Πότε θα έχει οίστρο;

• Thread starter Thread starter joanna20
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

joanna20

Νεοφερμένο μέλος

Ο joanna20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
καλησπερα!!!επειδη οπως θα εχετε καταλαβει ειμαι λιγο ασχετη (πρωτη φορα εχω γατα...) τα ασρενικα ποτε αρχιζουν περιπου να θελουν να ζευγαρωσουν????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο 7 μηνών και μετά, ανάλογα και την ράτσα, την ανάπτυξη κλπ... περίπου θα έχουν ορμές... δηλ, θα αρχίζουν να νιαουρίζουν έντονα, σε άσχετη φάση, και χωρίς λόγο, θα ψάχνουν για θηλυκή.. θα αρχίσουν να ψεκάζουν/ουρούν σε γωνίες, καναπέδες κλπ κλπ...

Είναι γενικότερα επικίνδυνο, όχι μόνο για τα έπιπλά σου και τα ρούχα σου, αλλά γιατί θα κάνουν το πάν να την κοπανήσουν. Απο παράθυρο ή και να πηδήξουν απο μπαλκόνι.:hmm:

Δεν το λένε "οίστρο" στα αρσενικά, και δεν είναι περιοδικό όπως στα θηλυκά. Αν φτάσουν στην ενηλικίωση θα μπορούν να ζευγαρώσουν όλο τον χρόνο, φτάνει να μυρίσουν θηλυκή σε οίστρο και θα τρελαίνονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχει και χαπι που μπορεισ να τα δινεις αν δεν κανω λαθος...εχει αποτελεσμα???ή αν τα στειρωσεις ολα αυτα εξαφανιζονται(ψεκασμα κλπ)???

Για τα θυληκά υπάρχει μια τέτοια ένεση, αλλά κάνει πιθανότατα καρκίνο.

Για τα αρσενικά δεν έχω ακούσει να υπάρχει κάτι, γιατί είναι μόνιμο, όχι περιοδικό. Η μόνη λύση είναι η στείρωση, και καλύτερα, ΠΡΙΝ αρχίσει το ψέκασμα, γιατί αν αρχίσει, μετά θέλει καιρό για να του φύγει.
Για στείρωση δες ΕΔΩ

και εγω θα σου προτείνω τη λύση της στείρωσης. Τα υπολοιπα που λες ειναι υπο αμφισβήτηση για το τι προκαλούν στο ζωάκι μας.
Ενα γατιδάκι μπορεί να στειρωθεί από τον 6-7ο μήνα και ύστερα. Και το άγχος του ζευγαρώματος θα ξεπεράσει και δεν θα ψεκαζει και το κυριότερο δεν θα σου φύγει για να ζευγαρωσει, δεν θα κολλησεις ασθενειες απο καβγαδες κλπ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back