kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..ελπιζω ναι....αν και η αληθεια ειναι αγαπημενο μου κουνελακι...οτι δεν μου ηρθαν απο το δρομο ακριβως....αλλα απο χωραφι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το παιχνιδι και αξεσουαρ του Αλεχανδρο , τον μαζεψα μαζι με τον αδερφο του τον Αγκαλιτσα μου, απο τον δρομο του Χαλανδριου που παρολιγο να τα πατησω με το αυτοκινητο.
Ο Αγκαλιτσας μου ομως δυτυχως γλυτωσε απο τις ροδες του αυτοκινητου μου, αλλα μας εφυγε σε ηλικια 11 μηνων απο ενα μαμακισμενο που επαιζε με αεροβολο στο Μ. Πευκο, οπου τον ειχα παει με τον Αλεξ για μια βδομαδα για να παω διακοπες!!!!
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Την Ραισούλα την πήρα από φιλοζωικό σωματείο, την Ηλέκτρα την βρήκαμε στο δρόμο, και τον Λινάκο τον πήραμε από πετ σοπ όπου τον φιλοξενούσανε μέχρι να υιοθετηθεί!!!

Α, και τον τζουτζούκο τον φροντίζαμε έξω από την εταιρία που δουλεύω και τώρα είναι ο άρχοντας του κήπου μας!!!

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή δεν μπορούμε να βάλουμε πάνω από μια επιλογή, αναλύω...Την Λούση (Σιαμ) την βρήκαμε στο δρόμο, ενήλικη. Ενήλικο, στο δρόμο βρήκαμε επίσης τον Φούντο και τον πήραμε γιατί η μαμά είπε ότι είναι κρίμα τόσο όμορφη γάτα να είναι αδέσποτη.
Την Ρέμι την βρήκαμε ένα ετοιμοθάνατο γατάκι στο μπαλκόνι του ακατοίκητου σπιτιού της γιαγιά μου. Το πως βρέθηκε εκεί, άγνωστο...

Το Ζιζί, την Σάζη, τον Μπέμπη και τον Μίσα τους βρήκαμε μωράκια στο δρόμο.
Τέλος, τον Ραντάκο μου τον πήρα μια σταλιά γατάκι από την Κτηνιατρική Κλινική του ΑΠΘ, όταν τον εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες του, επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν για την εγχείρηση του.

Ελπίζω να μην σας κούρασα...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Η γατούλα μου τη Versus κάποτε ήταν άγρια (από αυτή τη συμπεριφορά κληρονόμησε και το όνομά της) ώσπου μια μέρα τη βρήκα στην αυλή να ζητάει βοήθεια καθώς δε μπορούσε να γεννήσει τα γατάκια της. Ήταν ενός έτους περίπου.. Το δεύτερό μου γατάκι που είναι μωρό, ζει ακόμα με τη μαμά του και προέρχεται από εκτροφείο.

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
μουσταρδούλα: μέσω χαρίζεται από την γατοομάδα θεσσαλονίκης
χουιτάκι: μέσω χαρίζεται από αγγελία στο mycat
μιχάλης: από τον δρόμο και η κυρία που τον τάϊζε μας είπε ότι ήταν εξαιρετικά 'μαμακιας' όλο πίσω από τη μαμά του έτρεχε
παλασίτσα: από την γατοομάδα θεσσαλονίκης
περιμένουμε τις περισσότερες επιλογές για να κάνουμε ένα αξιοπιστο δημοψήφισμα! χεχε

Hlianna
Διάσημο μέλος
τον αντρεα μου απο τον δρομο

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα βρει και την αγγελια του καπου εδω γυρω και με τις αλλαγες στο σαητ την εχασα
Εμενα το ιδιο μου κανει παντως, το απο που κραταει η σκουφια του δεν μου λεει πολλα
Τον λατρευω ανεξαρτητως, οπως και ολοι μας τα πλασματακια μας 
brigite
Διάσημο μέλος
Το Ρικυ,τον αλητη,τον μαζεψα απο ενα οικοπεδο οπου τον ειχε παρατησει η μανα του,και τον ζαλωθηκε στο σβερκο της ,κυριολεκτικα ομως,η Μπριζιτ.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εσυ εισαι εξωτερικοεγω τον πηρα απο ιδιωτη(?) που τον πουλουσε (κεραμιδακι)

Δεν πιανεσε! Εκει εχετε κατι που δεν εχει το Ελλαδισταν..πολιτισμο....Τι ειναι αυτο αραγε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool