vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα.
10-05-10
10:33
Καλημέρα σε όλους .
Ήθελα να σας ρωτήσω από την πείρα σας εάν ξέρετε μετά από πόσο καιρό από την γέννα φαίνεται το πραγματικό χρώμα στα μάτια των γατιών?
Ήθελα να σας ρωτήσω από την πείρα σας εάν ξέρετε μετά από πόσο καιρό από την γέννα φαίνεται το πραγματικό χρώμα στα μάτια των γατιών?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
10-05-10
10:44
Απάντηση: Πότε φαίνεται το χρώμα των ματιών
Καλημερα.
Το χρωμα σταθεροποιειται περιπου στους τρεις μηνες εκτος αν προκειται για καποια συγκεκριμενη φυλη,οπως οι μπλε ρωσικες και οι κόρατ.
Καλημερα.
Το χρωμα σταθεροποιειται περιπου στους τρεις μηνες εκτος αν προκειται για καποια συγκεκριμενη φυλη,οπως οι μπλε ρωσικες και οι κόρατ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα.
10-05-10
12:01
Για Sphynx ρωτάω γιατί δεν θέλω να χαρώ άδικα !!!!
Για Sphynx ρωτάω γιατί δεν θέλω να χαρώ άδικα !!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
10-05-10
12:03
Tι να σου πω,εκτροφεας δεν εισαι;Δε γνωριζεις τα χαρακτηριστικα της φυλης;Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο...
Tι να σου πω,εκτροφεας δεν εισαι;Δε γνωριζεις τα χαρακτηριστικα της φυλης;Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki