kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
ψηφισα τωρα;;;..ελπιζω ναι....αν και η αληθεια ειναι αγαπημενο μου κουνελακι...οτι δεν μου ηρθαν απο το δρομο ακριβως....αλλα απο χωραφι!!!!
![]()
χααχαχαχαχαχαχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε Ρουλα!Η δημοσκόπηση έγινε πολλαπλών επιλογών, οπότε βάλτε και τις υπόλοιπες επιλογές σας.![]()

ruko
Διάσημο μέλος
Απο ιδιωτη που χαριζε ρατσας δεν εχει...
Ψήφισε "άλλο".
Ευχαριστουμε Ρουλα!![]()
Η Λία το έκανε.

moukelis
Επιφανές μέλος

ririka
Νεοφερμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Είναι όλα από το δρόμο
. Η Σίσσυ μαζεύτηκε περίπου σε ηλικία 1 έτους, την Κούκυ την βρήκαμε νεογέννητη(είχε πεθάνει η μαμά τους
) την μαζέψαμε με τα αδερφάκια της και μας έμεινε αυτή, η Ομορφούλα και αυτή από τον δρόμο, τη μαζέψαμε όταν ήταν περίπου 9-10 ετών με κατεστραμμένα δόντια και σώθηκε και η Διαο-Λίνα μας μπαστακώθηκε κυριολεκτικά(ήταν περίπου 4μηνών), νιαουρίζοντας έξω από το σπίτι μας ένα ολόκληρο βράδυ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι λιγο σπανιο...και εξαλλου μεχρι 10 επιλογες επαιρνε...Απο ιδιωτη που χαριζε ρατσας δεν εχει...

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ειναι λιγο σπανιο...και εξαλλου μεχρι 10 επιλογες επαιρνε...![]()
παντως και εγω την φλαφυ απο ιδιωτη που χαριζε ρατσας την πηρα
δεν ειναι τοσο σπανιο..το πιο σπανιο ειναι απο ιδιωτη που πουλαγε κεραμιδακια..
αυτα μονο στο εξωτερικο γινονταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι οντως...απλα δεν το ειχα σκεφτει...προσπαθουσα να σκεφτω ολα τα πιθανα ενδεχομενα...και τον ιδιωτη που πουλαει κεραμιδακια λογω της Ηρως το σκεφτηκα!παντως και εγω την φλαφυ απο ιδιωτη που χαριζε ρατσας την πηραδεν ειναι τοσο σπανιο..το πιο σπανιο ειναι απο ιδιωτη που πουλαγε κεραμιδακια..
αυτα μονο στο εξωτερικο γινονται
ELENIP
Διάσημο μέλος

Αλλα ετσι για την ιστορία....:
Την Σίσσυ και την Νορίτσα τις πήρα απο ιδιώτη που είχε βρει την Σίσσυ έγκυο, την πήρε σπίτι της και γέννησε την Νόρα. Εψαχνε να τις δώσει και εγω ετυχε να πάω σπίτι της (δεν την ηξερα-αμα είναι το γραφτό...) για να κάνω παρέα σε μια φίλη μου που ηθελε να πάει επίσκεψη. Ήθελα να πάρω τη Σίσσυ αρχικα και μετα αποφάσισα να πάρω και το μικρό. Μετα απο τρείς μήνες μου τις εδωσε. Στείρωσε και την Σίσσυ...Αλλα αγγελία δεν έβαλε γιατί δεν είναι εξοικιωμένη με το ιντερνετ.
Τα δύο μικρούλια(Ελβίρα και Μπλάνκο) απο τον δρόμο

Αρα, απο ιδιώτη που το χάριζε (κεραμιδάκι)
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κοινώς, τ' άλλα ήταν γκρι, και ο νοών νοείτω.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Πίπης: από τον δρόμο. Ήταν παρατημένος, νεογέννητος με κλειστά μάτια, σε μια ζαρντινιέρα στην πλατεία Αντιγονιδών.
Έλλη: από γέννα της γάτας ενός μουσικού που τότε δούλευε μαζί με μια φίλη μου.
Ρρρράου: από τον δρόμο, στάση Φάληρο ή Σχολή Τυφλών. Την είχε βρει μια τέως συνάδελφός μου.
Ζιζίκα: από τον δρόμο. Νεογέννητη, πεταμένη στα σκουπίδια μαζί με τα αδέρφια της στις Συκιές, δίπλα στο σπίτι κολλητής μου φίλης. Εκείνη τα βρήκε.
Και πάμε στους σημερινούς κουβαλητές μου, τις κολώνες του σπιτιού μου, τους γάτους-φύλακες!

