Πόσο συχνά ξαναερωτεύεστε τη γάτα σας;

Ποσο συχνα ξαναερωτευεστε την/τον γατα/ο σας
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Καθε μέρα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οταν κάνει τσαχπινιές

• Κάθε τόσο

• Οταν λείπετε

• Total voters
    0
Πιστεψε με,θες να περιμενεις λιιιιιιιιιγο ακομα.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρα φυσιολογικη εισαι,εδω εγω θελω να μετακομισω οχι για να παντρευτω και να παω σπιτι μου,αλλα για να παρω κι αλλη γατα!:lol:
Δεν κατάλαβες,ετοιμάζομαι να συζήσω με τον μέλλων σύζυγό μου-δεν ξέρω πότε ακριβώς θα παντρευτούμε-και ήδη υπολογίζω τα τετραγωνικά και πόσα γατιά και σκυλιά και παπαγαλάκια και κουνελάκια μπορούμε να έχουμε:lol::lol:Το μικρό σπίτι στο λιβάδι θα το κάνω το σπίτι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το παραδέχεσαι δημοσίως?είναι δέσμευση?:D

Εγώ περιμένω πως και πως να τελειώσει το χτίσιμο του σπιτιού για να μπούμε και να πάρουμε ακόμα ένα γατόνι....:):) Αφού έχω υπολογίσει να έχουν και ένα δωμάτιο κατάδικό τους!!!:P:P:P
Βέβαια σε όσους το έχω πει (οικογένεια κυριώς) με θεωρούν τρελή!!!!:P:P:P

Εγώ περιμένω πως και πως να τελειώσει το χτίσιμο του σπιτιού για να μπούμε και να πάρουμε ακόμα ένα γατόνι....:):) Αφού έχω υπολογίσει να έχουν και ένα δωμάτιο κατάδικό τους!!!:P:P:P
Βέβαια σε όσους το έχω πει (οικογένεια κυριώς) με θεωρούν τρελή!!!!:P:P:P
Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι...δωμάτιο δικό τους με τους καναπέδες τους και πορτάκι στην πόρτα να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν...στο επόμενο σπίτι θα το κάνω..:):):)

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι...δωμάτιο δικό τους με τους καναπέδες τους και πορτάκι στην πόρτα να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν...στο επόμενο σπίτι θα το κάνω..:):):)
Ακριβώς αυτό...:):) Ξέχασα και το πορτάκι στην μπαλκονόπορτα!!!:P:P

Το παραδέχεσαι δημοσίως?είναι δέσμευση?:D
Άν αυτό πήγαινε σε μένα ναί,δεσμεύομαι να υιοθετήσω και άλλο γατάκι/ια ,σκυλάκι σίγουρα,του καναπέ γιατί υπάρχουν ήδη 2 σκυλίτσες σε δικό τους χώρο σπίτι του φίλου μου...Και όλα όσα ανέφερα παραπάνω:happy:
Και φυσικά θα διοργανώσω σουαρέ για καφέ και ζουληγματάκια για όλες τις ομοιδεάτισσες!!:up:

Α!Μην ξεχάσω υπάρχει ήδη κι'ενυδρείο που θα προστεθεί στη λίστα με τα ζωντανά!!:)

Μικότο, γνωρίζεις ιαπωνικά;
Σ' ευχαριστώ πολύ, φτύστε τη να μη μου τη ματιάσετε!!
Τώρα έχει μεγαλώσει κάπως...εκεί είναι ακόμη μινιόν :D
Και το δικό σου όμως δεν πάει πίσω,ειδικά στην πόζα που το φωτογράφισες!! :P
Είναι οι γάτες μας και είναι η ζωή μας! Και αυτή η υπέροχη "μανία" είναι πραγματικά δρόμος χωρίς επιστροφή... και μ'αρέσει!!!!!:up:

