elvenstar
Επιφανές μέλος

τέλος πάντων για το μπάνιο τώρα που ρωτάς θα πρέπει να κάνεις απαραίτητα μπανιο στο γατάκι σου κάθε μήνα (μπορείς να βρεις ειδικά σαμπουαν για περσικά που θα είναι ακόμα καλύτερο κ για τη γούνα του) κ θα πρέπει επίσης να εφοδιαστής κ με της κατάλληλες βούρτσες χτένες κ μία πουδρα για γρήγορο μπάνιο. Και επίσης θα πρέπει να προσέχεις κάθε φορά που του κάνεις μπάνιο να στεγνώνεις πολύ καλά τη γούνα του με σεσουάρ όχι μόνο γιατι αν ειναι υγρή θα κάνει κόμπους αλλά κ γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να πάθουν πνευμονία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elissavetstar
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
και να ξέρει από που έρχεται Εβελυν δε θα ξέρει αν οι γονείς ή οι παππούδες παρουσιασαν PKD ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια το γατάκι πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μηνων όχι μικρότεροεπισης καλο ειναι να ρωτησεις και την ηλικια του..αν εχεις επιλογη παρε ενα γατακι 2,5 μηνων και ανω..ρωτησε τους και ποιος ειναι ο εκτροφεας, και αν μπορεις να εχεις επικοινωνια μαζι του, ετσι θα ξερεις απο ερχεται αυτο το γατακι..
elissavetstar
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
καλά δεν είναι κ τόσο εύκολο για να το κάνεις αυτό αλλά τεσπα ελπίζω να πανε όλα καλά με το γατάκι σουναι αυτο θα κανω![]()
elissavetstar
Νεοφερμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το ξερω ελενα μου οτι 3 μηνων πρεπει να δινονται, αλλα στα πετ σοπ αρχιζουν και τα δινουν απο ενος!! γιαυτο ειπα τουλαχιστο 2,5να σαι καλά
και να ξέρει από που έρχεται Εβελυν δε θα ξέρει αν οι γονείς ή οι παππούδες παρουσιασαν PKD ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια το γατάκι πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μηνων όχι μικρότερο

οσο για τις ασθενειες, κι εγω πιστευω οτι οι γονεις και προγονοι δεν θα ειναι ελεγμενοι..
ευχομαι να ειναι υγιεστατο το μωρακι , και να μην την πληρωσει αυτο για τα λαθη καποιων ηλιθιων..
Hlianna
Διάσημο μέλος
elissavetstar
Νεοφερμένο μέλος
ρε παιδια ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..σιγα μην της πει αληθεια..το μονο πραγμα που θα σε κανει να βεβαιωθεις οτι το γατακι ειναι απο εκτροφειο και οχι απο puppy mills ειναι να τον πιεσεις να σου δωσει το τηλ του εκτροφεα..αν δεν το κανει τοτε πιστεψε με δεν ειναι απο εκτροφεα το γατι σου
αυτο θα κανω!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πετ σοπ με όλο το σκιώδες παρασκήνιο.
Άγνοια για βασικά θέματα.
Μια ψυχούλα που χαρίζεται ως δώρο σαν να ήταν ένα κουτί γλυκά.
Εύχομαι τουλάχιστον να μην την πληρώσει το γατάκι...

ΥΓ Όταν έλεγα ότι δεν κάνουμε μπάνιο στα γατάκια, το εννοούσα γενικά, όχι για τα περσικά. Για τα περσικά, έγραψα μόνο ότι χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, χωρίς λεπτομέρειες, διότι δεν τις ξέρω, δεν είχα ποτέ περσικά. Ευτυχώς που μπήκατε μετά, οι περσικομάνες, και δώσατε τις απαραίτητες διευκρινίσεις!

Hlianna
Διάσημο μέλος
elissavetstar
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...ο καθενας βεβαια ειναι ελευθερος να κανει τις επιλογες του...
ruko
Διάσημο μέλος
ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου sakura-chan αυτο θα κανω αυριο!το πετ σοπ μπορει να επικοινωνησει με τον αρμοδιο για να με ενημερωσει!ετσι?
Ποιον αρμόδιο, βρε καλή μου;
Το γατάκι το πιθανότερο να προήλθε από ανατολική Ευρώπη από κανένα ονειρικό "εκτροφείο" σαν κι αυτό εδώ και να μπήκε στη χώρα μας με τη βοήθεια κάποιου μεσίτη έχοντας μείνει ποιος ξέρει σε ποια αποθήκη. Στην "καλύτερη" περίπτωση προήλθε από κάποιον εγχώριο back yard breeder που ζευγαρώνει τα ζώα του χωρίς γνώσεις, χωρίς έλεγχο και μέχρις εξαντλήσεως.
Υπάρχει τόση βρωμιά σ' αυτό το κύκλωμα που είναι ουτοπικό να περιμένεις να σου απαντήσουν με ειλικρίνεια σε οτιδήποτε. Απλώς θα σου πουν αυτό που θέλεις να ακούσεις και τελείωσε.
Στη θέση σου πάντως θα ακύρωνα την παραγγελία.
Καλώς ήρθες.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
από κει και πέρα είναι δική σου η επιλογή...αλλά το μόνο σύγουρο είναι πως όταν αγοράζει κανείς ζώα από πετ σοπ συμετέχει στην διαιώνιση της κακοποίησής τους στα χιλιάδες εκτροφεία του κόσμου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ποιον αρμόδιο, βρε καλή μου;Το γατάκι το πιθανότερο να προήλθε από ανατολική Ευρώπη από κανένα ονειρικό "εκτροφείο" σαν κι αυτό εδώ και να μπήκε στη χώρα μας με τη βοήθεια κάποιου μεσίτη έχοντας μείνει ποιος ξέρει σε ποια αποθήκη.
Στην "καλύτερη" περίπτωση προήλθε από κάποιον εγχώριο back yard breeder που ζευγαρώνει τα ζώα του χωρίς γνώσεις, χωρίς έλεγχο και μέχρις εξαντλήσεως.
Υπάρχει τόση βρωμιά σ' αυτό το κύκλωμα που είναι ουτοπικό να περιμένεις να σου απαντήσουν με ειλικρίνεια σε οτιδήποτε. Απλώς θα σου πουν αυτό που θέλεις να ακούσεις και τελείωσε.
Καλώς ήρθες.
ναι....νομιζω οτι η απαντηση σου...τα λεει ολα...
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ποιον αρμόδιο, βρε καλή μου;Το γατάκι το πιθανότερο να προήλθε από ανατολική Ευρώπη από κανένα ονειρικό "εκτροφείο" σαν κι αυτό εδώ και να μπήκε στη χώρα μας με τη βοήθεια κάποιου μεσίτη έχοντας μείνει ποιος ξέρει σε ποια αποθήκη.
Στην "καλύτερη" περίπτωση προήλθε από κάποιον εγχώριο back yard breeder που ζευγαρώνει τα ζώα του χωρίς γνώσεις, χωρίς έλεγχο και μέχρις εξαντλήσεως.
Καλώς ήρθες.
πιστευω ruko ησουν σαφεστατη..αυτα προσπαθω να πω και εγω εδω και πολλη ωρα..και εγω θα την ακυρωνα την παραγγελια..
skai-animals
Δραστήριο μέλος
δεν εχει καμια σχεση με γατια που χαριζονται σαν κουτι με γλυκα.ολη μου τη ζωη ειχα και εχω γατια και τα λατρευω!για αυτο ακριβως το λογο εννοειται πως χαρηκα με την πρωτοβουλια να μου παρουν ενα!τωρα οσον αφορα τα πετ σοπ τα γνωριζω ολα αυτα,και ο κυριος λογος που δεν διστασα τοσο να το παρω απο εκει ειναι γιατι ο ιδιοκτητης του ειναι γνωστος και λογικα αν ειναι απο εκτροφεα που το ευχομαι!σιγουρα θα μου δωσει το τηλεφωνο να επικοινωνησω μαζι του σε περιπτωση που το γατακι παρουσιασει καποια ασθενεια
αφού θες τόσο πολύ ένα γατάκι γιατί δεν υιοετείς ένα αδέσποτο??? εγώ ξέρω πολύ καλά τον πετσοπά της γειτονιάς μου που έχει μια αποθήκη γεμάτη ποντίκια, και πουλά άρρωστα ζώα. και στους πελάτες του λέει ό,τι λέει και σε εσέα ο δικός σου! και ρωτω κάτι τώρα, αν το γατάκι αρρωστήσει και τον πάρεις τηλέφωνο τι θα κάνει??? θα σε στήλει σε δικό του κτηνίατρο να σε χρεώσει πολύ περισσότερο, ή θα σου το αντικαταστήσει σαν να ήταν τσαντάκι???
ruko
Διάσημο μέλος
δεν εχει καμια σχεση με γατια που χαριζονται σαν κουτι με γλυκα.ολη μου τη ζωη ειχα και εχω γατια και τα λατρευω!για αυτο ακριβως το λογο εννοειται πως χαρηκα με την πρωτοβουλια να μου παρουν ενα!τωρα οσον αφορα τα πετ σοπ τα γνωριζω ολα αυτα,και ο κυριος λογος που δεν διστασα τοσο να το παρω απο εκει ειναι γιατι ο ιδιοκτητης του ειναι γνωστος και λογικα αν ειναι απο εκτροφεα που το ευχομαι!σιγουρα θα μου δωσει το τηλεφωνο να επικοινωνησω μαζι του σε περιπτωση που το γατακι παρουσιασει καποια ασθενεια
Το ότι είναι γνωστός σου ή γνωστός της φίλης σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι λαμόγιο ή απλά άσχετος. Λες ότι τα γνωρίζεις "όλα αυτά" (ποια ακριβώς; ), τότε με ποια λογική το δέχτηκες; Πραγματικά, αν κάποιος φίλος μού είχε παραγγείλει ζωάκι από πετ σοπ, πρώτα θα έτρωγε χ*σιμο, μετά σεμινάριο και μετά θα του ζητούσα να την ακυρώσει.
Ελπίζω να μην τα πάρεις σαν προσωπική επίθεση τα παραπάνω, τα λέω με όλη την καλή διάθεση, απλώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool