Πόσο χρόνο αφιερώνετε καθημερινά στη γάτα σας;

lovekittens

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
Σημερα σιλογιζομουν ποσο χρονο αφιςρωνω συις γατουλες μου κ ειπα να το μοιραστω μαζι σας.Ξεκιναμε απο τα ξημερώματα.οπου μολις ακουσουν ξυπνητβρι ερχονται κ χοροπηδανε στο κεφαλι μου στην καλυτερη στην χειροτερη με δαγκωνουν..μολις καταφερω να ξυπνησω καθως οχι κ πολυ πρωινος τυπος αρχιζψω με το φαγητο αλαζω νερο κ αμμο περιπου κανα 10λεπτο αφου μπλεκονται στα ποδια μετα πλενω τα μπολ διοτι το φαγητο εχει φαγωθεί σε ντε-τε χρονο ντυνομαι κ παιζω λιγο μαζι τους αν προλαβαίνω καθοτι εχω να ετοιμαστω Α ξεχασα τους.βαζω κ φαρμακο στ αυτια κ κρεμα στις πληγες της μικρης αλλο ενα 10λεπτο αν ολα πανε ρολοι..μετα γυρναω το βραδυ επαναλαμβανω την πρωινη διαδικασια κ αρχιζω χαδακια κ παοχνιδι μαζι αυτα συνολο κανα.2ωρο παρατηρω λοιπον πβς αυτο δεν τους φθανει ειδικα ο μεγαλος μεκυνηγαει μενα παιχνιδι του στο στομα παραλληλα κανοντας μαου μαου ααα ουυ καπως ετσι κ νιωθω τυψεις εσεις ποσο αφιερωνετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω προσωπικα τους αφιερωνω ολη μου την ημερα με μικρα διαλειμματα για να συμμαζεψω το σπιτι και να φτιαξω και κανενα φαγητο. Καθε τρεις μερες εχω και το μαγειρεμα των αδεσποτων και περιπου μια ωρα την ημερα να τα ταισω και αυτα και να τα χαιδολογησω λιγο, ειναι και καμποσα, ζωη να εχουνε.:)
Παντως το πρωινο μας ξυπνημα ειναι πολυ παρομοιο, οπως και ολων των υπολοιπων πιστευω!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ο χρονοσ ποτε δεν ειναι αρκετος..

Έχω την τύχη να βρίσκομαι όλη μέρα σπίτι, οπότε όλη μέρα!
Α ναι, σε διαλείμματα κάνω και καμιά δουλειά στο σπίτι:P
Όμως, όπως πολύ σωστά είπε η Ειρήνη (lovekittens) ο χρόνος που τους αφιερώνουμε ποτέ δεν είναι αρκετός (κυρίως κατά την
άποψη των γατουλιών μας:))

Έχω την τύχη να βρίσκομαι όλη μέρα σπίτι, οπότε όλη μέρα!
Α ναι, σε διαλείμματα κάνω και καμιά δουλειά στο σπίτι:P
Όμως, όπως πολύ σωστά είπε η Ειρήνη (lovekittens) ο χρόνος που τους αφιερώνουμε ποτέ δεν είναι αρκετός (κυρίως κατά την
άποψη των γατουλιών μας:))

Και κατά τη δική μας, και κατά τη δική μας! Χορταίνονται μωρέ τα σκατολοΐδια μας;;;

Αχ βρε Μπριάμ, αμελημένη σ'έχω... Εγώ φεύγω πρωί, και την έχω να κάνει ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα στα πόδια μου, να μου γουργουρίζει σαν περιστέρι, και γενικά να διεκδικεί την προσοχή μου. Εννοείται την παίρνω αγκαλιά, αλλά πόσο να προλάβω...
Το βράδυ που γυρνάω παίζουμε λίγο, κανα εικοσάλεπτο αν προλάβω, και μετά καθόμαστε αγκαλιά στον καναπέ. Εγώ δουλεύω/πλέκω/βλέπουμε ταινία, ή στην καλύτερη περίπτωση τη χαϊδεύω και της γλυκομιλάω, κι αυτή στα πόδια μου πάνω να με κοιτάει ξελιγωμένη.
Μακάρι να μπορούσα να παίζω πιο πολύ μαζί της. Τουλάχιστον κάποιες μέρες μπορώ και δουλεύω σπίτι (αν και αυτή κοιμάται προκλητικά μες στη μέρα :hehe: )

Και εγώ όταν γυρνάω από την δουλειά το μεσημέρι δεν έχω πολύ κουράγιο και η Ραλλού θέλει να παίξει, αλλά εγώ κάθομαι dead στον καναπέ. Και πολλές τύψεις νιώθω.Ευτυχώς την παίζει πολύ ο Κωνσταντίνος, εγώ περισσότερο την χαιδεύω!:)

Βρε παιδια μην εχετε τυψεις, νομιζετε εμεις που ειμαστε σπιτι μας δινουν καμμια σημασια; Απλα στεκομαι απο πανω τους σαν μανα κλωσσα και αυτα στην καρακοσμαρα τους, πουλια και μαμουνια, εχουν βλεπετε γεματο πρωινο!:/:

