moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
04-05-08
09:01
Έχουμε και Thread για τους λάτρεις των κεραμιδόγατων,πέρνα κι από εκεί να μας δείξεις την Τσίλα σου!
Δε ματιάζουμε καλέ,θέλουμε φωτό για να κάνω πλύση εγκεφάλου στον Σείριο,τον βάζω μπροστά στην οθόνη και του υπενθυμίζω πως πρέπει να βάλει τα δυνατά του να γίνει!
Δε ματιάζουμε καλέ,θέλουμε φωτό για να κάνω πλύση εγκεφάλου στον Σείριο,τον βάζω μπροστά στην οθόνη και του υπενθυμίζω πως πρέπει να βάλει τα δυνατά του να γίνει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christiana31
Νεοφερμένο μέλος
Η christiana31 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
04-05-08
09:20
Έχουμε και Thread για τους λάτρεις των κεραμιδόγατων,πέρνα κι από εκεί να μας δείξεις την Τσίλα σου!Δε ματιάζουμε καλέ,θέλουμε φωτό για να κάνω πλύση εγκεφάλου στον Σείριο,τον βάζω μπροστά στην οθόνη και του υπενθυμίσζω πως πρέπει να βάλει τα δυνατά του να γίνει!
![]()
με εκανες και γελασα!! η τσιλα μου ειναι κουκλα ! παω να ανεβασω φωτογραφια τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
04-05-08
09:23
Δε ματιάζουμε καλέ,θέλουμε φωτό για να κάνω πλύση εγκεφάλου στον Σείριο,τον βάζω μπροστά στην οθόνη και του υπενθυμίσζω πως πρέπει να βάλει τα δυνατά του να γίνει!![]()
Αχ βρε μικρέ μου αδελφέ Σείριε....

τι περνάς και συ και δεν το μαρτυράς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
04-05-08
09:52
Δεν κατάλαβα,τι τραβάει;Αχ βρε μικρέ μου αδελφέ Σείριε....
τι περνάς και συ και δεν το μαρτυράς![]()

Ετσι πρεπει,να μαθαινει,να κρατάει το τρίχωμά του γυαλιστερό και να παίρνει ωραίες πόζες.
Που μας έχει ταράξει στις νυχιές ο αλητόγατος...
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
04-05-08
12:30
εισαι πολυ μικρη για να με κρινεις, δεν ξερεις καν αν εχω και αλλες γατες η αλλα κατοικιδια, εχω το δικαιωμα σαν ανθρωπος να επιλεξω ρατσα για τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα που εχει εκεινη,εχω και αλλη γατα..αν και δεν χρειαζεται να σου απολογηθω αδεσποτη....και την λατρευω. οποτε βαλε νερο στο κρασι σου και μαθε να μην βιαζεσε να κρινεις! ακου εκει να την επιδεικνυω !!! τετοια αποψη εχεις εσυ για τα ζωα; καλως η κακως εχω την αποψη οτι οταν αγοραζεις κατι το προσεχεις και περισσοτερο...εχω 2 μικρα παιδακια και ρωτανε που ειναι ο μπλε γατος μας εσυ τι θα εκανες????
Τώρα κατάφερα να δω το post σου και θα ήθελα να σου πω ότι είμαι 100% μαζί σου ..... Εγώ βέβαια δεν έιχα γάτα ράτσας αλλά όταν έχασα την κεραμιδόγατα μου βλέποντας μία αδέσποτη με τα ίδια χρώματα και τύπο ή καρδιά μου πετάριζε σύνέχεια.....
και πάντα πίστευα ότι σαν και εκείνη την γάτα δεν θα υπήρχε άλλη αν κάποιος μου έλεγε ότι θα μπορούσα να βρω μία που θα της έμοιαζε θα την έπαιρνα με την μία....
και έχω και εγώ 2 παιδάκια που όταν μας έφυγε η εκείνη η γάτα από τροχαίο και εκείνα ρώταγαν που είναι η μικρή τρίχρωμή..... ΣΕ καταλαβάινω απολυτα.....
Σου εύχομαι να βρεις μία γατούλα σαν αυτήν που έχασες και σίγουρα αυτή θα σου δείξει τους διαφορετικούς λόγους για τους οποιους θα πρέπει να την αγαπήσεις......
Καλή επιτυχία στην ανέυρεσή της και ελπίζουμε να σας έχουμε στην παρέα μας!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum