みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα ο δικος μου ειχε μια γατα παλια αλλα γενικα δεν τα πηγαινε καλα με τα ζωα δεν τα πολυσυμπαθουσε..οταν τον γνωρισα λοιπον το 1ο πραγμα που ρωτησα ηταν πως τα παει με τα ζωα(ειναι παντα το 1ο πραγμα που ρωταω) και αφου εφαγε ενα γερο κραξιμο
δεν μπορουσε να κανει αλλιως γιατι δεν θα με ειχε ποτε..αχαχα..οταν πηγαμε να παρουμε τον αντρεα απο εκει που τον βρηκα ο ενας μισουσε τον αλλον(ο ενας ζηλευε τον αλλον για την ακριβεια
) ε τωρα εγω δεν υπαρχω στο σπιτι ουτε για τον εναν ουτε για τον αλλον..η αλλη δεν τον πολυπλησιαζε στην αρχη αλλα τωρα στα ποδια του καθεται ο ενας και στην κοιλια του ο αλλος..αχαχαχα
Ετσι την πατησα και εγω
Ηρθε το αγορι μου και πηρε τον γατο μου Ολλανδια, γιατι εγω εφυγα για ερασμους. Και εγω, λεει, ειχα αγχος, γιατι ο Σεμπαστιααν αγαπαει τον Μικοτο, αλλα φοβομουν οτι ισως παθει καταθλιψη μακρια μου ο μικρουλης μου
Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ 
Η προτιμηση του στο αγορι μου ειναι πλεον προφανης
Τι να πω, οι αντρες τα βρισκουν μεταξυ τους 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;455543:Ετσι την πατησα και εγωΗρθε το αγορι μου και πηρε τον γατο μου Ολλανδια, γιατι εγω εφυγα για ερασμους. Και εγω, λεει, ειχα αγχος, γιατι ο Σεμπαστιααν αγαπαει τον Μικοτο, αλλα φοβομουν οτι ισως παθει καταθλιψη μακρια μου ο μικρουλης μου
Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
Η προτιμηση του στο αγορι μου ειναι πλεον προφανης
Τι να πω, οι αντρες τα βρισκουν μεταξυ τους
![]()
μα ειναι φοβερο δηλαδη..να θες να παιξεις και με τους 2 και μολις πας να προσπαθησεις βγαινεις και ενοχλητικη απο πανω.αχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
μα ειναι φοβερο δηλαδη..να θες να παιξεις και με τους 2 και μολις πας να προσπαθησεις βγαινεις και ενοχλητικη απο πανω.αχαχαχα
Μα ειδες μια κατασταση

Hlianna
Διάσημο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!Γι'αυτό το επόμενο γατάκι που θα πάρω όταν μπορέσω θα είναι αρσενικός χαλβάς!!!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ξέρω οτι συνήθως τα θηλυκά μια προτίμηση για τους άντρες την έχουν!!Τα παλιοπ......ια!!Γι'αυτό το επόμενο γατάκι που θα πάρω όταν μπορέσω θα είναι αρσενικός χαλβάς!!!
![]()
εμενα που ειναι αρσενικος και υπερλατρευει το αγορι μου ειναι gay?
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλλον όλα τ'αρσενικά είναι χαλβαδάκια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν τον αποχωριστηκα για τις διακοπες μου, εκλαιγα τις πρωτες ωρες, αλλα κ μετα τον σκεφτομουν κ μου ελειπε συνεχεια. ωρες ωρες ανησυχω μηπως υπερβαλλω για τον γατο ερωτα μου, αλλα μου κανει ενα μιαρ ο τακις κ ξεχναω καθε αμφιβολια

Hlianna
Διάσημο μέλος
καθε μερα, καθε λεπτο φυσικα! με καθε χουρχουρητο, αλλα κ με καθε πατατα που κανειοταν τον αποχωριστηκα για τις διακοπες μου, εκλαιγα τις πρωτες ωρες, αλλα κ μετα τον σκεφτομουν κ μου ελειπε συνεχεια. ωρες ωρες ανησυχω μηπως υπερβαλλω για τον γατο ερωτα μου, αλλα μου κανει ενα μιαρ ο τακις κ ξεχναω καθε αμφιβολια
![]()
οχι δεν εισαι υπερβολικη..και εγω τα ιδια παθαινω..αχαχαχ