Bibikman: από τον δρόμο... τον δρόμο Ν. Καλλικράτειας-Γεωπονικών, όπου τον βρήκαν οι γονείς μου καθώς πήγαιναν βόλτα με τα πόδια.

Ririkman: από αγγελία στα "Χαρίζονται" του MyCat. Τον γνώρισα πριν ακόμα φανταστώ ότι θα γίνει δικός μου γάτος!

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
->Τρούφας: Από μια πολύ κακιά εκτροφέα!! ....που μου τον χάρισε!!
->Σημέλα: Απο τον πεζόδρομο της οδού Πόντου!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ναι οντως...απλα δεν το ειχα σκεφτει...προσπαθουσα να σκεφτω ολα τα πιθανα ενδεχομενα...και τον ιδιωτη που πουλαει κεραμιδακια λογω της Ηρως το σκεφτηκα!
υπαρχει αλλη μια επιλογη που δεν εβαλες αλλα δεν στην ειπα γιατι ουτε αυτο συμβαινει στην ελλαδα:
"απο φιλοζωικη που πουλαει κεραμιδακια/ρατσας"

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βαλεντίνο είναι γατάκι που γεννήθηκε μέσα στη ζαρντινιέρα της πολυκατοικίας της μητέρας μου. Τη μητέρα του την ταϊζαμε όλοι στην πολυκατοικία και είχαμε χρέος να αποκαταστήσουμε τα μωρά της. Σήμερα είναι στειρωμένη, αλλά πάλι έξω γυρίζει. Τα μωρά της έχουν όλα βρεί σπιτάκια

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον Συλβέστερ (ένα μαύρο γατάκι) τον πήρα από πετ-σοπ που δεν πωλούσε ζώα αλλά τον φιλοξενούσε.
Τον Κοκό (ασπρο με μαύρο στα αυτιά) από ιδιότη και την Λόλα (το γατάκι στο avatar μου) από έναν γνωστο που την βρήκε....
Όλα κεραμιδάκια εκτός από την Λόλα όπου είναι ημίαιμη Βρετανίδα.

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Άννα μου μας κουβαλήθηκε 2-3 μηνών τόσο αδύνατη που έτρεμαν τα ποδαράκια της και δεν μπορούσε να σταθεί όρθια.
Η ξαδέλφη μου όταν το είδε είπε: "Τι το ταίζετε μωρέ, δε βλέπετε που δεν έχει ζωή, παρατείνετε το μαρτύριο του, αφήστε το να φύγει να μη βασανίζεται"
ΧΑ!!!!! Κάπου το Μάιο γίνεται 5 ετών!!!
Ο άσπρος νιαούριζε μια νύχτα έξω από το παράθυρό μου, έψαξα παντού, έπεσα στα τέσσερα κοιτώντας κάτω από αυτοκίνητα και τελικά τον βρήκα στις ρόδες του σκουπιδοντενεκέ. Ήταν τόσο χάλια που την άλλη μέρα τον πήγα στον κτηνίατρο για ευθανασία να μη βασανίζεται!!!
Ξανά ΧΑ!!!!! Κάπου το Μάρτιο έκλεισε τα 4!!!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Μυρτώ βρέθηκε περίπου 1,5 μηνός κάτω απο παρκαρισμένο αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο σκουπιδιών απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.Την έσωσε ένας φίλος που την κράτησε για μια βδομάδα περίπου και μετά την υιοθέτησα εγώ.

Ο Άρης προέρχεται από την τελευταία γέννα μιας αδεσποτούλας που ταίζα δίπλα στον χώρο της δουλειάς μου.

Οταν έγινε περίπου 7 μηνών τον υιοθέτησα επίσημα στο σπίτι μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool