Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα.
28-05-08
22:35
Γεια σας παιδια τα γατακια μου σημερα κλεινουν 20 μερες.
Βεβαια εχουν ανοιξει τα ματακια τους εδω και 1 εβδομαδα περιπου και μπουσουλανε...Μηπως ξερετε ποτε θα αρχισουν να περπαταν φυσιολογικα

????
Βεβαια εχουν ανοιξει τα ματακια τους εδω και 1 εβδομαδα περιπου και μπουσουλανε...Μηπως ξερετε ποτε θα αρχισουν να περπαταν φυσιολογικα

????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα.
28-05-08
22:40
Γειά σου Νικο, τα δικά μου γατάκια αν θυμάμαι καλά περπατήσανε κανονικά στον 1 μήνα. Όχι όμως όλα μαζί την ίδια μέρα.. Δυο μέρες πάνω δυο μέρες κάτω..Οπότε μην ανησυχείς, σε λίγες μέρες δεν θα τα προλαβαίνεις!Γεια σας παιδια τα γατακια μου σημερα κλεινουν 20 μερες.Βεβαια εχουν ανοιξει τα ματακια τους εδω και 1 εβδομαδα περιπου και μπουσουλανε...Μηπως ξερετε ποτε θα αρχισουν να περπαταν φυσιολογικα
????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
29-05-08
18:00
Πρώτα θα περπατάνε τρεμουλιαστά σαν μικρά ζελεδάκια
και μετά σιγα σιγα το θα αρχίσουν να σκρφαλώνουν κ να τρέχουν κ θα βρίσκεις παντού γατουλο-φατσούλες. Μας χρωστάς κ κάτι φωτογραφίες μη ξεχνιόμαστε. Αλήθεια τι χρώμα έχουν τα μωράκια;
και μετά σιγα σιγα το θα αρχίσουν να σκρφαλώνουν κ να τρέχουν κ θα βρίσκεις παντού γατουλο-φατσούλες. Μας χρωστάς κ κάτι φωτογραφίες μη ξεχνιόμαστε. Αλήθεια τι χρώμα έχουν τα μωράκια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα.
07-06-08
09:55
Σημερα παιδια αρχισαν να περπατανε τα γατακια μου βλεπετε αυριο εχουμε και γεννεθλια.Κλεινουμε 1 μηνα!2 ειναι ασπρομαυρα και τα αλλα 2 ειναι καφε με μαυρο κατι περιεργο οσο για τις φωτογραφιες μην ανυσηχεις δεν το ξεχασα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
07-06-08
11:58
Μπράβο
τώρα έχουν πολύ γέλιο που προσπαθουν να σκαρφαλώσουν παντού. Ούτε κ εμείς τις ξεχναμε τις φωτογραφίες περίμένουμε να δουμε τα μωρά. Ωραίος κ ο μπλοκοτοπος, μία ένσταση μόνο γιατί στις φυλές δεν έβαλες την Περσική

τώρα έχουν πολύ γέλιο που προσπαθουν να σκαρφαλώσουν παντού. Ούτε κ εμείς τις ξεχναμε τις φωτογραφίες περίμένουμε να δουμε τα μωρά. Ωραίος κ ο μπλοκοτοπος, μία ένσταση μόνο γιατί στις φυλές δεν έβαλες την Περσική
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
07-06-08
13:21
Πλακα μου κανεις την περσικη την εχω πρωτη πρωτη αλλα την εχω σαν υπερσυνδεσμο, ψαξε και θα το βρεις!Επισης ειναι στις παλιοτερες αναρτησεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum