιζί μου:inlove:Αθεράπευτα και αμετανόητα ερωτευμένη με την Κίκα μου,έθεσα και όρο στον αρραβωνιαστικό και μέλλοντα σύζυγό μου:θα πάρει εμένα και την γάτα μου μαζί,δεν θα την αφήσω στους γονείς μου!Ποτέ χωρίς το μωρό μου!!!!:)

τετοια ν'ακουμε τετοια

Θεωρώ οτι όταν αποφασίζεις να πάρεις συντροφιά ένα ζωάκι-οτι κι'αν είναι-δεν το΄κάνεις με προϋποθέσεις..Απλά ξέρεις οτι είναι δέσμευση ζωής κι'ευθύνη!!Το παιδί σου θα το έδινες,θα το παρατούσες έξω γιατί δεν σε ''βολεύει'' να το κρατήσεις??Π.χ μετακομίζεις,παντρεύεσαι??Γιατί να το κάνεις στο ζωάκι σου??Είναι μέλος της οικογένειας πάει κ τελείωσε!

παιδια ο πινακας της δημοσκοπισης παει λαθος:lol::lol:

Πώς το κατάλαβες καλέ??:blink:

Τώρα το πρόσεξα!!:P:redface:

το πρωτο αποτελεσμα ειναι 92,31% και το αλλο 30,77% :blink::blink::blink:

Είδα και αυτό που λέει οτι έχουν ψηφίσει 13 άτομα,τα 12 κάθε μέρα και τα 4(?) όταν κάνει τσαχπινιές!!:blink::blink:Αν τα προσθέσεις μας κάνουν 16!!

το προσεξα και αυτο, αλλα το αλλο βγαζει ματι!!!!!:|

εμενα το αγορι μου ειναι αθεραπευτα ερωτευμενος και με τα 2 οποτε μου το εθεσε εκεινος σαν ορο παρα εγω..οτι αν πανε καλα τα πραγματα και μεινουμε μαζι να μην διανοηθω να τα αφησω στην μαμα μου..αχαχαχα

Tωρα που δεν τον εχω μαζι μου, μου λειπει διαρκως... :cry: Απο την μερα που τον πηρα ωστοσο, επι καθημερινης βασεως και πολλακις την ιδια μερα, τον ερωτευομουν :inlove::inlove: Τα τρυφερα του πατουσακια, τα φιλακια που μου εδινε, πως με ξυπνουσε καθε πρωι στις 8 για χαδακια, και μετα κοιμοταν σαν το μωρο στην αγκαλια μου, το βελουδινο σωματακι του, το χαζουλι περιστερογουργουρισμα του... :redface::redface: Το λατρευω αυτο το πλασμα, απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα στην αγγελια που τον χαριζανε, ηξερα οτι αυτος ειναι ο γατος μου :redface:

εμενα το αγορι μου ειναι αθεραπευτα ερωτευμενος και με τα 2 οποτε μου το εθεσε εκεινος σαν ορο παρα εγω..οτι αν πανε καλα τα πραγματα και μεινουμε μαζι να μην διανοηθω να τα αφησω στην μαμα μου..αχαχαχα
Ωραίος!!:PΚοίτα αν δεν ήταν φιλόζωος δεν θα ήμουν μαζί του εννοείται!!Είχε κι'εκείνος γάτο τον Silvestro περσίας ημίαιμο αλλά το μόνο που τον ''χάλαγε'' ήταν η τρίχα!!!Τώρα έχει 2 σκυλιά και τ'αδέσποτα γατιά που ταϊζουν στην γειτονιά,φυσικά τ'αγαπάει απλά δεν θέλει μέσα στο σπίτι,αυτά βέβαια πρίν με γνωρίσει!!:lol:

Ωραίος!!:PΚοίτα αν δεν ήταν φιλόζωος δεν θα ήμουν μαζί του εννοείται!!Είχε κι'εκείνος γάτο τον Silvestro περσίας ημίαιμο αλλά το μόνο που τον ''χάλαγε'' ήταν η τρίχα!!!Τώρα έχει 2 σκυλιά και τ'αδέσποτα γατιά που ταϊζουν στην γειτονιά,φυσικά τ'αγαπάει απλά δεν θέλει μέσα στο σπίτι,αυτά βέβαια πρίν με γνωρίσει!!:lol:

εμενα ο δικος μου ειχε μια γατα παλια αλλα γενικα δεν τα πηγαινε καλα με τα ζωα δεν τα πολυσυμπαθουσε..οταν τον γνωρισα λοιπον το 1ο πραγμα που ρωτησα ηταν πως τα παει με τα ζωα(ειναι παντα το 1ο πραγμα που ρωταω:P) και αφου εφαγε ενα γερο κραξιμο:mad: δεν μπορουσε να κανει αλλιως γιατι δεν θα με ειχε ποτε..αχαχα..οταν πηγαμε να παρουμε τον αντρεα απο εκει που τον βρηκα ο ενας μισουσε τον αλλον(ο ενας ζηλευε τον αλλον για την ακριβεια:P) ε τωρα εγω δεν υπαρχω στο σπιτι ουτε για τον εναν ουτε για τον αλλον..η αλλη δεν τον πολυπλησιαζε στην αρχη αλλα τωρα στα ποδια του καθεται ο ενας και στην κοιλια του ο αλλος..αχαχαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back