yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ποσο συχνα σας συμβαινει να συνειδητοποιειτε ποσο θα σας λειψει και ποσο την/τον αγαπατε και ποσο χαριτωμενη/ος ειναι? Ποσο τρελλαινεστε και με τα ελλατώματα του/της? Με τα δικα μας το παθαινω πολύ συχνα για να δουμε εσεις? Αν δε "γρυλισσει" λιγο η αγρια Καλυψουλαρα πχ νομιζω οτι κατι μου λειπει ...αν ειναι μονο καλη πια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν την χαιδεψω μια μερα εχω τυψεις και νιωθω εντελως αδεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

ωραια ειμαστε πολλοιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ζωή μας βαδίζει ανάλογα με τις δικές τους και κάθε επιθυμία τους, διαταγή

Το συναίσθημα, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο δυνατό και η σχέση μας όλο και πιο δυνατή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι και αμφίδρομη

Αν αυτό είναι ο έρωτας, ερωτεύομαι συνέχεια και ακούραστα......
Hlianna
Διάσημο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος

Ολημερις και ολονυχτις ξαναερωτευμενη
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αθεράπευτα και αμετανόητα ερωτευμένη με την Κίκα μου,έθεσα και όρο στον αρραβωνιαστικό και μέλλοντα σύζυγό μου:θα πάρει εμένα και την γάτα μου μαζί,δεν θα την αφήσω στους γονείς μου!Ποτέ χωρίς το μωρό μου!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν τα προσθέσεις μας κάνουν 16!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα τρυφερα του πατουσακια, τα φιλακια που μου εδινε, πως με ξυπνουσε καθε πρωι στις 8 για χαδακια, και μετα κοιμοταν σαν το μωρο στην αγκαλια μου, το βελουδινο σωματακι του, το χαζουλι περιστερογουργουρισμα του... 
Το λατρευω αυτο το πλασμα, απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα στην αγγελια που τον χαριζανε, ηξερα οτι αυτος ειναι ο γατος μου 
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραίος!!εμενα το αγορι μου ειναι αθεραπευτα ερωτευμενος και με τα 2 οποτε μου το εθεσε εκεινος σαν ορο παρα εγω..οτι αν πανε καλα τα πραγματα και μεινουμε μαζι να μην διανοηθω να τα αφησω στην μαμα μου..αχαχαχα
Κοίτα αν δεν ήταν φιλόζωος δεν θα ήμουν μαζί του εννοείται!!Είχε κι'εκείνος γάτο τον Silvestro περσίας ημίαιμο αλλά το μόνο που τον ''χάλαγε'' ήταν η τρίχα!!!Τώρα έχει 2 σκυλιά και τ'αδέσποτα γατιά που ταϊζουν στην γειτονιά,φυσικά τ'αγαπάει απλά δεν θέλει μέσα στο σπίτι,αυτά βέβαια πρίν με γνωρίσει!!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ωραίος!!Κοίτα αν δεν ήταν φιλόζωος δεν θα ήμουν μαζί του εννοείται!!Είχε κι'εκείνος γάτο τον Silvestro περσίας ημίαιμο αλλά το μόνο που τον ''χάλαγε'' ήταν η τρίχα!!!Τώρα έχει 2 σκυλιά και τ'αδέσποτα γατιά που ταϊζουν στην γειτονιά,φυσικά τ'αγαπάει απλά δεν θέλει μέσα στο σπίτι,αυτά βέβαια πρίν με γνωρίσει!!
![]()
εμενα ο δικος μου ειχε μια γατα παλια αλλα γενικα δεν τα πηγαινε καλα με τα ζωα δεν τα πολυσυμπαθουσε..οταν τον γνωρισα λοιπον το 1ο πραγμα που ρωτησα ηταν πως τα παει με τα ζωα(ειναι παντα το 1ο πραγμα που ρωταω
) και αφου εφαγε ενα γερο κραξιμο
δεν μπορουσε να κανει αλλιως γιατι δεν θα με ειχε ποτε..αχαχα..οταν πηγαμε να παρουμε τον αντρεα απο εκει που τον βρηκα ο ενας μισουσε τον αλλον(ο ενας ζηλευε τον αλλον για την ακριβεια
) ε τωρα εγω δεν υπαρχω στο σπιτι ουτε για τον εναν ουτε για τον αλλον..η αλλη δεν τον πολυπλησιαζε στην αρχη αλλα τωρα στα ποδια του καθεται ο ενας και στην κοιλια του ο αλλος..αχαχαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool