kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα δε βιντεακια του, τα βλεπω ακομη κ οταν ειμαι εξω, δηλ για παραδειγμα, φευγει ο αλλος να παει wc, εχω 2' στη διαθεση μου, να μην παρω μια δοση απτον αντρα μου, που ναι σπιτι κ με περιμενει υπομονετικα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βέβαια, δε σημαίνει ότι για τους υπόλοιπους - μη γατόφιλους και εν γένει ζωόφιλους - δεν παραμένω μια ανεξήγητα τρελή, αλλά επειδή το έχω σκεφτεί πολλές φορές και από τη μία και απ'την άλλη, ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία, αυτό το θέμα και οι απαντήσεις σας με απαλλάσσουν 100% από την υποψία που είχα για μένα ότι είμαι κάπως υπερβολική όσον αφορά την εκδήλωση των συναισθημάτων μου για τη γατούλα μου!
Βέβαια, δε σημαίνει ότι για τους υπόλοιπους - μη γατόφιλους και εν γένει ζωόφιλους - δεν παραμένω μια ανεξήγητα τρελή, αλλά επειδή το έχω σκεφτεί πολλές φορές και από τη μία και απ'την άλλη, ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ!!![]()
Δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα (δηλ, θα μπορουσα, αλλα οχι και τοσο κομψα
) Μα τι ειναι αυτο που εχεις στην υπογραφη σου?
Οχι πες μου, τι ειναι?
ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ! 
moukelis
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
κάθε φορά που ακούω ένα γλυκό μιιιιιιι ή κρρρου, κάθε φορά που βλέπω σμαραγδένια μάτια να με κοιτούν, κάθε φορά που βλέπω μουσούδια που ζαρώνουν ενώ κριτσανίζουν την τροφή τους, κάθε φορά που χώνω το χέρι μου σε απαλές γουνίτσες, κάθε φορά που μια ουρά αγκαλιάζει το πόδι μου ενώ πλένω τα πιάτα, κάθε φορά που μια γούνινη μπάλα γουργουρίζει στην αγκαλιά μου, κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι και βλέπω δυο κοιλιές τούμπα και πολλά βαρελάκια.... και πολλές ακόμα φορές μέσα στην ίδια μέρα... 

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;456569:Δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα (δηλ, θα μπορουσα, αλλα οχι και τοσο κομψα) Μα τι ειναι αυτο που εχεις στην υπογραφη σου?
Οχι πες μου, τι ειναι?
ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ!
![]()
Μικότο, γνωρίζεις ιαπωνικά;
Σ' ευχαριστώ πολύ, φτύστε τη να μη μου τη ματιάσετε!!
Τώρα έχει μεγαλώσει κάπως...εκεί είναι ακόμη μινιόν

Και το δικό σου όμως δεν πάει πίσω,ειδικά στην πόζα που το φωτογράφισες!!

Είναι οι γάτες μας και είναι η ζωή μας! Και αυτή η υπέροχη "μανία" είναι πραγματικά δρόμος χωρίς επιστροφή... και μ'αρέσει!!!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
Εμενα το προβλημα μου δεν ειναι ποσο συχνα ερωτευομαι τις γατες μου ,αλλα το ποσο συχνα ερωτευομαι τις γατες των αλλων!![]()

πιστευω και σε αυτο ολοι σε καταλαβαινουμε
..ξερεις ποσες φορες εχω μπει στον πειρασμο να ''σουφρωσω'' γατα απο ξξενο σπιτι?
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να μιλάμε εμείς που έχουμε μοναχοπαίδια,άντε εντάξει..Αλλά να μιλάς κι'εσύ που είσαι πολύτεκνηΕμενα το προβλημα μου δεν ειναι ποσο συχνα ερωτευομαι τις γατες μου ,αλλα το ποσο συχνα ερωτευομαι τις γατες των αλλων!![]()
!!!Συν τα πόσα βρίσκεις-βλέπε farfale &tortellina-και πόσα άλλα που δεν ξέρω..
Hlianna
Διάσημο μέλος
Να μιλάμε εμείς που έχουμε μοναχοπαίδια,άντε εντάξει..Αλλά να μιλάς κι'εσύ που είσαι πολύτεκνη!!!Συν τα πόσα βρίσκεις-βλέπε farfale &tortellina-και πόσα άλλα που δεν ξέρω..
![]()
και εγω 2 παιδια εχω..δεν εχω μονο 1
..και εγω το ιδιο προβλημα εχω..αρα δεν παιζει ρολο ο αριθμος..

moukelis
Επιφανές μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α,μάλιστα...Άρα κι'εγώ που τα ζαχαρώνω όλα στα χαρίζονται και στο δρόμο που τα βλέπω είμαι φυσιολογική έτσι???και εγω 2 παιδια εχω..δεν εχω μονο 1..και εγω το ιδιο προβλημα εχω..αρα δεν παιζει ρολο ο αριθμος..
![]()

natalouko
Επιφανές μέλος

Τα ερωτεύομαι όταν με περιμένουν πίσω από την πόρτα και μου κάνουν αγκαλίτσες, όταν μου δίνουν φιλάκια πριν το φαγητό τους, όταν έρχονται στην αγκαλιά μου γουρουρίζοντας για να δούμε τηλεόραση, όταν κάνουν απίστευτες ζημιές και σκανταλιές, όταν τα πιάνει το στριμμένο τους και δεν θέλουν ούτε να τις αγγίζω....

Για όλα αυτά και για ακόμα περισσότερα, είμαι φουλ ερωτευμένη μαζί τους!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Α,μάλιστα...Άρα κι'εγώ που τα ζαχαρώνω όλα στα χαρίζονται και στο δρόμο που τα βλέπω είμαι φυσιολογική έτσι???![]()
φυσιολογικοτατη..εγω απο το πολυ ζαχαρωμα υπεκυψα και πηρα αλλο ενα αδεσποτουλη..αλλα ανωτερα βια βλεπεις..τα αγαπαμε τοσο πολυ που δεν μπορουμε να τα βλεπουμε να υποφερουν,,,

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δώρα ας μετακομίσουμε μαζί για να στεγάσουμε τον ερωτά μας για τις γάτεςΜια χαρα φυσιολογικη εισαι,εδω εγω θελω να μετακομισω οχι για να παντρευτω και να παω σπιτι μου,αλλα για να παρω κι αλλη γατα!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Τοτε ειναι που θα σε εχουν εντελως στη μπουκα.Συνεργατα μου εσυ!Δώρα ας μετακομίσουμε μαζί για να στεγάσουμε τον ερωτά μας για τις γάτες![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
Μια χαρα φυσιολογικη εισαι,εδω εγω θελω να μετακομισω οχι για να παντρευτω και να παω σπιτι μου,αλλα για να παρω κι αλλη γατα!![]()
και εγω μια απο τα ιδια..ειναι ο μοναδικος λογος που με παρηγορει οτι θα παω πατρα για σπουδες..

elvenstar
Επιφανές μέλος
ουυυυυυυ φοβήθηκαΤοτε ειναι που θα σε εχουν εντελως στη μπουκα.Συνεργατα μου εσυ!![]()

Άλλωστε είναι καιρός να πάρω το μισό μου εκτροφείο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool