Πότε αρχίζουν τα γατάκια να τρώνε ;;;;

Αθανασἰα1

Νεοφερμένο μέλος

Η Αθανασἰα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
:up:Τα γατάκια μου ειναι ενος μηνα περίπου.Ακόμα θηλάζουν.Πότε θ' αρχίσουν να τρωνε μόνα τους;;;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο ειναι να τα αφησεις ακομα κανα μηνα εγω τα αφηνω και παραπανω, μεχρι να τα διωξει η μανα για να πιουν οσο περισσοτερο μητρικο γαλα γινεται. Αλλα σε λιγο θα δεις που θα πηγαινουν μονα τους στην τροφη που εχεις για τη μαμα και θα ψευτομασουλανε.
Και καμια φορα θα τα παιρνει και ο υπνος μεσα στο πιατακι με τις κροκετες. :lol::lol::lol:
Να υπολογιζεις ομως σε απογαλακτισμο μετα τους 2,5 - 3 μηνες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eυχαριστώ για την απάντηση,νόμιζα οτι απογαλακτίζονται νωρίτερα.:)

Σωστα σου ειπαν παραπανω 2,5-3 μηνων αρχιζουν να τρωνε μονα τους:)Καποιος που ξερω,που γνωριζει αρκετα πραγματα για τα ζωα μου ειχε πει οτι μεσα στους 2,5-3 μηνες αρχιζουν να τρωνε μονα τους επειδη τοτε ειναι ετοιμα τα δοντακια τους.

Απογαλακτίζονται στους 2 μήνες, αλλα μπορούν να φάνε και νωρίτερα νερωμένη κονσέρβα.. εμένα τα τελευταία άρχισαν να τρώνε απο 18 ημερών.:)

Εννοω να φανε κανονικα μονα τους τροφη ,οχι νερωμενη.:):happy::)

Εχω δει τα γατακια μου να τρωνε ξηρη τροφη απο τωρα που ειναι ενος μηνα περιπου και μαλιστα δυσκολευτηκε να την καταπιει και πινουν και λιγο νερακι. Νομιζω οτι η μαμα τους δεν εχει αρκετο γαλα γιατι οταν της πιεζω τις θηλες της δεν βγαζουν αρκετο γαλα.Εσεις τι λετε γι'αυτο;;;;;;:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Δε νομιζω οτι μπορεις να δεις ακριβως ποσο γαλα εχει πιεζοντας τις θηλες...
Παντως αν δεν εχει γαλα, θα ποναει οταν τη βυζαινουν και θα τα διωχνει. Δε συμβαινει αυτο ομως?
Φροντισε να εχεις τροφη για μικρα γατακια που ειναι πιο θρεπτικη και ειναι πιο μικρες οι κροκετουλες... Και στη μανα να της βαζεις kitten;)

Τα γατάκια σταματάν να θηλάζουν στις 8 εβδομάδες περίπου,όταν είναι πλήρως ανεπτυγμένα.Η διατροφή τους θα πρέπει να περιέχει 2 ή 3 στερεά γεύματα(τροφή για γατάκια που είναι πιο θρεπτική) την ημέρα και ένα πιατάκι με αγελαδινό γάλα που θα σταματήσετε να τους το δίνετε στους 6 μήνες.

Όλα αυτά σας τα λέω επειδή διάβασα το βιβλίο <<το τέλειο βιβλίο της γάτας>> του DAVID TAYLOR.

Το αγελαδινο γαλα προκαλει διαρροιες στις γατες,καθως δε μεταβολιζουν τη λακτοζη.

Το αγελαδινο γαλα προκαλει διαρροιες στις γατες,καθως δε μεταβολιζουν τη λακτοζη.

Συγνώμη για το λάθος.Δεν έλεγε αγελαδινό γάλα,έλεγε λίγο γάλα!

Δεν πειραζει,απλα αν καποιο γατακι ειναι πολυ ευαισθητο υπαρχει περιπτωση να του δημιουργηθει μεγαλο προβλημα απο αγελαδινο γαλα.Μια πληρης τροφη καλης ποιοτητας για γατακια το καλυπτει και ειναι υπεραρκετη,δε χρειαζεται γαλα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Οντως η μητέρα τους δεν τα διωχνει όταν θηλάζουν αντίθετα τα φροντίζει.:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back