Παρήγορο το ποστ σου Βάσω μου. Μ' αρέσει το θέμα που άνοιξες Ειρήνη μου...καιρό τώρα το σκέφτομαι αυτό. Ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετος :/:
Εμένα με ξυπνάει γύρω στις 5 το πρωί ερχόμενος από την αυλή του, γιατί θέλει αγκαλίτσα. Ανοίγω λοιπόν την αγκαλιά μου, κουρνιάζει μέσα και ξανακοιμάμαι, το ίδιο κι αυτός. Στις 6 και μισή κτυπάει το ξυπνητήρι. Ο μικρός συνεχίζει να χαλαρώνει ενώ εγώ ετοιμάζομαι. Κάποια στιγμή όμως, όταν ανοίγω το παράθυρο του υπνοδωματίου, τον καλεί η φύση και τρέχει στην αυλή μας πίσω. Φεύγω για δουλειά.
Επιστρέφω στις 3, ορμάει μές το σπίτι και τον γραπώνω. Τον φιλάω, μου γουργουρίζει, του ανοίγω κονσέρβα. (αν έχω περισσότερες τύψεις του δίνω σολωμό ή τόνο/για γάτες βέβαια :redface: ) Ετοιμάζομαι και φεύγω για γυμναστήριο. Τύψεις..
Μπαίνω σπίτι γύρω στις 5 και αυτή είναι η πιο γλυκιά ώρα της ημέρας. Κάνω ντουζ και την αράζουμε. Ανάβω τον υπολογιστή κι αυτός ξαπλώνει δίπλα μου. Κάποια στιγμή βγάζω ένα παιγνίδι του και τον παρασύρω. Τρελαίνεται. Άμα κουραστεί τον επιβραβεύω με γατολιχουδια/μπουκίτσα. Βάζουμε ταινία. Αποκοιμιόμαστε αγκαλιά

Παρήγορο το ποστ σου Βάσω μου. Μ' αρέσει το θέμα που άνοιξες Ειρήνη μου...καιρό τώρα το σκέφτομαι αυτό. Ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετος :/:
Εμένα με ξυπνάει γύρω στις 5 το πρωί ερχόμενος από την αυλή του, γιατί θέλει αγκαλίτσα. Ανοίγω λοιπόν την αγκαλιά μου, κουρνιάζει μέσα και ξανακοιμάμαι, το ίδιο κι αυτός. Στις 6 και μισή κτυπάει το ξυπνητήρι. Ο μικρός συνεχίζει να χαλαρώνει ενώ εγώ ετοιμάζομαι. Κάποια στιγμή όμως, όταν ανοίγω το παράθυρο του υπνοδωματίου, τον καλεί η φύση και τρέχει στην αυλή μας πίσω. Φεύγω για δουλειά.
Επιστρέφω στις 3, ορμάει μές το σπίτι και τον γραπώνω. Τον φιλάω, μου γουργουρίζει, του ανοίγω κονσέρβα. (αν έχω περισσότερες τύψεις του δίνω σολωμό ή τόνο/για γάτες βέβαια :redface: ) Ετοιμάζομαι και φεύγω για γυμναστήριο. Τύψεις..
Μπαίνω σπίτι γύρω στις 5 και αυτή είναι η πιο γλυκιά ώρα της ημέρας. Κάνω ντουζ και την αράζουμε. Ανάβω τον υπολογιστή κι αυτός ξαπλώνει δίπλα μου. Κάποια στιγμή βγάζω ένα παιγνίδι του και τον παρασύρω. Τρελαίνεται. Άμα κουραστεί τον επιβραβεύω με γατολιχουδια/μπουκίτσα. Βάζουμε ταινία. Αποκοιμιόμαστε αγκαλιά

Διαβάζω την τυπική σας μέρα και ένα πράγμα σκέφτομαι... Δεν περνά πολύ γρήγορα ο χρόνος; Ποτέ δε φτάνει... Γιατί;; :(

πρωί : καθαρίζω μπολάκια, αμμολεκάνες, βάζω φρέσκο νεράκι, ζουλάω το "γατί¨" το Σιλβέστρο δηλαδή, φιλάω στη μυτούλα τα κορίτσια...
βουρ για δουλειά !
Μετά έχω απροσδιόριστο πρόγραμμα.
Αν καταφέρω απογεματάκι να ξεκλέψω μισή ώρα ύπνο, με τη Σταχτοπούτα αγκαλιά και τη Μουντζουρίτσα χωμένη στα γόνατα μου, αυτή είναι η πιο γλυκιά ώρα της μέρας (
Κοιμάμαι πάντα στο πλάι. Η Σταχτοπουτού κουλουριάζεται πάνω στο χέρι μου με το κεφάλι της στον αγκώνα, Η άλλη κουλουριάζεται στα γόνατα, χρησιμοποιεί το γόνατό μου ως μαξιλάρι !
Ο γκόμενος πάει πιο κει δε βολεύεται είναι και μεγαλόσωμος ....8 κιλά θρεφτάρι !!!
Απόγεμα δουλεύω, γυρίζω βράδυ.....Τάισμα, ζούληγμα, και νανάκια......

αχ ειμαστε ολοι ενοχικοι γονεις..εκτοσ απο σας τις τυχερες καλα εσενα βασω μου σε αγνοουν?τα χεις ολη μερα κ τα ζουλας γι αυτο..ασε που ναι ενηλικα τα παιδια ενω εμενα ειναι μπεμπε ακομα κ δεν χορταινουν κ εχουν κ την μητερα φυση να τα απασχολει τα δικα σ.. ασ δουν κ εμενα κανα περιστερι η εντομο κ απλα δεν υπαρχω..

Βάζουμε ταινία. Αποκοιμιόμαστε αγκαλιά[/QUOTE]
τι γλυκο..εμενα ερχονται κ φευγουν δεν καθονται ολη την νυχτα ειμαι κ αγαρμπη ισως γι αυτο:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back