Eκανα ενα χρονο μαθηματα, και ξερω αρκετα πραγματα. Σκεφτομουν να ανοιξω ενα θεμα που θα ερχεται οποιος θελει να του γραφω τα ονοματα των γατιων του στα ιαπωνικα, αλλα δεν ξερω τι ανταποκριση θα εχει :rolleyes::redface: ΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥ καλε, κουκλακι ειναι, κ στο αβαταρ σου, εχει ενα υφοοοος :inlove: ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ! :rolleyes::lol: Ειναι και ο Μικοτακος μου κουκλι, βεβαιως :rolleyes: Δεν μου κανει συχνα βαρελακια, και οταν μου εκανε πανω στην τρελη μου αρα θυμηθηκα να πιασω και την καμερα :rolleyes::lol:
Και εγω νιωθω οτι αλλαξε η ζωη μου, απο τοτε που πηρα τον γατουλη μου :happy: Βλεπω τον κοσμο με αλλο τροπο :rolleyes: Μιαου.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;456922:
Eκανα ενα χρονο μαθηματα, και ξερω αρκετα πραγματα. Σκεφτομουν να ανοιξω ενα θεμα που θα ερχεται οποιος θελει να του γραφω τα ονοματα των γατιων του στα ιαπωνικα, αλλα δεν ξερω τι ανταποκριση θα εχει :rolleyes::redface: ΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥ καλε, κουκλακι ειναι, κ στο αβαταρ σου, εχει ενα υφοοοος :inlove: ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ! :rolleyes::lol: Ειναι και ο Μικοτακος μου κουκλι, βεβαιως :rolleyes: Δεν μου κανει συχνα βαρελακια, και οταν μου εκανε πανω στην τρελη μου αρα θυμηθηκα να πιασω και την καμερα :rolleyes::lol:
Και εγω νιωθω οτι αλλαξε η ζωη μου, απο τοτε που πηρα τον γατουλη μου :happy: Βλεπω τον κοσμο με αλλο τροπο :rolleyes: Μιαου.
Να το ανοίξεις το θεμάτακι...:):) Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!!!:P:P

Μια χαρα φυσιολογικη εισαι,εδω εγω θελω να μετακομισω οχι για να παντρευτω και να παω σπιτι μου,αλλα για να παρω κι αλλη γατα!:lol:
κ γω το ιδιο! θελω πιο μεγαλο διαμερισμα, κ να το χω κ μονη μου, γιατι η συγκατοικος μου θα με πνιξει αν κουβαλησω 2ο:(
κ καλα εγω, ειναι μοναχουλης ο ερωτας μου. εσυ τι θες παραπανω? 4 εχεις, ολο για φαγωμα ζωη να χουν! αχορταγη!:lol::lol:

Να κάνω μία πρόταση; μια κ όλοι θέλουμε μεγαλύτερο χώρο δεν αγοράζουμε κανένα χωριο να κατοικίσουμε μαζί με τις γάτες μας; Θα είναι σαν τον χωριό του Αστεριξ αλλά αντί να αντιστέκεται στους Ρωμαίους θα αντιστέκεται στους μη ζωόφιλους :lol:

Να κάνω μία πρόταση; μια κ όλοι θέλουμε μεγαλύτερο χώρο δεν αγοράζουμε κανένα χωριο να κατοικίσουμε μαζί με τις γάτες μας; Θα είναι σαν τον χωριό του Αστεριξ αλλά αντί να αντιστέκεται στους Ρωμαίους θα αντιστέκεται στους μη ζωόφιλους :lol:
Τέλεια ιδέα!!!:up::up::up::lol::lol::lol: Και θα έχουμε όσα γατόνια θέλουμε!!!!!:P:P:P

Ωραία ιδέα!!!:PΚαι θα τ'ονομάσουμε Γατοπία,όπως ουτοπία γιατί αυτό το μέρος θα είναι το ιδανικό για εμάς και τις αγάπες μας:inlove:!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back