zoe92
Νεοφερμένο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
19-03-13
15:10
Καλησπέρα,
Πριν 2 εβδομάδες μάζεψα 3 γατάκια από το δρόμο τριών εβδομάδων και τα μεγαλώνω. Έχουν αρχίσει να τρώνε ξηρά τροφή εδώ και μια βδομάδα (μόνο που πρέπει να τα ταΐζω με το χέρι) και πίνουν κανονικά γάλα, από μπιμπερό ακόμα, μόνο που δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να τους δώσω νερό. Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσουν;
Πριν 2 εβδομάδες μάζεψα 3 γατάκια από το δρόμο τριών εβδομάδων και τα μεγαλώνω. Έχουν αρχίσει να τρώνε ξηρά τροφή εδώ και μια βδομάδα (μόνο που πρέπει να τα ταΐζω με το χέρι) και πίνουν κανονικά γάλα, από μπιμπερό ακόμα, μόνο που δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να τους δώσω νερό. Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
19-03-13
15:26
Απάντηση: Πότε ξεκινάει να πίνει νερό
Αν θυμάμαι καλά από τα δικά μου είναι οριακά....αφού ακόμα πίνουν γάλα δεν έχουν ανάγκη από έξτρα υγρά. Οταν κόψουν το γάλα τότε ναι θα πρέπει να δίνετε συμπλήρωμα σε νερό. Εμένα πάντως πρώτα έφαγαν μους και ξηρά πολύ πιο μετά.
Αν θυμάμαι καλά από τα δικά μου είναι οριακά....αφού ακόμα πίνουν γάλα δεν έχουν ανάγκη από έξτρα υγρά. Οταν κόψουν το γάλα τότε ναι θα πρέπει να δίνετε συμπλήρωμα σε νερό. Εμένα πάντως πρώτα έφαγαν μους και ξηρά πολύ πιο μετά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoe92
Νεοφερμένο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
19-03-13
16:03
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Είναι ειδική τροφή που μας έδωσε ο κτηνίατρος, στην αρχή δεν μπορούσανε να την φάνε και την έλιωνα λίγο στο γάλα. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν μπορούν να πιούνε μόνα τους ακόμα χωρίς μπιμπερό ενώ τρώνε κανονικά την τροφή τους...
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
19-03-13
20:16
Εφόσον τρώνε ξηρά τροφή καλύτερα να πίνουν και νερό, δεν το λέω με σιγουριά, αλλά νομίζω πως ένα πιατάκι με νερό καλύτερα να μη λείπει, και ας μην πάνε ποτέ μέχρι να κόψουν το γάλα. 

zoe92
Νεοφερμένο μέλος
19-03-13
22:32
Βασικά δεν μπορούν να πιούνε ακόμα απο πιάτο, δοκίμασα αλλά βουτάνε όλο το κεφάλι τους μέσα και γίνονται χάλια. Επίσης δοκίμασα να τους δώσω νερό απο το μπιμπερό και το πίνουν αλλά δεν φαίνεται να ξεχωρίζουν το νερό απο το γάλα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum