moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κατάλαβες,ετοιμάζομαι να συζήσω με τον μέλλων σύζυγό μου-δεν ξέρω πότε ακριβώς θα παντρευτούμε-και ήδη υπολογίζω τα τετραγωνικά και πόσα γατιά και σκυλιά και παπαγαλάκια και κουνελάκια μπορούμε να έχουμεΜια χαρα φυσιολογικη εισαι,εδω εγω θελω να μετακομισω οχι για να παντρευτω και να παω σπιτι μου,αλλα για να παρω κι αλλη γατα!![]()

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι θα το κάνω το σπίτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Αφού έχω υπολογίσει να έχουν και ένα δωμάτιο κατάδικό τους!!!

Βέβαια σε όσους το έχω πει (οικογένεια κυριώς) με θεωρούν τρελή!!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι...δωμάτιο δικό τους με τους καναπέδες τους και πορτάκι στην πόρτα να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν...στο επόμενο σπίτι θα το κάνω..Εγώ περιμένω πως και πως να τελειώσει το χτίσιμο του σπιτιού για να μπούμε και να πάρουμε ακόμα ένα γατόνι....Αφού έχω υπολογίσει να έχουν και ένα δωμάτιο κατάδικό τους!!!
Βέβαια σε όσους το έχω πει (οικογένεια κυριώς) με θεωρούν τρελή!!!!![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Ακριβώς αυτό...Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι...δωμάτιο δικό τους με τους καναπέδες τους και πορτάκι στην πόρτα να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν...στο επόμενο σπίτι θα το κάνω..![]()

Ξέχασα και το πορτάκι στην μπαλκονόπορτα!!!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άν αυτό πήγαινε σε μένα ναί,δεσμεύομαι να υιοθετήσω και άλλο γατάκι/ια ,σκυλάκι σίγουρα,του καναπέ γιατί υπάρχουν ήδη 2 σκυλίτσες σε δικό τους χώρο σπίτι του φίλου μου...Και όλα όσα ανέφερα παραπάνωΤο παραδέχεσαι δημοσίως?είναι δέσμευση?![]()

Και φυσικά θα διοργανώσω σουαρέ για καφέ και ζουληγματάκια για όλες τις ομοιδεάτισσες!!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Μικότο, γνωρίζεις ιαπωνικά;
Σ' ευχαριστώ πολύ, φτύστε τη να μη μου τη ματιάσετε!!
Τώρα έχει μεγαλώσει κάπως...εκεί είναι ακόμη μινιόν
Και το δικό σου όμως δεν πάει πίσω,ειδικά στην πόζα που το φωτογράφισες!!
Είναι οι γάτες μας και είναι η ζωή μας! Και αυτή η υπέροχη "μανία" είναι πραγματικά δρόμος χωρίς επιστροφή... και μ'αρέσει!!!!!![]()
Eκανα ενα χρονο μαθηματα, και ξερω αρκετα πραγματα. Σκεφτομουν να ανοιξω ενα θεμα που θα ερχεται οποιος θελει να του γραφω τα ονοματα των γατιων του στα ιαπωνικα, αλλα δεν ξερω τι ανταποκριση θα εχει

ΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥ καλε, κουκλακι ειναι, κ στο αβαταρ σου, εχει ενα υφοοοος
ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ! 
Ειναι και ο Μικοτακος μου κουκλι, βεβαιως
Δεν μου κανει συχνα βαρελακια, και οταν μου εκανε πανω στην τρελη μου αρα θυμηθηκα να πιασω και την καμερα 

Και εγω νιωθω οτι αλλαξε η ζωη μου, απο τοτε που πηρα τον γατουλη μου
Βλεπω τον κοσμο με αλλο τροπο
Μιαου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Να το ανοίξεις το θεμάτακι...Αρχική Δημοσίευση από みことftw;456922:Eκανα ενα χρονο μαθηματα, και ξερω αρκετα πραγματα. Σκεφτομουν να ανοιξω ενα θεμα που θα ερχεται οποιος θελει να του γραφω τα ονοματα των γατιων του στα ιαπωνικα, αλλα δεν ξερω τι ανταποκριση θα εχειΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥ καλε, κουκλακι ειναι, κ στο αβαταρ σου, εχει ενα υφοοοος
ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!
Ειναι και ο Μικοτακος μου κουκλι, βεβαιως
Δεν μου κανει συχνα βαρελακια, και οταν μου εκανε πανω στην τρελη μου αρα θυμηθηκα να πιασω και την καμερα
Και εγω νιωθω οτι αλλαξε η ζωη μου, απο τοτε που πηρα τον γατουλη μουΒλεπω τον κοσμο με αλλο τροπο
Μιαου.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!!!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ γω το ιδιο! θελω πιο μεγαλο διαμερισμα, κ να το χω κ μονη μου, γιατι η συγκατοικος μου θα με πνιξει αν κουβαλησω 2οΜια χαρα φυσιολογικη εισαι,εδω εγω θελω να μετακομισω οχι για να παντρευτω και να παω σπιτι μου,αλλα για να παρω κι αλλη γατα!![]()
κ καλα εγω, ειναι μοναχουλης ο ερωτας μου. εσυ τι θες παραπανω? 4 εχεις, ολο για φαγωμα ζωη να χουν! αχορταγη!

elvenstar
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Τέλεια ιδέα!!!Να κάνω μία πρόταση; μια κ όλοι θέλουμε μεγαλύτερο χώρο δεν αγοράζουμε κανένα χωριο να κατοικίσουμε μαζί με τις γάτες μας; Θα είναι σαν τον χωριό του Αστεριξ αλλά αντί να αντιστέκεται στους Ρωμαίους θα αντιστέκεται στους μη ζωόφιλους![]()

Και θα έχουμε όσα γατόνια θέλουμε!!!!!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και θα τ'ονομάσουμε Γατοπία,όπως ουτοπία γιατί αυτό το μέρος θα είναι το ιδανικό για εμάς και τις αγάπες μας
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool