Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #4.481 19-05-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι κυριακη πολυ καλυτερα Click για ανάπτυξη... Πες ενα ωραίο καφέ.Πρότεινε κάποιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:04 Η Felice έγραψε: #4.482 01-06-10 16:04 Γεια σας κορίτσια, την Πέμπτη που μας έρχεται ξεκινάει στις αίθουσες το "Kings of Mykonos" με τον ελληνοαυστραλο ηθοποιο που μαζί του πρωταγωνιστή και η Ζέτα Μακρυπουλια. Ποια ενδιαφέρεται να παμε παρέα για να το δουμε σε κανέναν ωραίο θερινό σινεμαδάκι? Και μετα εάν ειναι ρίχνουμε και κανένα σουβλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:34 Η natalouko: #4.483 01-06-10 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, την Πέμπτη που μας έρχεται ξεκινάει στις αίθουσες το "Kings of Mykonos" με τον ελληνοαυστραλο ηθοποιο που μαζί του πρωταγωνιστή και η Ζέτα Μακρυπουλια. Ποια ενδιαφέρεται να παμε παρέα για να το δουμε σε κανέναν ωραίο θερινό σινεμαδάκι? Και μετα εάν ειναι ρίχνουμε και κανένα σουβλάκι. Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα Λεττάκι μου αλλά αυτή την εποχή δεν προλαβαίνω ούτε πιπί να κάνω!!!Και μου αρέσουν πολύ τα θερινά σινεμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η Felice έγραψε: #4.484 01-06-10 22:59 Καλά μην νομίζεις ολες τα ίδια περνάμε? Ασε που σε λίγο τώρα σκ ανά σκ θα έχουμε μία γάμους μία βαφτήσεις!! Να δω πως θα τα προλάβουμε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:40 Η Felice έγραψε: #4.485 03-06-10 12:40 Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:43 Η aporw έγραψε: #4.486 03-06-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:41 Η konstans έγραψε: #4.487 03-06-10 15:41 Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:42 Η aporw έγραψε: #4.488 03-06-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι κυριακη πολυ καλυτερα Click για ανάπτυξη... Πες ενα ωραίο καφέ.Πρότεινε κάποιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:04 Η Felice έγραψε: #4.482 01-06-10 16:04 Γεια σας κορίτσια, την Πέμπτη που μας έρχεται ξεκινάει στις αίθουσες το "Kings of Mykonos" με τον ελληνοαυστραλο ηθοποιο που μαζί του πρωταγωνιστή και η Ζέτα Μακρυπουλια. Ποια ενδιαφέρεται να παμε παρέα για να το δουμε σε κανέναν ωραίο θερινό σινεμαδάκι? Και μετα εάν ειναι ρίχνουμε και κανένα σουβλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:34 Η natalouko: #4.483 01-06-10 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, την Πέμπτη που μας έρχεται ξεκινάει στις αίθουσες το "Kings of Mykonos" με τον ελληνοαυστραλο ηθοποιο που μαζί του πρωταγωνιστή και η Ζέτα Μακρυπουλια. Ποια ενδιαφέρεται να παμε παρέα για να το δουμε σε κανέναν ωραίο θερινό σινεμαδάκι? Και μετα εάν ειναι ρίχνουμε και κανένα σουβλάκι. Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα Λεττάκι μου αλλά αυτή την εποχή δεν προλαβαίνω ούτε πιπί να κάνω!!!Και μου αρέσουν πολύ τα θερινά σινεμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η Felice έγραψε: #4.484 01-06-10 22:59 Καλά μην νομίζεις ολες τα ίδια περνάμε? Ασε που σε λίγο τώρα σκ ανά σκ θα έχουμε μία γάμους μία βαφτήσεις!! Να δω πως θα τα προλάβουμε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:40 Η Felice έγραψε: #4.485 03-06-10 12:40 Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:43 Η aporw έγραψε: #4.486 03-06-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:41 Η konstans έγραψε: #4.487 03-06-10 15:41 Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:42 Η aporw έγραψε: #4.488 03-06-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κορίτσια, την Πέμπτη που μας έρχεται ξεκινάει στις αίθουσες το "Kings of Mykonos" με τον ελληνοαυστραλο ηθοποιο που μαζί του πρωταγωνιστή και η Ζέτα Μακρυπουλια. Ποια ενδιαφέρεται να παμε παρέα για να το δουμε σε κανέναν ωραίο θερινό σινεμαδάκι? Και μετα εάν ειναι ρίχνουμε και κανένα σουβλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:34 Η natalouko: #4.483 01-06-10 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, την Πέμπτη που μας έρχεται ξεκινάει στις αίθουσες το "Kings of Mykonos" με τον ελληνοαυστραλο ηθοποιο που μαζί του πρωταγωνιστή και η Ζέτα Μακρυπουλια. Ποια ενδιαφέρεται να παμε παρέα για να το δουμε σε κανέναν ωραίο θερινό σινεμαδάκι? Και μετα εάν ειναι ρίχνουμε και κανένα σουβλάκι. Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα Λεττάκι μου αλλά αυτή την εποχή δεν προλαβαίνω ούτε πιπί να κάνω!!!Και μου αρέσουν πολύ τα θερινά σινεμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η Felice έγραψε: #4.484 01-06-10 22:59 Καλά μην νομίζεις ολες τα ίδια περνάμε? Ασε που σε λίγο τώρα σκ ανά σκ θα έχουμε μία γάμους μία βαφτήσεις!! Να δω πως θα τα προλάβουμε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:40 Η Felice έγραψε: #4.485 03-06-10 12:40 Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:43 Η aporw έγραψε: #4.486 03-06-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:41 Η konstans έγραψε: #4.487 03-06-10 15:41 Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:42 Η aporw έγραψε: #4.488 03-06-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, την Πέμπτη που μας έρχεται ξεκινάει στις αίθουσες το "Kings of Mykonos" με τον ελληνοαυστραλο ηθοποιο που μαζί του πρωταγωνιστή και η Ζέτα Μακρυπουλια. Ποια ενδιαφέρεται να παμε παρέα για να το δουμε σε κανέναν ωραίο θερινό σινεμαδάκι? Και μετα εάν ειναι ρίχνουμε και κανένα σουβλάκι. Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα Λεττάκι μου αλλά αυτή την εποχή δεν προλαβαίνω ούτε πιπί να κάνω!!!Και μου αρέσουν πολύ τα θερινά σινεμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η Felice έγραψε: #4.484 01-06-10 22:59 Καλά μην νομίζεις ολες τα ίδια περνάμε? Ασε που σε λίγο τώρα σκ ανά σκ θα έχουμε μία γάμους μία βαφτήσεις!! Να δω πως θα τα προλάβουμε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:40 Η Felice έγραψε: #4.485 03-06-10 12:40 Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:43 Η aporw έγραψε: #4.486 03-06-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:41 Η konstans έγραψε: #4.487 03-06-10 15:41 Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:42 Η aporw έγραψε: #4.488 03-06-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μην νομίζεις ολες τα ίδια περνάμε? Ασε που σε λίγο τώρα σκ ανά σκ θα έχουμε μία γάμους μία βαφτήσεις!! Να δω πως θα τα προλάβουμε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:40 Η Felice έγραψε: #4.485 03-06-10 12:40 Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:43 Η aporw έγραψε: #4.486 03-06-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:41 Η konstans έγραψε: #4.487 03-06-10 15:41 Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:42 Η aporw έγραψε: #4.488 03-06-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 12:43 Η aporw έγραψε: #4.486 03-06-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:41 Η konstans έγραψε: #4.487 03-06-10 15:41 Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:42 Η aporw έγραψε: #4.488 03-06-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, μαζί με την Σιμώνη λέμε μηπως χτυπήσουμε κανένα ΙΚΕΑ το Σάββατο το πρωί . Ενδιαφέρετε καμια άλλη κοπελουδα? Θα κάτσουμε και για καφέ στο ρεστοραν να τα πουμε Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:41 Η konstans έγραψε: #4.487 03-06-10 15:41 Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:42 Η aporw έγραψε: #4.488 03-06-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:42 Η aporw έγραψε: #4.488 03-06-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ικέα Σάββατο πρωί; Είστε τρελές Click για ανάπτυξη... , Γιατι περικαλω?? Ποτε θες να παμε?? αφου απογευματα εργαζομεθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:51 Η Raktia έγραψε: #4.489 03-06-10 15:51 Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω για Σάββατο πρωί αλλα η αλήθεια ειναι ότι τελευταια όποτε πηγαινω, ειμαστε τρεις κι ο κούκος εκει μεσα. Εγω πηγαινω Σαββατο μετα το μεσημέρι συνηθως. Και δεν ειναι μόνο στο ικεα. Ακόμα και στο σουπερ μαρκετ που πηγαινω παρασκευη απόγευμα ή σαββατο πρωι, μεσα σε 15 λεπτα εχω τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος εχει περιορίσει πολυ τα ψώνια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 15:56 Η konstans έγραψε: #4.490 03-06-10 15:56 Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 16:39 Η Felice έγραψε: #4.491 03-06-10 16:39 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και αυτό αλλά και τώρα που πιάσανε οι ζέστες την κάνουν για μπανάκι. Click για ανάπτυξη... ναι! μάλλον δίκιο έχεις, εκει θα λείπουν . Και εγω το παρατήρησα οτι τα δυο τελευτάια ΣΚ τα σουπερ μαρκετ ειναι καπως άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #4.492 31-08-10 14:06 Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γυρίσατεεεεεεεεεεε????(οπως ελεγε και η Καρέζη στον Αλεξανδράκη) Για κανονίστε κανα καφεδάκι στον Φλοίσβο γιατι εχουμε εναν αιώνα. Μου φαίνεται οτι έβρεχε την τελευταία φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:13 Η din@ έγραψε: #4.493 31-08-10 15:13 αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν κανονισετε ερχομαι και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #4.494 31-08-10 15:18 Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι ειναι ευκαιρια τωρα..με τοσο ωραιο κλιμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:21 Η konstans έγραψε: #4.495 31-08-10 15:21 Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #4.496 31-08-10 15:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 First Προηγούμενη 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 225 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 15:26 Η avtwvia έγραψε: #4.497 31-08-10 15:26 Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σιμωνη θες να σε μπαναρω παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.