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γατοερωτευμένες και παλαβές με τα παιδιά μας!!
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
ετσι λεω κ γω, αλλα αντε να εξηγησεις στο φιλο σου, γιατι δν κλαις που δν θα τον δεις για 10 μερες, κ πλανταζεις στο κλαμα για τον τακη... παει κ τελειωσε, ο γατο ερωτας μου ειναι αναντικαταστατος![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Καπως ετσι πηγα και εγω να δω το αγορι μου μετα απο ενα μηνα που ειχα να τον δω, κ δεν μπορουσα να σταματησω να ασχολομαι με τον Μικοτο
Βρε τον Τακη τον καρδιοκατακτητη! 
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ ειναι το ατιμο κ διεκδικητικο, οταν ειμαι με το φιλο μου, ή που δν θα μου δινει την παραμικρη σημασια ή που θα καθεται στο κρεβατι με ενα υφος ολο απαιτηση, σαν να του πηραμε τη θεση του. να πω την αληθεια, δν το κατηγορω το αγορι μου που δν τον παει μια τον τακη, αλλα τι να κανει, ας οψεται η αναγκη
Hlianna
Διάσημο μέλος
σε καταλαβαινω, γιατι το ιδιο σκηνικο με αυτο που λες, επαιξε οταν επεστρεψα,κ δν ξεκολλουσα απτον κο. καρδιοκατακτητη.. εκει να δεις ζηλιες.κ ειναι το ατιμο κ διεκδικητικο, οταν ειμαι με το φιλο μου, ή που δν θα μου δινει την παραμικρη σημασια ή που θα καθεται στο κρεβατι με ενα υφος ολο απαιτηση, σαν να του πηραμε τη θεση του. να πω την αληθεια, δν το κατηγορω το αγορι μου που δν τον παει μια τον τακη, αλλα τι να κανει, ας οψεται η αναγκη
![]()
αχαχαχα..τελικα δεν ειναι μονο το δικο μου αγορι που μισουσε στην αρχη τον αντρεα ε?γιατι τωρα δεν ξεκολλαει ο ενας απο τον αλλον..μου ειχε κανει μια φορα το αγορι μου μια ερωτηση:εγω ή αυτος?μπορειτε να βρειτε τι προτιμησα?

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαχαχαχα!!!Μπορώ να μαντέψω!!!
Ευτυχώς δεν μου έθεσε τέτοιο ερώτημα ο φίλος μου,έχει αποδεχτεί το γεγονός οτι η γάτα μου είναι πάνω από εκείνον!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχαχαχα..τελικα δεν ειναι μονο το δικο μου αγορι που μισουσε στην αρχη τον αντρεα ε?γιατι τωρα δεν ξεκολλαει ο ενας απο τον αλλον..μου ειχε κανει μια φορα το αγορι μου μια ερωτηση:εγω ή αυτος?μπορειτε να βρειτε τι προτιμησα?![]()

κ παλι καλα να λες. φανταζεσαι να ρθει ο γατος κ να ρωτησει "εγω ή αυτος? μιαααρ!"

Hlianna
Διάσημο μέλος
κ παλι καλα να λες. φανταζεσαι να ρθει ο γατος κ να ρωτησει "εγω ή αυτος? μιαααρ!"![]()
εννοειται οτι θα του απαντησω εσυ φυσικα αντρα της ζωης μου(οποως τον αποκαλω)αχαχαχαχαχ

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοειται οτι θα του απαντησω εσυ φυσικα αντρα της ζωης μου(οποως τον αποκαλω)αχαχαχαχαχ![]()
Aχαχαχαχα! Και εγω ετσι αποκαλω τον Μικοτο!
Αγαπη της ζωης μου, αντρα της ζωης μου, ερωτα μου αγιατρευτε!
(και για εμφαση, με κρητικη προφορα: Αγαπη τση ζωης μου κτλ και τραγουδιστα σε στυλ μαντιναδας
) 
Hlianna
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;456520:Aχαχαχαχα! Και εγω ετσι αποκαλω τον Μικοτο!Αγαπη της ζωης μου, αντρα της ζωης μου, ερωτα μου αγιατρευτε!
(και για εμφαση, με κρητικη προφορα: Αγαπη τση ζωης μου κτλ και τραγουδιστα σε στυλ μαντιναδας
)
![]()
σε εμενα συμβαινει το εξης..εγω λεω αντρα της ζωης μου τον αντρεα και ο νικος γυναικα της ζωης του την fluffy..αχαχαχαα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool