Πόσο χαδιάρης μπορεί να είναι ένας γάτος!(;)

michaela

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα.
Εχθες καθως περνουσα απο μια πολυκατικια ειδα ενα γατο και πηγα να τον δω....στην αρχη νομιζα οτι ηταν αργιος και δεν τον πλησιασα πολυ...μετα ομως εκεινος ηρθε κοντα μου και αρχισε να τριβετε πανω μου και να γουργουριζει πολυ δυνατα!!...ποτε ξανα στη ζωη μου δεν ειχα δει γατο αλητη και αστειρωτο να ειναι τοσο πολυ χαδιαρης!!!:blink:(ουτε η γατα μου δεν κανει ετσι:lol:;)) εσας σας εχει τυχει???:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως ήταν από σπίτι;:lol::lol:και ξεπόρτισε..γιατί και την δικιά μου αν την δείς στο δρόμο σε όλους τούμπες κάνει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμ δεν ξρω...δεν νομιζω...παντος μου εκανε εντυπωση...ηταν τοσο μα τοσο πολυ χαδιαρης που του ανοιγα τα χερια μου και εκεινος τριβοταν πανω χωρις να τα κουναω ή να τον χαιδευω και εγω...;):confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back